Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 379715 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Събития и транзити
« Отговор #180 -: Октомври 15, 2011, 02:21:20 pm »
 Подари на някое дете от твоите котета.(Естествено като знаеш предварително, че котето няма да бъде натирено.)
Звучи глупаво, ама може да обърне късмета.

*

abroad

• 2187
« Отговор #181 -: Ноември 08, 2011, 06:51:17 pm »
Сатурн влезе в обхват на наталния Уран в 10ти дом и се чуди какво да ми се повреди или да закуца :angry:
Като съм толкова непроработена, защо и тези не ме подминават?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #182 -: Ноември 09, 2011, 08:22:10 am »
Венера и Меркурий преминаха през Ас и сега заедно пътуват през първи дом Стрелец заедно с СЛВ. Това ли епричината да срешна мъж, в който имах неблагоразумието да се влюбя, а трябваше да се контролирам, защото е женен и малък?

« Отговор #183 -: Ноември 14, 2011, 11:02:17 am »
В солара за следващата година транзитен Сатурн ми е в 5 дом във Везни. Как да го тълкувам?

*

AH

• 2201
« Отговор #184 -: Ноември 14, 2011, 11:27:04 am »
В солара за следващата година транзитен Сатурн ми е в 5 дом във Везни. Как да го тълкувам?

винаги го тълкуваш от към най-приятната и желана страна, но си имаш едно на ум, че пази само стойностните неща :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #185 -: Ноември 14, 2011, 02:33:06 pm »

Предполагам , че куспидата на 5-ти е във везни , защото Сатурн все пак е в последните градуси на Везни...Аз тълкувам управителя на декадата..-3та /Меркурий/...соларна позиция , аспекти в солара и натала към управителя ма к5 , чак след това аспектите на Сатурн ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #186 -: Ноември 19, 2011, 07:55:49 pm »
Транзитната Венера идва за да ми покаже, че няма съмнение, че съм с асцендент Стрелец - по цял ден се кипря пред огледалото и излизам наконтена на улицата. Станала съм суетна до мозъка на костите...и нарцистична, и много се харесвам.  :confuse3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #187 -: Ноември 19, 2011, 08:03:49 pm »
Транзитната Венера идва за да ми покаже, че няма съмнение, че съм с асцендент Стрелец - по цял ден се кипря пред огледалото и излизам наконтена на улицата. Станала съм суетна до мозъка на костите...и нарцистична, и много се харесвам.  :confuse3:

ей сега се убедих, че друг ми е АС ;D

нооо, ще си наложа (въпреки огромното ми нежелание) да уважа дружинката утре, че инак пак ще има шамари, не че са ми неизбежни тия няколко седмици, но викам да ги понамаля, че много взе да наболява :confuse3:
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 08:10:11 pm от abroad »

« Отговор #188 -: Ноември 19, 2011, 08:11:33 pm »

а при мен като е транзит през 4 - изпонакупих на всички в къщи по нещо новичко,отслабнах,но не физически,а финансово ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Ноември 19, 2011, 08:23:30 pm »
Днес приготвих цял чувал запазени дрехи за раздаване - тр. Меркурий в точен тригон към наталния и тр. Венера в същата позиция. Чакам да засека един познат клошар до казаните за боклук пред блока, да му дам тия дрешки за жИната и дИцата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #190 -: Ноември 19, 2011, 10:41:47 pm »
В книгата "Зовът на предците" пише, че истинската трансформация на Скорпион настъпвала, когато те оставели продължение на рода си. Понеже Скорпион се свързва с продължаването на рода.
А при Скорпионите, които не искали да имат деца, често ставало така, че случайно ставали продължители на рода си. И тогава настъпвала истинската трансформация за тях, когато ставали родители.

Вие мислите ли, че това може да е вярно?

« Отговор #191 -: Ноември 20, 2011, 09:24:35 am »
 :blink: Хело, ще ти кажа, ама сигурно след някое десетилетие. Сина ми е Скорпион и е случаен продължител на моя и на още един древен род  ;D, ама не иска да има деца от сега, нито пък семейство...В противовес на това, ще те успокоя - Баща ми е Скорпион, бил е луда глава, как въобще са успяли да го заженят, почти на майтап. Но ние сме 3 деца - да променил се е предполагам, цял живот е работил и сега пенсионер - си е чешит на 3-та степен.
   Виждам, че родовата карма доста те вълнува, ще се радвам ако откриеш защо българите плащат такава тежка карма, къде се корени злото, след което ни успокоиш /визирам целия български народ/, защото току-виж сме се затрили самички /чисто по скорпионски - толкова яд, злоба, търпение, оцеляване и накрая да се унищожим/.

