Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378423 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Събития и транзити
« Отговор #1880 -: Септември 04, 2013, 02:09:05 pm »
Ини моят Плутон е в 10,а сега е на края на първи.Не обичам да плаша хората с Плутон,но истина е ,че ми даде доста превратности в живота.При мен си имаше от всички плутонови теми секс,манипулации,доста мъртви,насилие,подземен свят..Но това бяха първите години,бях по млада и явно обладавах низшите октави на Плутон.Сега години по-късно,смело мога да заявя,че отработих низшите проявления и вървя към висшите.
Супер е това. За него не знам да ти кажа, той си е потаен и няма да го тормозя да питам. Наскоро ми спомена, че баба му е болна, нищо не ми е казвал след това. Ще си мълчи ако е починала, знам го.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1881 -: Септември 04, 2013, 02:24:37 pm »
Има Съни,в точен съвпад Слънце,секстил АСЦ и Нептун/и те в съвпад,/,полусекстил скорпи Венера и тнт...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1882 -: Септември 04, 2013, 02:55:42 pm »
На мен ми се случи последния уикенд такъв двоен транзитен квадрат. Много емоции ме тресяха, а те не са добър съветник. Но може твоите транзити да са други.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1883 -: Септември 04, 2013, 02:57:03 pm »
Аз моя скандал го направих на Марс квадрат Плутон  :blink:.

« Отговор #1884 -: Септември 04, 2013, 03:01:02 pm »
Да ви питам какво мога да очаквам при транзитен юпитер у9  :opo: венера у3? Четох,че при такъв транзит човек доста се отпуска в харченето на пари  ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1885 -: Септември 04, 2013, 03:40:31 pm »
ЗА скандал на Марс каре Луна,трудно ще ти е да не го направиш ;DОт вътре му идва на човек ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #1886 -: Септември 04, 2013, 03:46:55 pm »
Наистина. Но емоционално. Сега при последния двоен на мен добре, че си останах вкъщи. Накрая обаче си го изкарах на майка ми по телефона, защото уви само на най-близките сме склонни да кажем всичко. После ми беше криво и от това.
Отнесоха го и двама-трима мъже, които имаха неблагоразумието да се сетят за мен точно тогава. Бях като нож за лед.
И най-интересното е, че не се почувствах по-добре от това.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #1887 -: Септември 04, 2013, 03:50:46 pm »
Точно това си мислих, което Нова казва. После няма да ти стане по-добре. Според мен потичай сред природата или ремонтирай нещо вкъщи, или изчисти основно. Този квадрат е коварен, хем да не се употреби срещу хора, хем все пак да има действие навън, за да не се навлича подтиснат гняв.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1888 -: Септември 04, 2013, 03:51:29 pm »
О-о и аз го забравих Марс каре Луна ей сега понеделник май ми беше и аз мислех, че съм минала между капките и вечерта с майка по телефона се скарах :). И да, по-тъпо след това, ама и аз не можах да се удържа.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1889 -: Септември 04, 2013, 03:54:01 pm »
Сега имам тригон на юпи към Венера и го ползвам като противоотрова на пълзящия към Венерата ми Сатурн.Харча умишлено,защото се дразня на Сатурн и опитите да ми внушава финансови страхове.Той ми е У2.Еднствения компромис,който направих с него беше,че си купих черна рокля,вместо червена и си поръчах обици с перли и черен оникс,вместо запланувания нефрит.Не си падам по черни камъни и енергията на Сатурн,ама айде..

*

Нова

• 3491
« Отговор #1890 -: Септември 04, 2013, 03:54:49 pm »
Да, за майките, знаем къде единствено ни минават номерата и къде е всеопрощаващо и велико и злоупотребяваме несправедливо. Няма да навеем някоя лелка, колега или комшия, за да сме добри и да не стане по-зле, но си позволяваме да бъдем истински при любовта. Парадокс.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1891 -: Септември 04, 2013, 03:56:11 pm »
Да, за майките, знаем къде единствено ни минават номерата и къде е всеопрощаващо и велико и злоупотребяваме несправедливо. Няма да навеем някоя лелка, колега или комшия, за да сме добри и да не стане по-зле, но си позволяваме да бъдем истински при любовта. Парадокс.

Абсолютен. Ама едно е да го осъзнаваш на теория, до практиката е коварен пътят.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1892 -: Септември 04, 2013, 09:56:32 pm »
И мен ми изби чивията по темите на 4ти дом. ;D Той е изключително натоварен откъм планети.
Тъй като промяна отвън няма да дойде,та вчера промених подредбата в малката стая.Изместих не знам колко тежък гардероб съвсем сама от единия край на стаята до другия,промених местата на леглата и утре ще продължа.
Получих жестока мускулна треска на подмишниците  :-X
Но това е.....

