Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 377991 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Събития и транзити
« Отговор #220 -: Ноември 22, 2011, 10:52:10 pm »
Преживявали ли сте квадратура на Нептун към Слънцето ви и как ви се отрази?

Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.
Преживях я, преди няколко години. Всичко ми изглеждаше цветно, приятели, работа, любов - всичко ми изглеждаше перфектно. След като отмина, свалих розовите очила и *прогледнах*  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #221 -: Ноември 22, 2011, 10:54:45 pm »

Аз в момента я преживявам. Но едва след като квадратурата отмине ще знам точно какво се е случило и кое е било илюзия.
Преживях я, преди няколко години. Всичко ми изглеждаше цветно, приятели, работа, любов - всичко ми изглеждаше перфектно. След като отмина, свалих розовите очила и *прогледнах*  ;D

Как видя приятелите си, работата и любовта?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #222 -: Ноември 22, 2011, 11:10:57 pm »

Как видя приятелите си, работата и любовта?
Нямах никакви конфликти с никого. Работа, която ме удовлетворяваше, приятели, които ме подкрепяха и разбираха, влюбих се безпаметно в мъж, който също ме обичаше.. След като квадратурата се разпадна, последва преминаване на Плутон през МЦ. Преместих се в друг град, приятелите ми започнаха все по-рядко да се сещат за мен, разбрах, че доста от тях са били *приятели за маса*. Битовизмите нахлуха във връзката ми и вече не всичко беше така романтично..  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #223 -: Ноември 23, 2011, 12:47:38 pm »
Аз пък днес съм прекалено чувствителна и затворена в себе си...безкрайно носталгично настроена и апатична и самотна.......погледнах си картата и видях абсолютно точен съвпад на транз Слънце с моя ретро Нептун.....заедно с квадратурата на моя и транз Уран....картинка шарена.......само дето е почти черно-бяла в момента/преобладаващо черна/ :'(

редактирам се  и допълвам,че слънцето опонира и марса ми - вярно-това с а  краткотрайни аспекти ,но силно осезаеми
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 03:29:59 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #224 -: Декември 03, 2011, 09:54:30 am »
Алергиите по Нептун ли са? Транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1. Вчера получих алергия от прополис, цялата се надух и станах на петна, та се наложи да ходя до болницата. За лунация или затъмнение в аспект с мидпойнт, какъв орбис отпускате? Предполагам, че тука има намесен и някой мидпойнт с участието на Нептун  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Stella

• 7765
« Отговор #225 -: Декември 03, 2011, 10:29:19 am »
Алергиите по Нептун ли са? Транзитен Уран У12 ми прави квадратура към Нептун У1. Вчера получих алергия от прополис, цялата се надух и станах на петна, та се наложи да ходя до болницата. За лунация или затъмнение в аспект с мидпойнт, какъв орбис отпускате? Предполагам, че тука има намесен и някой мидпойнт с участието на Нептун  :-\

Трябва да ти видя картата, за да преценя по коя планета се е случило това. Би ли ми пратила данните си на лични, моля? Обикновено луната е намесена също, а и трябва да има генетична обусловеност, което е по 4-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #226 -: Декември 03, 2011, 10:44:16 am »

Трябва да ти видя картата, за да преценя по коя планета се е случило това. Би ли ми пратила данните си на лични, моля? Обикновено луната е намесена също, а и трябва да има генетична обусловеност, което е по 4-ти дом.
Готово  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #227 -: Декември 03, 2011, 08:32:20 pm »
През януари транзитен ЮВ ще ми направи точен съвпад с нат.луна, в 11-ти дом, а СВ в съвпад с нептун в 5-ти. Какви са възможните тълкувания според вас?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #228 -: Декември 03, 2011, 09:06:36 pm »
През януари транзитен ЮВ ще ми направи точен съвпад с нат.луна, в 11-ти дом, а СВ в съвпад с нептун в 5-ти. Какви са възможните тълкувания според вас?
[/quote

Среща или раздяла с важен за теб човек. :blink:Луната упр.12 дом ли ти е?

Луната е съуправител на 12-ти дом. Почти целия знак рак е в 12ти, но упр. асц. в последните градуси.
нептун упр. 9-ти.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #229 -: Декември 29, 2011, 06:51:00 pm »
Днес транзитното Слънце е в съвпад с Плутон.

Да ви се е случило някакво Плутоново събитие? Да сте се освободили от нещо старо?