« Отговор #192 -: Ноември 20, 2011, 09:25:24 am »
що ти се замисли,как ще се трансформираш ,без да се продължиш ли
фройд и юнг какво казват,или и те мълчат  :o

« Отговор #193 -: Ноември 20, 2011, 09:28:36 am »
българите сме си китка росна ,ма все не случваме на управници,предатели и крадци

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #194 -: Ноември 20, 2011, 09:36:25 am »

Виждам, че родовата карма доста те вълнува, ще се радвам ако откриеш защо българите плащат такава тежка карма, къде се корени злото, след което ни успокоиш /визирам целия български народ/, защото току-виж сме се затрили самички /чисто по скорпионски - толкова яд, злоба, търпение, оцеляване и накрая да се унищожим/.

Не разбирам защо българите все се оплакват, че имало нещо нередно с българите и страната.

Далеч по-лоша е кармата на хората на континента Африка, на хората от арабските страни, както и на някои турци. Или ще ти хареса да ходиш с покрвало на главата и да гледаш света през плат, направен като решетки на затвор? В арабските и африканските страни убиват и измъчват жените, пък и мъжете, за щяло и нещяло. Не можеш да ходиш по улиците без да те придружават роднини. Напраоооо не ми се мисли!

http://kriminalnidosieta.com/novini/ubiistva-na-chestta-pogubvat/

Тук поне има цивилизация.

А прости хора има навсякъде. Или предпочиташ да си в Западна Европа или в Америка и да се пребиваш от работа?

А в Китай можеш да имаш само едно дете и ако родиш близнаци, те не могат да живеят в един град. В Китай поне ще си търсена, защото там има много мъже и малко жени. Там понеже хората могат да имат само едно дете, по селата като научат, че ще е момиче, правят аборт. Защото там не дават пенсии и разчитат само на момчето да ги гледа. А момичето ще отиде в семейството на мъжа си.

А в Япония само ще работиш. В Индия пък има райони с цивилизация и такива, при които милиони хора спят на улицата, къпят се в река Ганг, където се хвърлят труповете на умрелите. Там труповете обикновено се изгарят до реката, обаче понякога направо ги хвърлят в реката, където някои от сектата агори може да ги улови и да ги изяде. В Индия има и убийства на честта.

Направо не ми се мисли!

« Последна редакция: Ноември 20, 2011, 09:59:10 am от Hm »

« Отговор #195 -: Ноември 20, 2011, 09:57:56 am »
  Аз живея в България, не другаде, не и в друг континент. Видяла съм и доброто и злото, живяла съм на пъпа на Европа, живяла съм и в забравено от Бога място в Турция, възпитаничка съм на соц-системата, а живея в дивия капитализъм вече 20 години. В България сме умни, всестранно развити /вече не/- от такива станахме на примирени и злобни /завистливи/. Всичко това няма значение, исках да те провокирам да се поровиш в родовата карма на България, защото виждам че търсиш причинно-следствени връзки. Защото аз не мога да приема, че един народ /носещ български гени/, сам себе си ще унищожава дълго и системно....

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #196 -: Ноември 20, 2011, 10:01:24 am »
  Аз живея в България, не другаде, не и в друг континент. Видяла съм и доброто и злото, живяла съм на пъпа на Европа, живяла съм и в забравено от Бога място в Турция, възпитаничка съм на соц-системата, а живея в дивия капитализъм вече 20 години. В България сме умни, всестранно развити /вече не/- от такива станахме на примирени и злобни /завистливи/. Всичко това няма значение, исках да те провокирам да се поровиш в родовата карма на България, защото виждам че търсиш причинно-следствени връзки. Защото аз не мога да приема, че един народ /носещ български гени/, сам себе си ще унищожава дълго и системно....

Кажи как по-точно този народ се самоунищожава?

Да цитирам и Фройд, че у всеки имало стремеж към смъртта. И към живота.

;D

Когато някои изпитва вина, дори и неосъзната, това изисква самонаказание.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #197 -: Ноември 20, 2011, 10:02:19 am »
Българите били Телци с АС - Козирог.

« Отговор #198 -: Ноември 20, 2011, 10:09:14 am »
Елементарно : броя на населението - навремето бяхме прескочили 8 и половина милион души в България, а сега сме 6 милиона - не вярвам на преброяването...говоря за хората вътре в България. В сферата на вероятностите ще кажа, ако едно време е имало чисто 6 милиона българи, сега вероятно числеността им е под 4 милиона. Два милиона българи за 20 години....говоря ти за родова карма. Защо ? До колкото знам ние не сме скорпионски народ, а козирожки. И заеби Фройд, той не може да обясни процеси, които са извън неговото време и място.

« Отговор #199 -: Ноември 20, 2011, 10:15:20 am »
  Честно казано, ако това правене на семейни констелации помогне, пък виждам че ти имаш представа по този въпрос, ще съм ти безкрайно благодарна ако го направиш за българския народ. Пък знае ли се, нещата тук може да тръгнат към добро. Провокирам те, защото виждам, че търсиш истината и искам с проучванията си да помогнеш на всички, а не само за задоволяване на собствено любопитство. Винаги ще има хора, които ще те отхвърлят, казвам го това защото аз няма да го направя, мога само да изпратя положителна мисъл и да живея с такава за бъдещето на България....