Аууу, Марая тази песен на Цеца много ми харесва, ама много. Сега сериозно по темата - в раздела за Избрани обзорни теми, Синухе е постнал едни статии -
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5301.0.html. В които има допир до една моя теория, относно тежките планети, изключая Сатурн - тези, които през живота на човека минават през дадено място от радикса и не се повтарят - Уран, Нептун, Плутон...В тази тема виждам, че някой също се опитва като мен да си даде отговор. Чисто лаишки разсъждавайки, стигам до извода, че именно тези 3 планети и тяхното местоположение в хороскопа, определят развитието на даден индивид и житейския му път и тук намирам отговор, в зависимост от това, какви аспекти ще сключат транзитите на 3 тежкаря през живота на човека, ще бъдат усвоени дадени планетни енергии.
Исках да отворя нова тема по тази моя хипотеза, /не съм я изложила цялата/, понеже не съм готова и не съм се подплатила с доказателства :blink:, пък и не съм проверила дали вече не съществува. За това ще си я спестя.
Относно Хирон - понеже гледам изключително субективно, за това не мога да кажа, че моето мнение е меродавно - на мен Хирон ми влияе психосоматично. Тези дни разсъждавайки, стигнах до извода, че тялото ми си има свое съзнание, което не се контролира от душата ми /мозъка - мислите/. Ако мислите ми са в синхрон с тялото, то ме слуша, за какво говоря - например интуицията /или усещането като да ти се завърти някакво кълбо върху корема с натиск - за тази говоря в случая/ - в първия момент мислите си казвам, оооо нещо гадно ще става. Но всъщност физическото ми тяло е уловило, че има някаква силна енергия около мен или насочена към мен и просто трябва да съм с повишено внимание, начина по който аз реагирам определя бъдещата ситуация - и в случая болката по Хирон....И за какво друго говоря, например /Хирон в картата ми е на 40 градуса от МС и Сатурн/ когато приятеля ми е бил с друга жена, моето тяло реагира спонтанно /няма да изпадам в подробностти/. Сега осъзнавам, че всъщност нашите души се познават, но телата не. Та докато Хирон ми правеше гадни аспекти с Венерката, Луната - си ги имах и имам тези проблеми. За това казвам, че по такъв фин начин ми действа.