Здравей Гост

Сватбата на Мия

• 56 Отговора
  • 6700 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Сватбата на Мия
« -: Май 29, 2011, 05:27:20 am »
Не щА да съм кумата...,но да сАм в играта...
Купона ще сътворя .....

Качвай натална + екстри....

Щото следващата тема ще се казва....СВАТБИТЕ НА АСТРОСАЙТААА.... :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
Re:Сватбата на Мия
« Отговор #1 -: Май 29, 2011, 05:31:25 am »
Марая, това заглавие вече тотално ме разби!  Доста ще се забавляваме!  :57:

Но всичко-никой нищо да не спестява. Нема ме подслаждате само! Искрено и лично!  ;D

Качвам картите!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Май 29, 2011, 05:33:32 am »
Да взема да се присламча и аз?  :rolleyes:
Шегувам се!

Say It Right
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 29, 2011, 05:37:59 am »
Да взема да се присламча и аз?  :rolleyes:
Шегувам се!

Say It Right

Ти....на 36 стана ли...
Вече си мома голяма...носиш прашките...,Уф...сбърках ги бе...килотите... :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Май 29, 2011, 05:40:21 am »
Не бе, Марайче, аз сама си ги шия, нали работя.  :P

На какво пък ме обричаш ти до 36, тогава излизам от антардаша на Венера и влакът ще е тръгнал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Май 29, 2011, 05:42:15 am »
Марая, ти така я кръсти темата, че явно само ще ме жениш. Аз съм будала жена и работохолик.  ;D

/Сбъдна мечтата и на Дивна- да ме ударите тук на тезгяха! Снощи промрънкваше и тя няколко пъти в една тема. ;D :wub:/

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 29, 2011, 05:46:33 am »
Марая, ти така я кръсти темата, че явно само ще ме жениш. Аз съм будала жена и работохолик.  ;D

С УДОВОЛСТВИЕ.... :wub: ;D Само да ти кажа , че където съм кума...се раждат много деца... :unsure:...И РАЗВОДИ НЯМА-ЛЕК КРАК И РЪКА....Има няма 15-на места.... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Jaw2Vgp45b4&feature=related

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7 -: Май 30, 2011, 02:47:43 am »
Марая, сватба май няма да има.Никой нищо не пише за нея.По-добре да я беше кръстила" Подарък за Мия" заради рождения ми ден, та поне някой да пише и нещо за работата или просто за гаджетата. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 30, 2011, 02:57:58 am »
Качвай картите...
Няма да променя заглавието...,защото мисля , че ще ти донесе късмет до края на годината... ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #9 -: Май 30, 2011, 03:00:27 am »
Качвай картите...
Няма да променя заглавието...,защото мисля , че ще ти донесе късмет до края на годината... ;D

А..., то било стратегия!  ;D Те са качени и други ли трябват?

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 30, 2011, 03:21:54 am »
Качвай картите...

А..., то било стратегия!  ;D Те са качени и други ли трябват?

Мерси...,аз сега ги видях.... :wub:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #11 -: Май 30, 2011, 03:50:32 am »
Най-накрая една приятна тема   :-[ :blink:

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 30, 2011, 03:58:44 am »
Хайде момичета на работа... ;D Да разгледаме Мия....
Нали сме в астрофорум... :wub: ;)

« Отговор #13 -: Май 30, 2011, 04:15:29 am »
ЧЕСТИТО!!!!!!
Да е успешен бракът ти пожелавам от все сърце. Аз по слънчеви дирекции не мога да гледам, само казвам, че Сатурн е във Везни, което би трябвало да е добър знак.
А е добър знам, че вече си имаме сватба във ФОРУМА :):)
Да поздравиш щастливеца!  :P  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #14 -: Май 30, 2011, 04:19:52 am »
ЧЕСТИТО!!!!!!
Да е успешен бракът ти пожелавам от все сърце. Аз по слънчеви дирекции не мога да гледам, само казвам, че Сатурн е във Везни, което би трябвало да е добър знак.

Като се има предвид състоянието на повечето от потребителките във форума, май не е много на добре човек да си прави сватба във форума.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #15 -: Май 30, 2011, 04:20:20 am »
аз забелязах дир. сатурн У7 опозиция натална луна У1 по оста 3-9 - узаконяване ?  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #16 -: Май 30, 2011, 04:30:02 am »
ЧЕСТИТО!!!!!!

Към момента няма сватба. Това е според бъдещите прогнози. ;D Моля ви, не ми честитете предварително, а ми кажете вие какво виждате в картите. Дали ще има сватба? ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #17 -: Май 30, 2011, 04:54:21 am »
Скъпо, мило ми теленце,Хело, такова каквото съм и аз в голямата си част всъщност. ;D Ако ми беше по-наблизо щях да те погаля по главицата. ;D На въпрос с въпрос не се отговаря. Поставила съм астрологичен материал, където би трябвало да ги има отговорите. ;D

« Отговор #18 -: Май 30, 2011, 05:11:21 am »
Не ,не , МИя. ТОва е от подходите на психотерапиите, които практикува.  ;D Там така се прави. Ти питаш терапевта въпрос, а той за да не ти отговаря те го връща ,за да си отговориш сам  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #19 -: Май 30, 2011, 08:03:51 pm »
Вие с Маря добре ни заблудихте :). :):)

Според мен (без никакви претенции за добри предсказателни знания, пробвам се :) ) сватба ще има към края на тази година или началото на следващата. Когато се усети по-силно квадрата на наталнията Сатурн и транзитиращия. И когато мине или е съвсем на близко завръщането на Юпитер - влизане в знака на Телец, няма да ти достигне нат Юп преди Сат да излезе от Везни. Така ги виждам нещата (:):) )

ЗАЩОТО :

Юпитерът ти е важен с тази Луна в Рибки в детети дом, а и е най-високо поставен и най-източен, мисля, че ще тогава ще се случи събитието. Въпреки, че си дневно раждане Сатурн също ти е важен (мисля, че не си кариеристка и мисля, че в случая ще го проектираш върху партньор като се задействат енергиите) и понеже сега нямаш някакви свръх професионални амбиции, за което да ти отиде енергията от квадрата, ще се ожениш. Тя Венера влиза р Риби към края на 2011 - тогава като ти съвпадне с наталната Луна :) аз така викам да станат нещата  :P :P  :P :-[

Дам при мен така се получи, само дето не се ожених :):) обаче няма как трябва да дипломирам, едни проекти движим и моят се прибра във Финландия, аз в БГ и така, но Сатурн ми квадратира Слънцето, Плутон го "налази" и веднага ме натисна вселената или кариера или брак. Аз съм Козирог, страхлива съм, не мога да работя каквото и да я (за съжаление съм и амбициозна) и засега нещастно, сигурно и самотно си действам по професионалните успехи. Но се утешавам, че брак преди Сатурново завръщане не е за добре. Но можех да се оженя, само от мен зависише и мисля, че ако бях родена Везни 100% щях да избера брак пред кариера.  

Освен това прогресивен Сатурн върху Марс и прогресивен Юпитер върху Венера, доколкото виждам от тази карта сега се случват, и си мисля, че няма да ти се размине без брак. 
« Последна редакция: Май 30, 2011, 08:39:57 pm от Mayanna »