Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 37992 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #160 -: Октомври 24, 2011, 05:40:10 pm »
Една магистратура по педагогика в САЩ преди 8 години беше 16 000$. В момента не съм проверявала каква е цената. Имайте предвид, че това не е дисциплина, свързана с новите технологии. Образованието си е скъпо за тамошните, а камо ли за чужденците. Семействата, които държат на високо образователно ниво на детето си, започват да събират пари за образованието му още със самото му раждане.

« Отговор #161 -: Октомври 24, 2011, 06:24:09 pm »
Добре, чисто астрологически вече... Слагам картата.

Луната не иска да издаде работата. Току-що е сменила знака и няма разходящи аспекти в него. Но надали политиците са обърнали нова страница. Управляващите би трябвало да са по 10-ти дом, т.е. са представени от Сатурн, който е в знака на своята екзалтация. Май все още се ползват с доверието на народа. Засега излизат с добра репутация. Но Нептун е в техния дом, освен това оста 6-12 е препълнена с планети. Не изглежда много ясно (поне за мен), но... не вярвам, че останаха честни политици...
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 06:35:39 pm от Mirabella »

*

Asol

• 4140
« Отговор #162 -: Октомври 24, 2011, 06:31:01 pm »
По Плацидус

*

Diyana

• 2705
« Отговор #163 -: Октомври 24, 2011, 06:54:33 pm »
И на мен ми се струва, че са си ОК. В смисъл отговор не.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #164 -: Октомври 24, 2011, 06:59:49 pm »
Може, може. Нептун си е по "замаските". :blink:

« Отговор #165 -: Октомври 24, 2011, 07:23:14 pm »
За това ще потулят, но не мисля че на изборите за парламент ще се справят. И тогава ще паднат лошо, лошо, лошо и тия избори няма да са имали значение.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #166 -: Октомври 24, 2011, 07:27:03 pm »
За това ще потулят, но не мисля че на изборите за парламент ще се справят.

Те кога ще се провеждат?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #167 -: Октомври 24, 2011, 10:10:54 pm »
Според мен всички недоразумения и недомислици относно преброяването и предаването на секционните протоколи са съвсем умишлени, за да може по-лесно да стане подмяната на вота. А и интересно как двама депутати от ГЕРБ са били точно тогава в зала Универсиада и не са направили нищо.
Мда, няма по-голяма излагация, просто не е истина как се разнасяха с тези чували - толкова лесно ми изглежда подмяната им (за секунди).
Цитат на: Veselin
Мисля, че догодина напролет.
Ако са предстрочни. Иначе, би трябвало 2013г. 6-7-ми месец.

Днес нали е ден за размисъл, какви са тези зомбиращи атаки и пропаганди кой за кого щял да пуска глас, а?
Никъде не съм "пропагандирала", даже напротив...ако цитатът е отправен към мен, разбира се.
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 05:19:35 am от Shreya »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #168 -: Октомври 25, 2011, 05:17:55 am »
Луната не иска да издаде работата. Току-що е сменила знака и няма разходящи аспекти в него. Управляващите би трябвало да са по 10-ти дом, т.е. са представени от Сатурн, който е в знака на своята екзалтация. Май все още се ползват с доверието на народа. Засега излизат с добра репутация. Но Нептун е в техния дом, освен това оста 6-12 е препълнена с планети. Не изглежда много ясно (поне за мен), но... не вярвам, че останаха честни политици...
Луната в *нулев градус не дава ли нерадикална карта?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #169 -: Октомври 25, 2011, 11:07:23 am »

Те кога ще се провеждат?

2013-ta.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Октомври 25, 2011, 11:31:57 am »

Те кога ще се провеждат?

Дотогава да се надяваме, че всички рептили ще си покажат истинското лице.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #171 -: Октомври 25, 2011, 11:32:54 am »
Е, как няма, 2012 ще е е минала :D

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Октомври 25, 2011, 12:08:32 pm »

Те кога ще се провеждат?

Дотогава да се надяваме, че всички рептили ще си покажат истинското лице.  ;D

Вече се показват... ;D...И няма как да е иначе...доста динамични и ускорени времена са... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #173 -: Октомври 25, 2011, 06:54:43 pm »
С Луната работата е такава. Според У. Лилли, ако Луната е в последните градуси на знака, особено ако е в Близнаци, Скорпион и Козирог, може да даде грешно тълкувание, т.е. трябва да се подходи с особено внимание. За нерадикална карта класическите хорарни астролози считат тази, в която Луната е на Via Combusta ("изгорения път") - от 15гр. на Везни до 15 гр. на Скорпион. За Луна в първия градус не съм чела да прави картата нерадикална (но аз не съм чела достатъчно астрологична литература, пък и нямам време да го правя). Може да се тълкува като скоро настъпила смяна в обстоятелствата около кверента или въпроса, ново начало, нещата тепърва предстоят да се развият, рано е да се каже какво ще се случи (трябда да се проследят предстоящите аспекти на Луната), могат да се случат още много неща, за които кверентът не подозира или не планира.

