Няма изгледи за положителен отговор, с тези квадрати и опозиции, последния аспект на Луната е квадрат с един злосторник Алфард, нищо хубаво не се очаква от него: финансова загуба, разврат, евентуално позор, гибел, смърт от удавяне или отрова.
Хвърлих от любопитство само бегъл поглед, но логически също мисля, че не. Коя ще е първата дама? Трябва много бързо да се ожени, за да имаме и президентша, на коя държава президента е ерген, макар и второ качество?

Мисля , че все още няма решение , а и ретро фазата на управителя на ДСЦ , в 3-ти дом е предпоставка за колебание и много приказки...3-ти дом е мунданен близнак...Едва , когато Сатурн тръгне директно ,ще се оформи ясна позиция...На луната и предстои точна опозиция със слънцето в рамките на 2 градуса...опозицията е в неподвижни знаци... :rolleyes: Мисля , че е в разкрачен стоеж и избора какъвто и да е той няма да е правилен....
Нож с две остриета.... 
Има и куинкокс към Юпи, което пак дава, че за да се кандидатира, нещо трябва изключително да се случи. Аз гледам и Уран за негов управител,ама така или иначе, и двата управителя са по оста 3-9, нещо, като на изпит-))) Този куинкокс на Луна с Юпи, говори за някакви промени,които трябва да станат в правителството, за да се случи това събитие и е твърде възможно да не се кандидатира. Виж,че всичко е набухано в 4 дом,а той,освен селско стопанство ,земи и бля,бля, означава и опозицията и бунтовете. Така, че, вероятно има някакъв ропот там, което да го кара да се замисли дали да го прави.
Интересно , но сатурн , уран и плутон са в ретро фаза и имат изключително неблагоприятни аспекти...Все пак това са колективни планети .... :rolleyes:

Извън астрологичната теория , аз мисля , че провокацийте които отправя той от типа"това е битка на лидери" , говорят за страх не у противниците , а у самия него....Смятам , че той разчита на старите методи и приоми от предишните парламентарни избори.
Наред с това , ако той постави друг начело на предизборната кампания няма да е сигурен в победата , защото всички знаем колко лесно , бързо и леко той изхвърля хора , принципи , министри , закони...Не е сигурен никога в останалите , винаги подхожда с недоверие....И лесно се разграничава от вчерашните си съратници и съмишленици...
ОСВЕН СПОМЕНАТОТО ,той винаги е едноличен търговец

...и честолюбив мачо...,представителната функция на президентската институция си е блазнеща....
От друга страна , властта ще бъде извън ръцете му , а и доверието се срива видно от социологическите агенции...
Има и други не по-маловажни неща , но тези са достатъчни...И като погледнем и аспектите картината се очертава с едни други цветове , за които на настоящия етап е трудно да се предвиди как ще се прелеят и ще поемат основния спектър от желание , можене и факт.....