Здравей Гост

Доброта, наивност, доверие - натал и транзити

• 247 Отговора
  • 43469 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Доброта, наивност, доверие - натал и транзити
« Отговор #240 -: Май 30, 2011, 07:34:53 am »
Човек когато печели не знае какво губи и когато губи какво печели.... :rolleyes:

Със сигурност обаче присъствието на никой не е случайно.... :blink:

Подтисната агресивност по коя планета търсиш , след като говориш и за подтисната планета... ;D
нали тъкмо казвах, че е в реда на нещата човек да е уморен от астрологични обосновки :blink: - това е една от причините да смятам, че не е нужно строго модериране- понякога е достатъчно едно изречение в някоя тема от 10-на страници и тя си е оправдала съществуването.

Преотстъпила съм ролята си на най-активния писател в астрологичните теми отдавна, какво чудно има, не разбирам. Трябва ли още да се доказвам? И кому е нужно?  Едни хора се оттеглят, други заемат тяхното място и поемат щафетата... Досущ като в политиката.  :blink:

Не, защото в политиката някои печелят пари, а тук не се печели нищо, освен изява на някои подтиснати планети и подтисната агресивност.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #241 -: Май 30, 2011, 02:46:44 pm »
нали тъкмо казвах, че е в реда на нещата човек да е уморен от астрологични обосновки :blink: - това е една от причините да смятам, че не е нужно строго модериране- понякога е достатъчно едно изречение в някоя тема от 10-на страници и тя си е оправдала съществуването.

Преотстъпила съм ролята си на най-активния писател в астрологичните теми отдавна, какво чудно има, не разбирам. Трябва ли още да се доказвам? И кому е нужно?  Едни хора се оттеглят, други заемат тяхното място и поемат щафетата... Досущ като в политиката.  :blink:

Не, защото в политиката някои печелят пари, а тук не се печели нищо, освен изява на някои подтиснати планети и подтисната агресивност.

Е, понякога е приятно да си говориш с хора със сродни интереси, нищо, че речникът на някои от тях е нецензуриран, което си го обяснявам с възпитанието,  наложено от  повечето медии в последните години. :blink:
А както май наскоро си говорихме с теб, моето мнение е, че има елегантни и силни начини да кажеш на някого нещо, без да дразниш вкуса на домакинята, дори да не вярваш в непосредствената карма по Венера като етика и естетика
 :blink:

« Отговор #242 -: Май 30, 2011, 04:26:01 pm »

А както май наскоро си говорихме с теб, моето мнение е, че има елегантни и силни начини да кажеш на някого нещо, без да дразниш вкуса на домакинята, дори да не вярваш в непосредствената карма по Венера като етика и естетика

Да, няма как да е с тебе, като се има предвид "елегантния начин да кажеш...." . 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

AH

• 2201
« Отговор #243 -: Май 30, 2011, 04:38:39 pm »

Преотстъпила съм ролята си на най-активния писател в астрологичните теми отдавна, какво чудно има, не разбирам. Трябва ли още да се доказвам? И кому е нужно?  Едни хора се оттеглят, други заемат тяхното място и поемат щафетата... Досущ като в политиката.  :blink:

Е, понякога е приятно да си говориш с хора със сродни интереси, нищо, че речникът на някои от тях е нецензуриран, което си го обяснявам с възпитанието,  наложено от  повечето медии в последните години. :blink:

Наскоро с теб сме си говорили?  :unsure:

Къде?

Може и да бъркам на кого пратих бележка да се въздържа от някои неща:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #244 -: Май 30, 2011, 07:14:55 pm »
Аз когато дойдох тука да пръв път най-странна ми беше Кайли. :blink: Мислех, че е 20-25 годишна  ;D

Е лъжа ли е?  :confuse3:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #245 -: Май 30, 2011, 09:45:44 pm »
Помолиха ме да публикувам съобщение в тази тема от името на vision, която е банната. Тя продължава да получава лични съобщения, но не може да отговаря или публикува, нито има информация каква е конкретната причина за бан-а и за колко време важи.

astro, би ли й казала за колко време важи забраната, моля?

