Здравей Гост

Ще има ли провидение за смъртта на толкова деца

• 30 Отговора
  • 3503 Прегледи
Как ще тълкувате съвпад на СЛВ с Хирон?

по едно време активно се човърках из карти на серийни убийци  ;D вярно, че те има значителни отклонения от нормите, но пък...
изкушавам се да пусна една от картите, защото ми се струва, че има нещо общо с по-горните две  :rolleyes:
Andrei Chikatilo

*пфу много бързо изфиряса

Имаше една тема за сериините убиици, но не ми се тарси сега.

Това е от Укито - " Чикатило е имал много рядка физиологична аномалия. ДНК-то от неговата кръв не съответства на това от спермата му"
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
лол това сега го чувам.. (за днк-то) преди няколко години незнайно защо доста се рових за различни серийни, но се спрях на тази карта най-вече заради Сатурн и Юпитер  ;)

*

Lillie

• 30532
В картата на Чикатило също има силен Юпитер (на трон) в един знак със СЛВ, плюс Марс/Нептун в опозиция със Сатурн по оста Дева-Риби.
Силният Нептун не винаги дава доброта, наивност и човечност. Ако влиянието му се прояви негативно, може да даде склонност към извращения и дори ментални отклонения, заболявания на психическа основа.
Силен Юпитер може да видите и в картата на расист, а не само гуру или свещеник. Оста Дева-Риби се свързва със социалната политика в мунданната астрология, а в индиидуалната карта в съчетание с други фактори може да даде склонност към геноцид. Такъв човек просто ще си въобразява, че убивайки "прочиства" и "лекува" обществото, така може да извърши безброй зверства и престъпления "за благото на човечеството". И наистина вярва, че следва "благородна" кауза.
Винаги имам едно наум като видя силен Нептун в съчетание със силен Юпитер в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
Видяхте ли, че Хирон и СЛВ са в съвпад при Младич? Има и Плутон опозиция Марс. Аз мисля, че тук е жестокостта. А от друга страна Нептун има все пак и 4 подкрепящи аспекта. ..между тях  тригон с Луна, което би трябвало да даде човечност :unsure:

По отношение на жестокостта има доста по-страшни конфигурации от Плутон опозиция Марс.Според мен какъвто и да е Нептуна, винаги може да се прояви негативно (то това важи за всички планети ).

*

Uran

• 6041
Aми..дайте да сложим карти на чеченските главорези, на същите от Косово, на разните му централноафрикански диктаторчета и масови убийци. Имат ли ги тези констелации или напротив. А може да е въпрос на културни особености и възпитание, защото има голяма разлика м/у това да пребиеш беззащитна жена с камъни гледайки я в очите докато агонизира и това да пускаш бомби и да не виждаш жертвите на твоето деяние. Първият случай ми се струва по-страшен и говорещ за изначална жестокост.
По отношение на геноцида в Югославия съм с особено мнение, а пък и на военните това им е работата в крайна сметка.

*

Alric

• *
  • 358
Aми..дайте да сложим карти на чеченските главорези, на същите от Косово, на разните му централноафрикански диктаторчета и масови убийци. Имат ли ги тези констелации или напротив. А може да е въпрос на културни особености и възпитание, защото има голяма разлика м/у това да пребиеш беззащитна жена с камъни гледайки я в очите докато агонизира и това да пускаш бомби и да не виждаш жертвите на твоето деяние. Първият случай ми се струва по-страшен и говорещ за изначална жестокост.
По отношение на геноцида в Югославия съм с особено мнение, а пък и на военните това им е работата в крайна сметка.

Напълно съм съгласен с примера за бомбите и камъните.Според мен да заповядаш смъртта на милиони (например Хитлер), не е толкова проява на жестокост, колкото на демагогия и опиянение от власт.Много по-удачен пример за жестокост ми се струва, че е Менгеле, който е правил лично неща от сорта на ампутация на крайници и инжектиране на химикали в очите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Видяхте ли, че Хирон и СЛВ са в съвпад при Младич? Има и Плутон опозиция Марс. Аз мисля, че тук е жестокостта. А от друга страна Нептун има все пак и 4 подкрепящи аспекта. ..между тях  тригон с Луна, което би трябвало да даде човечност : :rolleyes

По отношение на жестокостта има доста по-страшни конфигурации от Плутон опозиция Марс.Според мен какъвто и да е Нептуна, винаги може да се прояви негативно (то това важи за всички планети ).

На мен ми се струва , че не само опозицията дава жестокост.... :rolleyes:

Изумена съм от нодалната ос... :unsure: :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
наистина има голяма разлика от това да гледаш жертвата в очите и да заповядаш.
интересно е, че в историята си има цели периоди с подчертана жестокост - като започнем различните жертвоприношения с цел умилостивяване на боговете, минем през терора на църквата и инквизицията с нейното "пречистване" на грешниците, целия ислям с нечовешкото си отношение към жените.... май повечето хора като по дефаут си имат склонност към насилие и жестокост.

Цитат
Видяхте ли, че Хирон и СЛВ са в съвпад при Младич? Има и Плутон опозиция Марс. Аз мисля, че тук е жестокостта. А от друга страна Нептун има все пак и 4 подкрепящи аспекта. ..между тях  тригон с Луна, което би трябвало да даде човечност : :rolleyes
не съм убедена, че тригоните към Нептун (в случая луна) дават човечност. Наслада да, но при една изкривена психика... не е задължително удоволствието от нещо да това, което етическите норми и човечността възприемат.

*

Moonlady

• **
  • 1112
В потвърждение, че всичко в нашя свят е дуално
( просто не може да има ( + ) срещу който да не се появи ( - )

Ранени и задържани след сблъсъци на митинга в подкрепа на Ратко Младич

http://bg.time.mk/read/a281854569/d94c194e90/index.html
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
В потвърждение, че всичко в нашя свят е дуално
( просто не може да има ( + ) срещу който да не се появи ( - )

Ранени и задържани след сблъсъци на митинга в подкрепа на Ратко Младич

http://bg.time.mk/read/a281854569/d94c194e90/index.html

Точно смятах да го кача Лунна... ;D Оказва се , че доста от участниците не са били родени по време на войната... :blink:
Дали ретро фазата на Сатурн и Плутон не е причина...?!

От друга страна родени или не по време на войната , дали пък не са загубили братя , сестри... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците