Помолиха ме да публикувам съобщение в тази тема от името на vision, която е банната. Тя продължава да получава лични съобщения, но не може да отговаря или публикува, нито има информация каква е конкретната причина за бан-а и за колко време важи.
astro, би ли й казала за колко време важи забраната, моля?
Искам да ви сложа картата на баща ми. За мен той е идеал, не защото ми е баща. Той е търпелив, толерантен, сръчен и прощаващ. На никой лошо не е направил, прощава го, ако го приеме. В същото време е с характер - може и никога да не ти прости и да те зачеркне, но това не означава, че действията му ще се насочат срещу теб. Дори и да го сблъска живота пак с този човек, няма да откаже помощ. Е, и той си е инат, леко темерут на моменти, но е добър човек. Въздържан, неконфликтен... стабилен, перди всичко. Той в моята карта е моето Слънце в опозиция на Сатурна ми.
Отново виждаме Нептун в съвпад с Юпитер
малко извън темата, но искам да те питам- баща ти къде е срещнал майка ти и кога, знаеш ли??
..защото на мен този съвпад юпитер/нептун ми е на границата на скорпион/стрелец и са ми управители на седми дом, риби..мисля, че съвпада на у7 с юпитер дава много възможности за партньорства, което при мен е факт и от самия човек си зависи дали ще ги приеме, /предприеме някакви стъпки, ангажира се и т.н./ или не..чудя се как се е изразил този съвпад при баща ти, след като също е у7..
Направоооооо няам думи! 2 дена не бях влизала във форума и кво да видя.... Прочетох 2-3 стрници от темата, схванах общата мисъл и спирам са чета, като се появи нещо астрологично, ще взема участие.

Сега да отговарям - при баща ми определено този съвпад не е оказал подобно влияние

имал е връзки, ама чак много възможности за партньорства, но знам ли...
Запознали са се в училище - техникум/гимназия, както искаш го наречи, но не по 9ти дом :blink: засега бракът им се крепи главно заради баща ми. Майка ми е доста емоционален, тъй да се нарече

,човек.... но пък май са щастливи и доволни, той я слуша, тя му дудне, вкл и мрънка от мен, а пред мен се усмихва и той й вярва

купонът е пълен