*

Марая

• 28287
« Отговор #174 -: Октомври 27, 2011, 04:02:29 pm »
И сега какво?? Избираме между човек на БКП и човек на бивш телохранител на Т.Ж.? :-X

Избираме по-добрия комунист.... :rolf:

Германски наблюдатели: Изборите в България трябва да бъдат касирани
27 Октомври 2011
от в. Дневник 

Деветима наблюдатели за изборите от Германия са установили нарушения, които според тях, налагат касиране на изборите в България и провеждането на нови. Това се казва в съобщение от Българския център за зелена икономика, по чиято покана са пристигнали наблюдателите.
Наблюдатели от Дания също вече констатираха сериозни проблеми на вота в неделя (виж тук).

“Такъв хаос и такива нарушения никога не сме виждали. И нямаше да може да си представим, че съществуват в Европа. Наистина е трудно да проумее човек, че демокрацията може да бъде разбирана по този начин”, е личният коментар на наблюдателите, пише в съобщението.

Те установили, че в почти всички посетени от тях секции – около 50, се използвали бюлетини, достатъчно прозрачни, за да може позицията на кръстчето да бъде  разпозната, дори и бюлетината да е прилежно сгъната. Изводът им е, че тайната на вота е нарушена в цялата страна. Затова според всички демократични норми тези избори следва да бъдат анулирани, каза Кристиян Гайзелман от Българския център за зелена икономика.

Групата от 9 наблюдатели на възраст от 21 до 43 години са свързани със “Зелените” в Германия (Bündnis 90/Die Grünen), но сами финансираxa идването си в България като личен граждански ангажимент. Бяха регистрирани от ЦИК като външни наблюдатели. Преди изборния ден те преминаxa обучение за правилата за провеждане на изборите и методическите указания за секционните избирателни комисии.

На 23 октомври групата посети около 50 секции в общините Асеновград. Балчик, Благоевград, Кресна, Панагюрище, Пазарджик, Плевен и Раковски, от 8.30 часа на 23-ти до около 2 чaca след полунощ.

Освен главния проблем с прозрачните бюлетини са установени многобройни нарушения на наредбите за провеждане на изборите и за броене на гласовете. Установени ca: недостатъчно разстояние между кабините за гласуване и изборната комисия; изборни кабини с разкъсани завеси, които позволяват на комисията да гледа какво се случва вътре; кабини пред отворен прозорец на приземен етаж, така че да може вотът да се наблюдава отвън или да се дадат указания на избирателите в кабините и даже попълнени бюлетини; масово липсващи и непълни протоколи 62 и 64 за уникалността на използвания в изборната секция печат; присъствие на нелегитимирани лица в избирателните секции; липсващи или погрешни указания (лист А4 с примери за знак “x” в син цвят) за поставянето на знака при гласуването в кабините, и т.н. В няколко случаи са подадени писмени сигнали към отговорните Общински избирателни комисии.

В нито една от комисиите, избрани за наблюдаване на преброяването, членовете не бяха достатъчно добре инструктирани как да броят гласовете според методическите указания към Изборния кодекс, пише още в съобщението.

В цялата страна се забелязва нарушение на указанието бюлетините да се вадят една по една от урните: в много случаи те се обръщаха на масата, въпреки че това беше изрично забранено.

При преброяването в различните секции валидността на бюлетините се тълкуваше по съвсем различен начин, което също е сериозна пречка за легитимността на вота.

Някои от комисиите коригираха грешките след възражение от наблюдателите. Други комисии обаче посрещнаха възраженията на наблюдателите с коментари като: “Тук да не е Германия” или “Така никога няма да свършим”.

За провеждане на бъдещи избори в България германските наблюдатели препоръчват да се използват не прозрачни бюлетини, които да се слягат в плик и по-добре да се обучават членовете на комисиите, включително и практически, а не само теоретично.

*

Asol

• 4140
« Отговор #175 -: Октомври 28, 2011, 08:08:02 am »
Цветанов казва, че нямало да падне на нивото на Станишев като коментира подобни инсинуации за някакви нарушения по време на изборите. :mellow:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #176 -: Октомври 28, 2011, 09:36:44 am »
И сега какво?? Избираме между човек на БКП и човек на бивш телохранител на Т.Ж.? :-X

Избираме по-добрия комунист.... :rolf:

нищо не избираме, това е илюзия ..  :P

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #177 -: Октомври 28, 2011, 08:19:46 pm »
ГЕРБ прави избори
http://blog.peio.org/?p=7305

Визитка на английски на Бойко Борисов като кмет. Изписан е като инженер, доктор, генерал лейтенант, кмет.

:umnik:

:rolf:             :rolf:
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Октомври 28, 2011, 08:25:15 pm »
ГЕРБ прави избори

Визитка на английски на Бойко Борисов като кмет. Изписан е като инженер, доктор, генерал лейтенант, кмет.

:haha: :rolf:Стига бее..., толкова ни е умен...Как може да му се смеете...Това е най-великия КОЛКОС на планетата....пропуснали са и художник и земеделец ОТИ МОЕ ДА КОПА...,АМА МОЕ И ДА НЕ КОПА.... ;D

« Отговор #179 -: Октомври 28, 2011, 08:57:21 pm »
ГЕРБ прави избори

Момче за всичко, какво разбирате вие.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :88: :88: :kissd: Умен, красив, ултрамегаяк и всичко останало там :D