Преживявали ли сте квадратура на Нептун към Слънцето ви и как ви се отрази?Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.
Цитат на: Hm в Ноември 22, 2011, 10:38:53 pmПреживявали ли сте квадратура на Нептун към Слънцето ви и как ви се отрази?Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.Преживях я, преди няколко години. Всичко ми изглеждаше цветно, приятели, работа, любов - всичко ми изглеждаше перфектно. След като отмина, свалих розовите очила и *прогледнах*
Цитат на: tania в Ноември 22, 2011, 10:52:10 pmЦитат на: Hm в Ноември 22, 2011, 10:38:53 pmПреживявали ли сте квадратура на Нептун към Слънцето ви и как ви се отрази?Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.Преживях я, преди няколко години. Всичко ми изглеждаше цветно, приятели, работа, любов - всичко ми изглеждаше перфектно. След като отмина, свалих розовите очила и *прогледнах* Как видя приятелите си, работата и любовта?
Алергиите по Нептун ли са? Транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1. Вчера получих алергия от прополис, цялата се надух и станах на петна, та се наложи да ходя до болницата. За лунация или затъмнение в аспект с мидпойнт, какъв орбис отпускате? Предполагам, че тука има намесен и някой мидпойнт с участието на Нептун
Цитат на: tania в Декември 03, 2011, 09:54:30 amАлергиите по Нептун ли са? Транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1. Вчера получих алергия от прополис, цялата се надух и станах на петна, та се наложи да ходя до болницата. За лунация или затъмнение в аспект с мидпойнт, какъв орбис отпускате? Предполагам, че тука има намесен и някой мидпойнт с участието на Нептун Трябва да ти видя картата, за да преценя по коя планета се е случило това. Би ли ми пратила данните си на лични, моля? Обикновено луната е намесена също, а и трябва да има генетична обусловеност, което е по 4-ти дом.
Цитат на: venerra в Декември 03, 2011, 08:32:20 pmПрез януари транзитен ЮВ ще ми направи точен съвпад с нат.луна, в 11-ти дом, а СВ в съвпад с нептун в 5-ти. Какви са възможните тълкувания според вас?[/quoteСреща или раздяла с важен за теб човек. :blink:Луната упр.12 дом ли ти е?Луната е съуправител на 12-ти дом. Почти целия знак рак е в 12ти, но упр. асц. в последните градуси.нептун упр. 9-ти.
През януари транзитен ЮВ ще ми направи точен съвпад с нат.луна, в 11-ти дом, а СВ в съвпад с нептун в 5-ти. Какви са възможните тълкувания според вас?[/quoteСреща или раздяла с важен за теб човек. :blink:Луната упр.12 дом ли ти е?
Днес транзитното Слънце е в съвпад с Плутон.Да ви се е случило някакво Плутоново събитие? Да сте се освободили от нещо старо?
възможно ли е това да е причината за толкова многото починали възрастни хора вчера и днес/ за предните дни нямам информация/....работя в спешен кабинет/за мед помощ,всъщност/ и само днес имаше 5! починали /всичките над 80г възраст/ хора
Стелче, за теб си мислех тия дни, как си с тоя Сатурн върху Марса :blink: изпревари ми въпроса.. :blink:Не боледувам / засега /, но имам чувството, че метаболизма ми се забавя. Иначе спорта още върви, но тр Марс все пак е в 1-ви дом.