Нова, няма как да каниш гости, ако изхвърлиш диванчето.

А по темата - не съм убедена дали Сатурн ми шляпна този шамар, бая транзити са ме налегнали и всичките са прекрасновати.
Майка ми получи инсулт. Сатурн ми карира Луната. От доста време с това ретро движение и мотане напред-назад до градусите на точния аспект. Управител на 6 дом ми е Луната, в съвпад с Дсц.
При майка ми има същ аспект. Луните ни са в опозиция по принцип. Моята е котешка, а нейната е водолейска. При мен има още 2 градуса до точен аспект. При нея е разходящ квадрат вече. Луната при нея е управител на Асцендента.
И при двете Луните ни са в 7 дом.
Имам един познат, който казва - к'вото е, туй е то. Та така ще бъде.
Но аз си знаех, че ще се случи нещо. Все се надявах, че ме е отминало, но няма как. Прекалено много затъмнения имах по оста 4/10 дом, Плутонището ми квадратира и у4, Уран опозира у4. Сега Плутон ме е отпуснал малко с ретро движението си. Но пък Уран е в точно опозе към Венерата ми. Възлите също квадратират Луната ми.
Скоро имах Венерин възврат. Нищо не разбрах от него.

Пътувах тогава. Телец ми е в 3 дом и Иц попада там. Може би това е отражението.
Чакам и възврата на Меркурия, но едва ли ще съм очарована. :blink:
Едит:
Сега разгледах датата, на която майка ми получи инсулт. Интересно е. Юпитер в точен съвпад със Слв в 5 дом. Тр Слв в съвпад с натален Юпитер в 9 дом. Тр. Слънце съвпад наталната ми Луна. Тр Марс точен квадрат Венера. Луна опозиция Юпитер.
Преди време много се чудех какво ще се случи при тези съвпади на възела и Юпитер. Беше интересно тази повтаряемост. То какво излезе.