« Отговор #230 -: Декември 29, 2011, 08:30:37 pm »

Да ви се е случило някакво Плутоново събитие? Да сте се освободили от нещо старо?
да освободих се от старата си мечта да стана богата на ниво мисловност :mellow:
а физически се освободих от един нокът и част от пръста режейки, скоро не ми се беше случвало ,но това е от тр.Марс в 1 дом, пролях и кръв :mellow:
то и Дянков за малко да се освободи от креслото на министър заради земеделският министър
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #231 -: Декември 29, 2011, 08:48:11 pm »

да, определено. чаках този съвпад на Плутон и Слънце, защото знаех, че ще отличи този ден. Тр Плутон ми е тригон Асц и Сев Възел. Проведох важен разговор, засягащ личните взаимоотношения. С човек, когото не бях чувала скоро, но с който трябваше да говоря.  :blink: астрологията понякога работи като по часовник. И да добавя, тр Плутон е точна опозиция на прогресивна Венера.

*

Stella

• 7765
« Отговор #232 -: Декември 29, 2011, 09:49:21 pm »
Чак сега схванах, че говорите за мунданния съвпад. Аз имах неприятен разговор с една дама по работа, въпреки, че съвпадът ми е положително аспектиращ Венера - У10. Но пък луната ми е  в точен съвпас с венера в 3-ти дом, така че не знам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #233 -: Декември 30, 2011, 02:04:09 pm »
Аз имах особени разговори с мъже с Плутонов акцент. :-X

« Отговор #234 -: Януари 02, 2012, 04:06:15 pm »

възможно ли е това да е причината за толкова многото починали възрастни хора вчера и днес/ за предните дни нямам информация/....работя в спешен кабинет/за мед помощ,всъщност/ и само днес имаше 5! починали /всичките над 80г възраст/ хора :-\
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

AH

• 2201
« Отговор #235 -: Януари 05, 2012, 04:45:27 am »
възможно ли е това да е причината за толкова многото починали възрастни хора вчера и днес/ за предните дни нямам информация/....работя в спешен кабинет/за мед помощ,всъщност/ и само днес имаше 5! починали /всичките над 80г възраст/ хора :-\

И аз го забелязвам тия дни. И мисля, че го забелязваме по празниците /без значение дали е Индиго, Лин или естествена смърт. Поради противопоставяне на емоции – радост/тъга.

*

Stella

• 7765
« Отговор #236 -: Януари 13, 2012, 07:44:55 pm »
Някой да е преживявал съвпад на тр. Сатурн върху натален Марс във Везни. Грейс ти как се чувстваш?
От нова година боледувам и не мога да се оправя. Заболяването е вирусно по Марс, а Сатурн, според мене дава удължаване на острата фаза на хроничните заболявания или хронифициране. Много упорито и продължително боледуване с усложнения. Вазомоторен алергичен ринит, без малко да стане синузит.

*

Grace

• 2257
« Отговор #237 -: Януари 13, 2012, 09:43:17 pm »
Стелче, за теб си мислех тия дни, как си с тоя Сатурн върху Марса  :blink: изпревари ми въпроса.. :blink:
Не боледувам / засега /, но имам чувството, че метаболизма ми се забавя. Иначе спорта още върви, но тр Марс все пак е в 1-ви дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #238 -: Януари 13, 2012, 10:53:52 pm »
Стелче, за теб си мислех тия дни, как си с тоя Сатурн върху Марса  :blink: изпревари ми въпроса.. :blink:
Не боледувам / засега /, но имам чувството, че метаболизма ми се забавя. Иначе спорта още върви, но тр Марс все пак е в 1-ви дом.

О, на теб ти се отразява на физическото тяло - верно.
А аз вървя бавно-бавно, нещо нетипично за мен. Не метаболизмът, а походката ми се забави.
Така никога не съм се влачила - девет дена с камили, хич не си давам зор и за никъде не бързам.
Сатурна върху Марса ми и разказа играта на кардиналната квадратура с Юпитер. Аз дето винаги съм била припряна, сега не мога да се позная. Между другото при мен аспектът вече стана разходящ с минути, а при тебе? :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #239 -: Януари 13, 2012, 11:13:23 pm »
хич не ми е расходящ и нещо не ми харесва май. че доста дълго ще го влачим напред-назад. обаче ще държим връзка, че и двете сме в кюпа.  :blink: