Вие с Маря добре ни заблудихте

.

Според мен (без никакви претенции за добри предсказателни знания, пробвам се

) сватба ще има към края на тази година или началото на следващата. Когато се усети по-силно квадрата на наталнията Сатурн и транзитиращия. И когато мине или е съвсем на близко завръщането на Юпитер - влизане в знака на Телец, няма да ти достигне нат Юп преди Сат да излезе от Везни. Така ги виждам нещата (

)
ЗАЩОТО :
Юпитерът ти е важен с тази Луна в Рибки в детети дом, а и е най-високо поставен и най-източен, мисля, че ще тогава ще се случи събитието. Въпреки, че си дневно раждане Сатурн също ти е важен (мисля, че не си кариеристка и мисля, че в случая ще го проектираш върху партньор като се задействат енергиите) и понеже сега нямаш някакви свръх професионални амбиции, за което да ти отиде енергията от квадрата, ще се ожениш. Тя Венера влиза р Риби към края на 2011 - тогава като ти съвпадне с наталната Луна

аз така викам да станат нещата

Дам при мен така се получи, само дето не се ожених

обаче няма как трябва да дипломирам, едни проекти движим и моят се прибра във Финландия, аз в БГ и така, но Сатурн ми квадратира Слънцето, Плутон го "налази" и веднага ме натисна вселената или кариера или брак. Аз съм Козирог, страхлива съм, не мога да работя каквото и да я (за съжаление съм и амбициозна) и засега нещастно, сигурно и самотно си действам по професионалните успехи. Но се утешавам, че брак преди Сатурново завръщане не е за добре. Но можех да се оженя, само от мен зависише и мисля, че ако бях родена Везни 100% щях да избера брак пред кариера.
Освен това прогресивен Сатурн върху Марс и прогресивен Юпитер върху Венера, доколкото виждам от тази карта сега се случват, и си мисля, че няма да ти се размине без брак.