Здравей Гост

БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ

• 183 Отговора
  • 37033 Прегледи
Re:БЪЛГАРИЯ- ХОРАТА СА ОБРЕЧЕНИ НА СМЪРТ
« Отговор #20 -: Май 25, 2011, 05:27:08 am »
Лили, да не те плаша, но в Белгия се говори да стигне 75 г  ;D. Така им се пада! Дълголетници с дълголетници! Гърция за гърците! Никакви баби-туристи от западна Европа!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Май 25, 2011, 05:28:07 am »
Никакви баби-туристи от западна Европа!  ;D

Ще бачкат като разпрани, а?  :P И няма да идват тук и да ги обслужваме.

Нали искахме да влезем в Европа? Влязохме. И?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 25, 2011, 05:29:50 am »
Как няма да са добре - пенсия на 55, а Германия, която им даде парите - пенсия на 68 г? Как ви се струва тази работа?

Цитат
От 1 юли 2011 г. българите ще работят за пенсия почти до живот. Вместо обсъжданото вдигане на възрастта за пенсиониране ще бъде увеличен задължителният осигурителен стаж, нужен за излизане в пенсия, обяви вчера социалният министър Тотю Младенов.

Задължително изискване за пенсиониране ще е възраст от 60 г. за жените и 63 г. за мъжете, както е сега. Те обаче ще трябва да имат съответно по 37 и 40 години осигурителен стаж, като ще отпадне точковата система, обясни Младенов. Това означава увеличаване на годините за работа с по 3.

Извинете, къде и как да направя 37 години стаж, за да получавам мизерна пенсия от 50 евро?
Дори в Украйна, която също е слаборазвита държава, пенсионната възраст при жените е 55 години!
Поне с гробно място с изглед към Гранд Мола вече се уредих, в София вече са почти свършили, доколкото разбрах.  :lol:

мъжа ми е погребан в правителствения парцел до луканов....неее , по-скоро луканов до него...
минаха 8 години....така , че...ако не оцелея в тази битка...търсете ме до гроба на луканов....
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...СЕГА Е ИПОН , ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВИС , ПОСЛЕ СИК И СЛЕДВАТ ДРИС , МИС И ЧЬОРТ ВО :angry: :rolleyes: :angry:ЗМЮТ....

http://www.youtube.com/watch?v=yW35WDA9dyw

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Май 25, 2011, 05:31:41 am »
Ще дойде времето и на "Дрис и Пръц", вЕрвай ми! Кой знае какво ще се излюпи наесен, казваш... може да е с някое по-миризливо наименование.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #24 -: Май 25, 2011, 05:32:54 am »
Ще поискам политическо убежище в Русия  ;D, не че там са цъфнали и вързали... Но в сравнение в България е песен... и няма тази злоба.

От трън, на глог.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #25 -: Май 25, 2011, 05:34:11 am »
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ , ИНТЕРНЕТ , АСТРОСАЙТА.... :'(

Най-вече.  :96:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Май 25, 2011, 05:34:37 am »
Ще поискам политическо убежище в Русия  ;D, не че там са цъфнали и вързали... Но в сравнение в България е песен... и няма тази злоба.

От трън, на глог.  ;D

Ще пия водка с мечките.  ;D И ще ида да видя мумията в мавзолея - моята голяма несбъдната мечта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Май 25, 2011, 05:35:11 am »
Ох, Марая, просто ми е много мъчно за така развиващите се неща в БГ...Аз тайничко си се надявах, че след 5-10 -20 години ще се усети промяната, но преди всичко промяна на манталитета, на желанието на хората да живеят по-цивилизовано, да бъдат по-добри...
Най- вече защото Бог ни е дарил с прекрасна земя, която за съжаление се погубва от неумелото управление. С какво италианците са по-добри от БГ, за да живеят по-добре? Вероятно защото са много по-позитивни, въпреки гена, заложен им от древните римляни. Яд ме е като мисля за всичко това и като всекидневно мога да правя съпоставка.... ще ми се да добавя и още нещо, но ще го оставя за след малко...

« Отговор #28 -: Май 25, 2011, 05:36:41 am »

Жиномче, ти нали знаеш, че това размахва среден пръст  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 25, 2011, 05:37:48 am »
ей...пийте и едно за мен на КАЛИАКРА..... :'( ;D ;D
сМЕЯ СЕ...ВЕЧЕ НЕ ПЛАЧА....

