Здравей Гост

Събития и транзити

• 2258 Отговора
  • 378270 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Събития и транзити
« Отговор #1960 -: Септември 25, 2013, 06:27:27 am »
Аз пък от 2 дни имам съвпад на тр слънце с плутон и се чудя,защо вчера една "гад " от работата ;Dси изля злобата върху мен....а ето защо било :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1961 -: Септември 25, 2013, 06:54:43 am »
На колко от вас Сатурн в 1 дом не е дал отслабване?

При мен не е дал - засега  :blink:

В края на годината и на мен ми предстои съвпад на Сатурн с АС, после ще се повтори пак.
След толкова гадости през последните няколко години вече не знам какво да очаквам, надали ще е нещо по-лошо.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1962 -: Септември 25, 2013, 09:57:48 am »
Здравейте, момичета.
 Последните 2 години бяха ад за мен.
Проблеми в семейството, 2 пъти смяна на работата след уволнение, миналата година синът ми ме сюрпризира много неприятно с оценки, които повлияха на приемането му в гимназия. Капката, която преля, беше, че след като се скарахме човекът, с който бях 12 години се ожени, и то 2 седмици след скарването.
Единственото нещо, за което съм се хванала са детето ми и работата ми, която пък е доста престижна,
 Станала съм 50 килограма, а съм доста висока.
Кажете ми моля ,има ли светлина в тунела? Има ли шанс да срещна любов? Пускам карта. Благодаря Ви предварително.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1963 -: Септември 25, 2013, 10:25:38 am »
Хм, не е нормално след раздяла и приключване на дългогодишна връзка човек да се ожени след няколко седмици!
Възможно ли е да е поддържал паралелна връзка през това време? Аман от нещастници! Не те е заслужавал, повярвай ми! Мъж, който държи на една жена, няма да се обвърже с друга в толкова кратък срок.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1964 -: Септември 25, 2013, 10:28:32 am »
Да, естествено, че е поддържал, въпреки, че ми се кълнеше, че едва ли не се е влюбил и оженил за 10 дни, което си е направо смешно.  Всичко се случи около 5- 8 септември.Той е затворена страница за мен, няма връщане назад, дано да открия скоро любовта, и то истинската!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1965 -: Септември 25, 2013, 10:33:48 am »
Съжалявам наистина.
И на мен ми се стори нелогично да е срещнал жена, в която да се влюби до несвяст и да вземе решение за брак в толкова кратък срок. Момичета, такива помияри ги разкарвайте овреме! Не съжалявай за нищо, ще срещнеш по-свестен човек.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1966 -: Септември 25, 2013, 10:36:51 am »
Благодаря, надявам се да не е толкова далеко във времето!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1967 -: Септември 25, 2013, 10:40:59 am »
Това явно е било по времето, когато тр. уран е правил съвпад с венерата ти...

Възможно е, догодина когато тр. юпитер направи едновременно съвпад с марс и тригон със слънцето да се появи някой мъж, но по-добре пусни натал с прогресии.

« Отговор #1968 -: Септември 25, 2013, 10:49:08 am »
Слагам я, дано изскочи нещо!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1969 -: Септември 25, 2013, 10:55:04 am »
Плутон в квадрат към нат. Венера в 5 дом и Нептун в квадрат към нат. Луна в 7 дом - и двата дома се свързват с интимни отношения. Трябва да се види какви дирекции и прогресии са били активни по това време.

А Лунните възли, преминавайки през оста АС/ДС са изкарали партньрската проблематика на фокус. Но на транзитния Сатурн в съвпад с АС трябва само да си му благодарна - изкарал е истината за партньорските отношения в зоната на осъзнато разбиране, вече няма мъгла.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1970 -: Септември 25, 2013, 10:59:43 am »
Благодаря, винаги съм знаела, че Сатурн на мен ми е помагал, и съм му благодарна. Можеше да си кретам сляпа и заблудена, с камъка на шията още години наред. А сега болката постепенно отминава и на нейно място се настанява тоталния игноранс. Знам, че след тези много тежки за мен времена ще дойдат също така много хубави неща!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1971 -: Септември 25, 2013, 11:10:42 am »
Според мен ще се почустваш стабилно след като отмине квадратурата на сатурн към наталната му позиция и възврата на нодалната ос. Нов мъж евентуално при смяната на знака на пр. слънце и тригона на пр. марс с натална венера.

« Отговор #1972 -: Септември 25, 2013, 11:13:02 am »
Благодаря за покрепата!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1973 -: Септември 25, 2013, 03:14:31 pm »
Аз пък от 2 дни имам съвпад на тр слънце с плутон и се чудя,защо вчера една "гад " от работата ;Dси изля злобата върху мен....а ето защо било :-\

Лошите тенденции продължават.И то с жени колежки.
Чудих се,чудих се на какво се дължи този негативизъм и най-накрая разбрах.В момента транзитната венера е опозиция с наталната в 10ти дом.Това е. Добре ,че скоро време ще се разпадне аспекта :-X

« Отговор #1974 -: Октомври 02, 2013, 04:19:58 pm »
При мен преди няколко дни стана голям гаф в службата.И продължавам да събирам нерви заради разни боклуци. :angry:

« Отговор #1975 -: Октомври 10, 2013, 05:06:28 pm »
Имам събития,отново свързани със службата. ;D Днес намерих портфейла на един колега и разбира се му го върнах.За втори път му правя такава услуга-предния път беше  дребна сума пари.

« Отговор #1976 -: Октомври 11, 2013, 12:42:49 pm »
Транзитен Юпитер ми е на 1гр от точен съвпад с наталната Луна (У11) и в куинконкс с натален Уран (У6). Резултат-от понеделник спирам да работя  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1977 -: Октомври 11, 2013, 07:00:21 pm »
Транзитен Юпитер ми е на 1гр от точен съвпад с наталната Луна (У11) и в куинконкс с натален Уран (У6). Резултат-от понеделник спирам да работя  :blink:

Това по собствено желание ли? Защото Луната е У11, а пък и за Юпитер не казват, че действа като Сатурн - по принуда. И широк тригон към У8 Марс - партньорът ще се грижи за теб. ;)

« Отговор #1978 -: Октомври 11, 2013, 09:59:53 pm »

Това по собствено желание ли? Защото Луната е У11, а пък и за Юпитер не казват, че действа като Сатурн - по принуда. И широк тригон към У8 Марс - партньорът ще се грижи за теб. ;)
Закриват обекта,в който работя :) Държа да отбележа,че е внезапно.Днес шефовете ми бяха ужасно шокирани,че собствениците на обекта отказват да преподпишат договор с тях...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1979 -: Октомври 12, 2013, 09:43:54 am »
Съжалявам, Дрийм.

По принцип Юпитер в съвпад с нат. Луна не винаги носи благинки, според индийците това не е особено благоприятен аспект. Но при всички положения преминаването му през знака на Луната носи важни промени. А при теб сега Сатурн квадратира Слънцето и Венера - дори да не е точен аспекта, действа по знакова квадратура.

Да ви кажа, при мен дори тригонът на Сатурн към наталните Марс и Луна не донесе нищо положително. Но след опозицията му с петодомния стелиум каквото и да се случи, вече го въприемам по-леко, калена съм.  :blink:
При първия му тригон може да се отчете промяна - преместих се (и за мое добро). При втория нямаше нищо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.