Аз нямам тежки аспекти към Слънцето, но Уран квадрат Марс (Марс упр асц) и Луна квадрат Сатурн.
Но момичета искам да ви споделя нещо - тези аспекти ми бяха много тежки до към 22 ми годишнина, защото се опитвах да живея нормален живот - да ходя на лекции, у-ще, определен ритъм, време, нищо не зависи от мен и избухвах и изпадах в нервни кризи от 4 клас (10-11 годишна възраст, преди пубертет).
Обаче си избрах правилната професия и се оказа, че всичко, което преди ми е създавало проблеми (искаха да ме изключат от у-ще при успех над 5.50 и никакви отсъствия, защото се скарах с учителката си по физика, че не ни преподава - и то избухнах на раздел ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

:rolleyes:), сега работи за мен.
И това го разбрах като отидох в САЩ, останах напълно сама и трябваше да МИСЛЯ и да взимам решения и се оказа, че мога да правя много добри пари като сервитьорка (по 100 долара на ден за 6 часа работа, като там сервитьорите не чистят, има си "бъсъри", говорят ти на Miss и оволниха един от готвачите, защото каза на момиче, моя колежка, че "мирише" хубаво - че парфюмът и е хубав, това там е сексуален тормоз, никой не си позволява такива неща).
Взимането на бързи решения, много екстремална енергия концентрирана (по Марс - Уран) се харесва на американските СУПЕР позитивни клиенти, това, че дори понякога им се "караш" за избора на храна и тн (те там те питат за каквото си искат и дори нарочно ни наемаха нас от Източна Европа, защото сме интересни на клиентите, а те са дошли да се забавляват) дори това им харесваше, стига да имаш собствено мнение и да можеш да го защитиш. И харесвах страхотното темпо на работа и организацията, много беше тежко, обаче и много добре платено (за човек без образование американско и живеещ там от 20 дни и тн.).
И половината ми колеги бяха - режисьори, проповедници, фотографи, работеха по 3-4 дни, за да има с какво да оцеляват и си действаха по истинската мания, с идеята, че някой ден ще успеят. И разбрах, че това е за мен, този тип начин на живот, че той ми харесва - с неопределен работен ден и график, с агресията (в смисъл борбеност) и сега много сериозно се опитвам така да наглася живота си и в БГ, но не като сервитьорка, но аз да си УПРАВЛЯВАМ времето, да не стоя в офис (и засега успявам, ама работя понякога по 24 часа....), та аспектите не са трудни, стига да знаеш как да ги ползваш -
да правиш това, което усещаш.