Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 37984 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Президентски избори 2011
« Отговор #80 -: Май 17, 2011, 09:47:27 pm »
Няма изгледи за положителен отговор,  с тези квадрати и опозиции, последния аспект на Луната е квадрат с един злосторник Алфард, нищо хубаво не се очаква от него: финансова загуба, разврат, евентуално позор, гибел, смърт от удавяне или отрова.

Хвърлих от любопитство само бегъл поглед, но логически също мисля, че не. Коя ще е първата дама? Трябва много бързо да се ожени, за да имаме и президентша, на коя държава президента е ерген, макар и второ качество?
 ;)
;D ;D ;D

Мисля , че все още няма решение , а и ретро фазата на управителя на ДСЦ , в 3-ти дом е предпоставка за колебание и много приказки...3-ти дом е мунданен близнак...Едва , когато Сатурн тръгне директно ,ще се оформи ясна позиция...На луната и предстои точна опозиция със слънцето в рамките на 2 градуса...опозицията е в неподвижни знаци... :rolleyes: Мисля , че е в разкрачен стоеж и избора какъвто и да е той няма да е правилен....
Нож с две остриета.... ;D

Има и куинкокс към Юпи, което пак дава, че за да се кандидатира, нещо трябва изключително да се случи. Аз гледам и Уран за негов управител,ама така или иначе, и двата управителя са по оста 3-9, нещо, като на изпит-))) Този куинкокс на Луна с Юпи, говори за някакви промени,които трябва да станат в правителството, за да се случи това събитие и е твърде възможно да не се кандидатира. Виж,че всичко е набухано в 4 дом,а той,освен селско стопанство ,земи и бля,бля, означава и опозицията и бунтовете. Така, че, вероятно има някакъв ропот там, което да го кара да се замисли дали да го прави.

Интересно , но сатурн , уран и плутон са в ретро фаза и имат изключително неблагоприятни аспекти...Все пак това са колективни планети .... :rolleyes: :-\

Извън астрологичната теория , аз мисля , че провокацийте които отправя той от типа"това е битка на лидери" , говорят за страх не у противниците , а у самия него....Смятам , че той разчита на старите методи и приоми от предишните парламентарни избори.
Наред с това , ако той постави друг начело на предизборната кампания няма да е сигурен в победата , защото всички знаем колко лесно , бързо и леко той изхвърля хора , принципи , министри , закони...Не е сигурен никога в останалите , винаги подхожда с недоверие....И лесно се разграничава от вчерашните си съратници и съмишленици...
ОСВЕН СПОМЕНАТОТО ,той винаги е едноличен търговец ;D...и честолюбив мачо...,представителната функция на президентската институция си е блазнеща....
От друга страна , властта ще бъде извън ръцете му , а и доверието се срива видно от социологическите агенции...
Има и други не по-маловажни неща , но тези са достатъчни...И като погледнем и аспектите картината се очертава с едни други цветове , за които на настоящия етап е трудно да се предвиди как ще се прелеят и ще поемат основния спектър от желание , можене и факт..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #81 -: Май 17, 2011, 09:55:00 pm »
Ама, що гледаш как по принцип действа ББ. Погледни го от тази страна.Отиваш при някой в чужбина и му даваш тоз хорар. Човекчецът няма да има идея за ББ и ще отговори на конкретния ти въпрос,т.е. според мен, няма се кандидатира или за да стане трябва да се промени по някакъв начин ситуацията в министерството или парламента, с тоз куинкокс.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Май 17, 2011, 10:04:25 pm »
Ама, що гледаш как по принцип действа ББ. Погледни го от тази страна.Отиваш при някой в чужбина и му даваш тоз хорар. Човекчецът няма да има идея за ББ и ще отговори на конкретния ти въпрос,т.е. според мен, няма се кандидатира или за да стане трябва да се промени по някакъв начин ситуацията в министерството или парламента, с тоз куинкокс.