Цитат на: vision

Искам да ви сложа картата на баща ми. За мен той е идеал, не защото ми е баща. Той е търпелив, толерантен, сръчен и прощаващ. На никой лошо не е направил, прощава го, ако го приеме. В същото време е с характер - може и никога да не ти прости и да те зачеркне, но това не означава, че действията му ще се насочат срещу теб. Дори и да го сблъска живота пак с този човек, няма да откаже помощ. Е, и той си е инат, леко темерут на моменти, но е добър човек. Въздържан, неконфликтен... стабилен, перди всичко. Той в моята карта е моето Слънце в опозиция на Сатурна ми.
Отново виждаме Нептун в съвпад с Юпитер

малко извън темата, но искам да те питам- баща ти къде е срещнал майка ти и кога, знаеш ли??
..защото на мен този съвпад юпитер/нептун ми е на границата на скорпион/стрелец и са ми управители на седми дом, риби..мисля, че съвпада на у7 с юпитер дава много възможности за партньорства, което при мен е факт и от самия човек си зависи дали ще ги приеме, /предприеме някакви стъпки, ангажира се и т.н./ или не..чудя се как се е изразил този съвпад при баща ти, след като също е у7..

Направоооооо няам думи! 2 дена не бях влизала във форума и кво да видя.... Прочетох 2-3 стрници от темата, схванах общата мисъл и спирам са чета, като се появи нещо астрологично, ще взема участие.  ;D ;D ;D

Сега да отговарям - при баща ми определено този съвпад не е оказал подобно влияние  ;D имал е връзки, ама чак много възможности за партньорства, но знам ли...
Запознали са се в училище - техникум/гимназия, както искаш го наречи, но не по 9ти дом  :blink: засега бракът им се крепи главно заради баща ми. Майка ми е доста емоционален, тъй да се нарече  ;D,човек.... но пък май са щастливи и доволни, той я слуша, тя му дудне, вкл и мрънка от мен, а пред мен се усмихва и той й вярва  ;D купонът е пълен
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #246 -: Юни 02, 2011, 04:29:52 am »

Цитат на: vision

малко извън темата, но искам да те питам- баща ти къде е срещнал майка ти и кога, знаеш ли??
..защото на мен този съвпад юпитер/нептун ми е на границата на скорпион/стрелец и са ми управители на седми дом, риби..мисля, че съвпада на у7 с юпитер дава много възможности за партньорства, което при мен е факт и от самия човек си зависи дали ще ги приеме, /предприеме някакви стъпки, ангажира се и т.н./ или не..чудя се как се е изразил този съвпад при баща ти, след като също е у7..

Направоооооо няам думи! 2 дена не бях влизала във форума и кво да видя.... Прочетох 2-3 стрници от темата, схванах общата мисъл и спирам са чета, като се появи нещо астрологично, ще взема участие.  ;D ;D ;D

Сега да отговарям - при баща ми определено този съвпад не е оказал подобно влияние  ;D имал е връзки, ама чак много възможности за партньорства, но знам ли...
Запознали са се в училище - техникум/гимназия, както искаш го наречи, но не по 9ти дом  :blink: засега бракът им се крепи главно заради баща ми. Майка ми е доста емоционален, тъй да се нарече  ;D,човек.... но пък май са щастливи и доволни, той я слуша, тя му дудне, вкл и мрънка от мен, а пред мен се усмихва и той й вярва  ;D купонът е пълен

благодаря за отговора..може би и това, че сме в различни поколения си е казало думата, той трябва да е 50-60 годишен??... :blink:

иначе темата е много поучителна.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Yaya

• 2265
« Отговор #247 -: Юни 02, 2011, 05:24:40 pm »
ахааа на 53 ще стане септември
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер