Лили , за тази конференция няма да се смогне , със статия по картата на Хони....
, сега се работи по онзи казус
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5297.0.html
Хони , най-вече за теб качвам темата...
уффф (сори, че ви разводнявам темата) тия дни пак около тая дама или не знам какво се раздуднях ме

ужасно е това, което прави - последното чак и астро-самоличност си присвоила ама спирам до тук да не дърпам плитките на дявола - здраве да е :33: такива хора са като хитрата сврака..
темата е интересна.
За Тереза няма съмнение, че излъчва тонове добрина и състрадателност, но при Ганди има едно лисичато блясъче.
Винаги съм мислила, че за наивността имаме намесен някои неблагоприятен аспект към Нептун с лична планета, но може би и Юпитер има пръст в тази работа (той е по-скоро едър и добър - в смисъла на добрия дядо Коледа).
Хони, за наивността винаги съм си патила най-много от "добронамерени" приятели.. по-натам може и конкретни ситуации (да посоча) но монетата си има две лица, в болшинството от случвайте, когато съм имала не малки главоболия от "приятели" се е появявал някой, който да е помагал нещата да си влязат в норма - и тъй като в болшинството случай е ставало въпрос за пари си мисля, че тук имам намесен и Хирон...
Според мен наивността не е недостатък, но човек трябва да се учи да се пази от злонамерените хиени. А злопаметност това не е ли по Меркурий?