ЕБАТИ...МУТРАТА РИТА...МНОГО НИСКО Е ПАДНАЛА.... :angry: :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Май 25, 2011, 05:43:25 am »

пОВЕЧЕ ОТ ТОВА , КОЕТО МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ.... :unsure:

НА НИКОЙ НЕ СЕ КАРАМ....НА 45 СЪМ И ДОКАТО ВИДЯ КАПСА....ВЕЧЕ Е НАПИСАНО.... :blink:

ПРОСТЕТЕ МИ!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #31 -: Май 25, 2011, 05:47:35 am »

Не е среден, просто ти имаш мръсно подсъзнание.  ;D

Иначе не трябва да се притеснявате за астросайта, тъй като той е разположен физически някъде тук.  :rolleyes:

« Отговор #32 -: Май 25, 2011, 05:52:31 am »

Нееее, броихме ги веднъж.  ;D Виж, че има по две свити пръстчета от всяка страна  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Май 25, 2011, 05:52:48 am »

Най- вече защото Бог ни е дарил с прекрасна земя, която за съжаление се погубва от неумелото управление. С какво италианците са по-добри от БГ, за да живеят по-добре? Вероятно защото са много по-позитивни, въпреки гена, заложен им от древните римляни. Яд ме е като мисля за всичко това и като всекидневно мога да правя съпоставка.... ще ми се да добавя и още нещо, но ще го оставя за след малко...

Дани, извинявай, ти не живееш ли в България в момента!?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Май 25, 2011, 05:55:08 am »

Иначе не трябва да се притеснявате за астросайта, тъй като той е разположен физически някъде тук.  :rolleyes:

той може да пипне и в щатите щото е агент и на еф-би-ай и на кгб....
 :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Май 25, 2011, 06:04:30 am »
ХА-ХА, да бягат тези, дето участват в корупционни схеми и перат пари. Мен няма за какво да ме е страх.

"Уважаеми, г-н потенциален престъпник, бихте ли бил така любезен да се ударите сам в палката ми!"
(Господарите на ефира)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #36 -: Май 25, 2011, 06:05:06 am »

Не, Стелла. От 9 години живея в Италия, дори документи за смяна на гражданството съм подала.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Май 25, 2011, 06:08:58 am »

Не, Стелла. От 9 години живея в Италия, дори документи за смяна на гражданството съм подала.....

Чудесно! А в България не е много по-различно. Същите мръсни политически битки за власт. В момента се настървяват, защото сме пред избори.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #38 -: Май 25, 2011, 06:14:55 am »
Били сме и в Италия, и в Русия, и в Беларус. А за последната не ми се говори изобщо. До преди няколко години там взимаха по 30 долара заплата. Кризата е в цял свят, момичета! Другите държави да му мислят. Ние отдавна сме претръпнали и сме свикнали да взимаме по петстотин лева, а да харчим по хиляда. Който иска да ходи където иска, но да ми говори, че там е разкошно ще ме извинява...

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 25, 2011, 06:15:24 am »
ХА-ХА, да бягат тези, дето участват в корупционни схеми и перат пари. Мен няма за какво да ме е страх.

"Уважаеми, г-н потенциален престъпник, бихте ли бил така любезен да се ударите сам в палката ми!"
(Господарите на ефира)
ТИ СИ ОВЦА БЕЗ ИСТОРИЯ , НИТО В СХЕМА , НИТО В ПОЛИТИКАТА ИМА МЯСТО ЗА ТЕБ...ЗАЩОТО СИ СТАРА ЧАНТА...НА КОМУ Е НУЖНО ДА СЛАГА НОВА ДРЪЖКА...ИМА ТОЛКОВНА МЛАДИ ЖЕНИ НА ОПАШКАТА...КОИТО МОГАТ ДА ТИ БЪДАТ ДЪЩЕРИ...ДА НЕ КОМЕНТИРАМ И ВЪТРЕШНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ....ХОРАТА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПАЦИ , А С ИГРАЧИ....ПРОСТО ЕДИН ЧИНОВНИК НЕ Е ЧАСТ ОТ ОБОРОТА.... ;D И НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ..., А ЗА ПРАНЕ НА ДРУГИ НЕЩА.....НО ТИ Е РАНО...В СЛЕДВАЩАТА ИНКАРНАЦИЯ НАВЯРНО ЩЕ ГИ ЗНАЕШ...МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ ЦЕЛИЯ ФОРУМ- НО НЕ И МЕН...ВСИЧКО ЗНАМ....ТЕЖИ МИ...НЕПРИЯТНО Е...,НО ТОВА Е МОЯ ПЪТ...И НЕ СЕ ОПЛАКВАМ... :P ;D