http://www.youtube.com/watch?v=zAkyfNqSk2g&feature=related Този линк ме накара да се замисля. Изобщо, от известно време се люшкам от една крайност в друга. От около 2-3 месеца. И все още не знам как да си обясня нещата, как да създам собственото си становище и да повярвам, да отстоявам една истина - моята.
Имам куп въпроси и много се надявам да се заформи добра дискусия тук, нищо, че "Астрология" е по-посещавания подфорум.
Има ли го времето - как тече то, как ни е създадено и дали е илюзия? - Как то е част от холографската Вселена? И нали е част от 4тото измерение - ако времето не съществува, това не само измества въпроса за времево-пространствения континиум, но и най-елементарните обяснения, които ние имаме.
Тоест, ако Айк е прав и няма време, а такова има само в нашата Матрица, как тогава в другите измерения се идвършват действията? В елементарния смисъл на акт - да направиш нещо, отнема време, да вземеш решение, също.
Ако го няма, би се обяснило много относно представите и движението във Вселената.
Но пък ако Айк е прав, и ние се отделяме от цялото, за да се индивидуализираме като част от създадената ни Илюзия, как се вписва астрологията? Ролята на СЛВ и ЮЛВ? Как отработваме карма, след като илюзията е холограма и е създадена от рептилите в пукнатината между измеренията?
И, ако "щом вибрира, значи е илюзия/матрица", как се обяснява движението на Вселената? Централното галактическо Слънце? Резонанса на Шуман и фактът, че елитът бърза за НСР, защото не може да овладее трептенията и пътя към 4-тото измерение....
Вещииииииииииии! Алрик, Нухе.... Инти... и всички други, за чиито интереси в областта не знам

моля ви, друзя, помагайте на една непросветена, жадна за знания!
Също така и с литература - не само за горните въпроси, може също и за Рейки за си говорим, за метода Силва и всичко, което би внесло малко яснота в овладяване на съзнанието ни, енергиите и обясненията за всичко толкова странно, като рептили, сиви, холограми и защо аджеба отработваме карма, след като по някакъв начин рептилите ни отделяд в индивиди.
От къде ни взимат? Как ни избират? Къде се връщаме в цялото? И не са ли Плеядите също част от това цяло или те пък са си в тяхната реална илюзия...
Дано не ми се смеете на обърканите мисли