Яя, аз примерно имах кабелна и я махнах. Имах кола и я продадох.
Кабелната махнах, щото установих, че така и така зяпам само в интернета, а колата щото установих, че ми коства нерви да карам, а съм слаб шофьор и нема нужда да си предизвиквам емоции излишни, когато мога кротко на хладно или топло да се возя в метрото.
Всеки може да стигне някъде и после да се върне, защото там е отишъл, видял и преценил, че му е по-скоро некомфортно, отколкото комфортно.
Всеки може да постигне всичко, което си поиска ,стига да е готов да плати цената за него.
Е, аз не съм готова да платя цената загуба на лично свободно време, енергия и внимание, само щото така е прието.
Материалните неща са мъртви късчета някога жива светлина, сега изстинала, застинала и мъртва.
Аз съм жива и трептяща. И за заменям живата светлина от себе си за мърва отдавна застинала лава...да разменям ЖИВ трептящ живот за мъртви хартийки, с които да купувам мъртви вещи?
Вече искам да се храня само с живот, да докосвам живот, да се къпя в живот, да се обграждам с живот...а мъртвите хартийки могат да купят само мъртви неща...