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #1893 -: Септември 04, 2013, 10:20:51 pm »
Откакто Уран влезе в 4 дом и аз развих страст към местене на мебели и предмети.Но повече ми хареса да изхвърлям.Нали така уж се освобождава място за новото.И според фъншуй,ако нещо е в застой и не те удоволетворява  се местят 7 ли /не помня/предмета и се раздвижва енергията.На мен ми иде да се изстрелям в космоса,ама не става и хвърлям,ли хвърлям..

*

Нова

• 3491
« Отговор #1894 -: Септември 05, 2013, 08:36:34 am »
Аз за 9 съм чувала. На работа често местя папки, класьори.. Научила съм и другите да си оправят фъншуя като зациклим. Вкъщи...освен да преместя дивана или да го изхвърля от шестия етаж, със сигурност ще раздвижа енергиите.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1895 -: Септември 05, 2013, 09:29:57 am »
Нова, няма как да каниш гости, ако изхвърлиш диванчето.  ;D

А по темата - не съм убедена дали Сатурн ми шляпна този шамар, бая транзити са ме налегнали и всичките са прекрасновати.
Майка ми получи инсулт. Сатурн ми карира Луната. От доста време с това ретро движение и мотане напред-назад до градусите на точния аспект. Управител на 6 дом ми е Луната, в съвпад с Дсц.
При майка ми има същ аспект. Луните ни са в опозиция по принцип. Моята е котешка, а нейната е водолейска. При мен има още 2 градуса до точен аспект. При нея е разходящ квадрат вече. Луната при нея е управител на Асцендента.
И при двете Луните ни са в 7 дом.

Имам един познат, който казва - к'вото е, туй е то. Та така ще бъде.
Но аз си знаех, че ще се случи нещо. Все се надявах, че ме е отминало, но няма как. Прекалено много затъмнения имах по оста 4/10 дом, Плутонището ми квадратира и у4, Уран опозира у4. Сега Плутон ме е отпуснал малко с ретро движението си. Но пък Уран е в точно опозе към Венерата ми. Възлите също квадратират Луната ми.

Скоро имах Венерин възврат. Нищо не разбрах от него.  ;D Пътувах тогава. Телец ми е в 3 дом и Иц попада там. Може би това е отражението.

Чакам и възврата на Меркурия, но едва ли ще съм очарована.  :blink:

Едит:

Сега разгледах датата, на която майка ми получи инсулт. Интересно е. Юпитер в точен съвпад със Слв в 5 дом. Тр Слв в съвпад с натален Юпитер в 9 дом. Тр. Слънце съвпад наталната ми Луна. Тр Марс точен квадрат Венера. Луна опозиция Юпитер.
Преди време много се чудех какво ще се случи при тези съвпади на възела и Юпитер. Беше интересно тази повтаряемост. То какво излезе.
« Последна редакция: Септември 05, 2013, 09:40:22 am от Emma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1896 -: Септември 05, 2013, 12:08:12 pm »
Емче, много съжалявам, не ти е лесно.

Връстнички сме и какво ти у юпитера?

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #1897 -: Септември 05, 2013, 01:23:55 pm »
Ще се справя, Нова. Това са си житейски ситуации. Преди месеци си мислех, че единствено нещо подобно може да ме гътне психически, след всички останали удари. Но и това не ме е гътнало.  :blink:

За натален Юпитер ли ме питаш? Мц ми е в 28 градус на Скорпион, 10 дом ми е изцяло в Стрелец, куспидата на 11 също е в Стрелец. Юпитер в наталната ми е в 9 дом, съвпад с Палада, широчка квадратура към Луната - 5 градуса орбис, тригон към Слв.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1898 -: Септември 05, 2013, 01:27:00 pm »
Съфорумисти.

Забелязах, а вероятно и вие, че във форума има все по-малко рев и драми за партньортва и все повече участници с положително развитие по 7 дом. Сигурно е от екзалтиралия дупитер, но освен размера на задните части, то тук определено имаме все повече и по-щастливи от и с връзките си, хвалби за това, хубави и добронамерени разбира се, ражда се, ще се ражда и има желание за това. Все повече са с Нови гаджета... Венера е влюбена.

Към текущия момент само обичайните заподозрени 2-3 сме сме с обичайно заподозрения статус, но стандартните са за отличен.

Хубав период явно.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1899 -: Септември 05, 2013, 02:29:41 pm »
Все повече са с Нови гаджета... Венера е влюбена.
за мен ли говориш  :-\ ако да- не съм влюбена и нямам ново гадже. просто проявявам интерес към един мъж  ;D
прогресивната ми луна е в 5-ти дом, скорпион. мъжът е с асц скорпион. неговата пр. луна е в 7-ми дом, телец, а аз съм със слънце в телец. вероятно затова интересът е взаимен , но докога ще е така и какво ще стане в крайна сметка- не се знае.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг