ТАКА СЪЩО ВСЕКИ ГРАДУС ИМА СВОЯТА ПЛАНЕТА УПРАВИТЕЛ.
такава тема би била уникално интересна

за идентичните карти..
между мен и астро близнака ми (около 30 мин.разлика,асцендента остава същия),с който съм се раждала дори в една и съща болница,учели сме в един клас, различията са следните -
1. в детството той беше срамежлив и изобщо не заемаше лидерска позиция ,докато аз бях от забелязващите се /без да съм от най-интересните/
2. той не е сменял местоживеенето си 18 години ,аз имах нестандартна траектория в това отношение
3.интелектуално недоразвит,допуска невероятно много граматически грешки,слаба мисъл,липса на житейска философия,..

...аз обръщам голямо внимание на мисленето .
4.тромав,муден..при мен се наблюдава сръчност и бързина,въпреки,че и много чупя и изпускам,когато се нервирам .
5.физически миловиден,атлетичен,с изразени ръце..тук има сходство,мисля,че и двамата сме мезоморфен тип,лесно оформяме тялото (при желание,което аз нямам,но той Да),позволяваме си лоша храна ,без да ни се ''лепи''
при него планетите застават точно по осите както беше с картата на Алрик . Не е доминантен тип,което би се очаквало,дори е по-скоро мек и податлив на манипулации .
хубаво качество е интеграцията на Марс във Везни съвпад със Слънцето в полза на знаковото положение-много чувствителен ,сантиментален ,мечтае за любов . Напълнил си е фейсбука с меченца,сърчица,мисли за любов и т.н.
Не го познавам много,за да отразя други негови качества . Както при Хони,и ние не се харесвахме много . Странно ,би трябвало да има естествено приемане ,а не е така .