Защото смятам , че е нужно да си наясно със ситуацията при прочита на картата...Нещата могат да бъдат двузначни...
Тук не приказваме за ясновидство , а за правилен прочит....По принцип и в наталната карта , за да сме максимално обективни е най-добре да сме информирани и по този начин можем да избегнем ако , че , възможно...Все думи които не работят в полза на астрологията.... ;D

Куинконса в основата си е връщане на стара ситуация , нещо неразрешено във времето....Дори аз лично го приемам като аспект с кармичен привкус.... :rolleyes:

Във втората карта , струпването на планетите е в 10-ти дом , в първата карта е в 5-ти....
Според различни източници президентската институция е в 5-ти или в 10-ти... :rolleyes:
Във втората карта асц-то е в лъв , дсц водолей -неподвижни знаци , но МЦ/ИЦ е в кардинални....
Трудни и противоречиви промени съзирам , от този си прочит.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #83 -: Май 17, 2011, 10:10:07 pm »
Куинкоксът в хорар не е като в натала, за връщането към старата ситуация и преповтарянето и,бе...къде ме заби.  ;DТо е, че нещо ще се промени до тогава и този въпрос няма да е на дневен ред.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Май 17, 2011, 11:36:11 pm »
Куинкоксът в хорар не е като в натала, за връщането към старата ситуация и преповтарянето и,бе...къде ме заби.  ;DТо е, че нещо ще се промени до тогава и този въпрос няма да е на дневен ред.

Куинконс /неаспект/ няма значение .... ;D Тълкуването е едно и също навсякъде.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Май 17, 2011, 11:54:26 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU

Няма смисъл от карета , няма смисъл от опозиции , няма смисъл от полу-карета , от сески карета.....Няма смисъл..... ;D

ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА! И ТРЯБВА! САМО ТОВА....ЕДНО ПРАВО ИМАМЕ-ГЛАС!НЕКА ГО ИЗПОЛЗВАМЕ....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #86 -: Май 18, 2011, 12:00:37 am »
Добре,де,ако имаш карта само с несъвпади.Какво ще отговориш на кверента,че ще преповтаря ситуация ли,когато се изисква отговор с Да или Не. В хорарната астрология тълкуват несъвпада,като промяна в ситуацията или изискване на преоценка на ситуацията, което ще доведе до съвсем друго положение и това питане няма да е актуално. Марч пишат в книгата си, че нещо трябва да се промени,за да се случи това събитие, нъл тъй? А, Олешо в хорарната си астрология  пише, че някаква страна от ситуацията ще се наложи да бъде преоценена и ще доведе до промени.
 То,че ще се гласува,ще се гласува...И дано не се налага да избираме от по-голямото и по-малкото зло.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Май 18, 2011, 12:06:14 am »
Добре,де,ако имаш карта само с несъвпади.Какво ще отговориш на кверента,че ще преповтаря ситуация ли,когато се изисква отговор с Да или Не. В хорарната астрология тълкуват несъвпада,като промяна в ситуацията или изискване на преоценка на ситуацията, което ще доведе до съвсем друго положение и това питане няма да е актуално. Марч пишат в книгата си, че нещо трябва да се промени,за да се случи това събитие, нъл тъй? А, Олешо в хорарната си астрология  пише, че някаква страна от ситуацията ще се наложи да бъде преоценена и ще доведе до промени.
 То,че ще се гласува,ще се гласува...И дано не се налага да избираме от по-голямото и по-малкото зло.

ВЕРОЯТНОСТТА ЗА ТАКАВА КАРТА Е минимална.... ;D....щЕ ИЗЧАКАМ ДРУГ МОМЕНТ ЗА ОТГОВОР...Но небето никога не дава само куинконси-винаги има и друг аспект.....и е резон...някой от нас са химици и сме учили и висша математика.... :P ;) ;D....

Ми няма да го бъде....То е ясно....И на малките деца.... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #88 -: Май 18, 2011, 12:09:59 am »
Айде,ся...дадох го като пример,щото съм имала такава карта,бе-))) Не, нямаше други аспекти.  Айде,ся,ще се мерим за Висшата математика ли ;D ;D ;D Еееех,кога беше то...с тоз' живот и тез' изпити... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Май 18, 2011, 12:29:10 am »
Айде,ся...дадох го като пример,щото съм имала такава карта,бе-))) Не, нямаше други аспекти.  Айде,ся,ще се мерим за Висшата математика ли ;D ;D ;D Еееех,кога беше то...с тоз' живот и тез' изпити... ;D ;D ;D

Не говорим за изпити.... ;D :P
Висша класа е използването на онези по-специални аспекти...в които се крият отговорите.... ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #90 -: Май 18, 2011, 01:39:36 am »
Ми,аз не съм от висшата класа, ама хорарът предполага отговор с Да или Не, а не анализ. И в този случай, не забравяй,че имаш 2 аспекта-опозиция и несъвпад

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Май 18, 2011, 01:43:06 am »
Ми,аз не съм от висшата класа, ама хорарът предполага отговор с Да или Не, а не анализ. И в този случай, не забравяй,че имаш 2 аспекта-опозиция и несъвпад

Дявола се крие в подробностите.... ;D :P

Ти си висш пилотаж....,можеш да го разчетеш....и да кажеш ДА или НЕ....,А ако дадеш и анализ си МАГ.... :P ;D...
Някой го дават....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #92 -: Май 18, 2011, 01:45:02 am »
Никога не правя анализ, ако не е поискан.Както казах, не гледам радикс. Тук има точно зададен въпрос от теб, който предполага отговор с Да или Не.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Май 18, 2011, 01:51:57 am »
Никога не правя анализ, ако не е поискан.Както казах, не гледам радикс. Тук има точно зададен въпрос от теб, който предполага отговор с Да или Не.

И твоя е.....ДА ИЛИ НЕ НА ПЪРВИ ВЪПРОС?! :wub:

ДА ИЛИ НЕ НА ВТОРИ.... :wub: ;D ;)

ХАЙДЕ КАВАЛА , АКО ТИ СТИСКА.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Май 18, 2011, 02:16:04 am »
Ех....Камора или българската мафия е по-силна.... ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yg_zmCvkj_A

не подценявайте жените-НИКОГА....

щОто ще паднете на колене на ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ....

http://www.youtube.com/watch?v=98KSy_RESXwпомни ми думите! в червено са.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Май 18, 2011, 02:31:11 am »
http://www.youtube.com/watch?v=UHWaDUAmqZ4

На президенстката кампания...в която няма как да не присъствам..... ;D ;D

Докато дишам , докато горя ,докато творя....

НЕ СЪМ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ....ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ САМО НАЗНАЧАВАХ ТАКИВА-И НЕ СЪЖАЛЯВАМ....
ВИНОВЕН Е ЕДИН МЪЖ , КОЙТО МЕ ВЪРНА КЪМ МЕНЕ СИ И МИ ПОКАЗА , ЧЕ ВЛАСТТА НАД СЕБЕ СИ Е НАЙ-СИЛНАТА...ТОЙ Я ОТКРИ...И Е БЛИЗНАК...В ОПОЗЕ НА СТРЕЛЧЕШКОТО СЛЪНЦЕ... ;D ;D ПО ДЯВОЛИТЕ РАЯ.... ;D БИТКАТА ПРИКЛЮЧВА СЕГА.... ;D

аз съм с теб!

http://www.youtube.com/watch?v=JRk2ebPqnMI

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Май 18, 2011, 02:46:25 am »
http://www.youtube.com/watch?v=t3brjpl0xiE

така ще започнат президентските избори..... :haha: :haha: :haha: :haha:
няма да ме смачкаш...Колко Години опитваш...

БЯГАЙ!  ЦЕЛИТЕ СА ДЕПОЗИРАНИ...ЧЕТЕ ГО ЦЕЛИЯ НЕТ...,ЦЕЛИЯ СВЯТ....

ПУСНИ МЕ -ОСЪЗНАЙ СЕ , НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ЛИКВИДИРАШ....НИТО ФИЗИЧЕСКИ НИТО ПСИХИЧЕСКИ....
 ;D ;D ;D
 :haha: :haha: :haha:

http://www.youtube.com/watch?v=xW3N_ISEUwk

Ниска цена за мен.... ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #97 -: Май 18, 2011, 05:16:05 pm »
Марая, каква ти е тънката мисъл с клипчетата, много ми се сториха интересни? И двата сюжета, родени в главите на сценаристите на Ивана, започват на рецепцията на хотел. Тя, шармантна жена, и той - обикновен шаран, се разминават във фоаето, прехвърчат искри и т.н.
« Последна редакция: Май 18, 2011, 05:31:53 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Май 18, 2011, 06:03:25 pm »
Марая, каква ти е тънката мисъл с клипчетата, много ми се сториха интересни? И двата сюжета, родени в главите на сценаристите на Ивана, започват на рецепцията на хотел. Тя, шармантна жена, и той - обикновен шаран, се разминават във фоаето, прехвърчат искри и т.н.

;D ;)

Специално подбрани за предстоящите избори....

to be continued......

« Отговор #99 -: Юни 07, 2011, 03:11:25 am »
Един от кандидатите. Ако имате точен час на раждане, можете да споделите.