Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59940 Прегледи
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #80 -: Юли 03, 2011, 05:52:20 pm »
Кайли не учи Аброуд как да си намери мъж, а как да се освободи от погрешната постановка, която възпрепятства разпознаването и харесването.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #81 -: Юли 03, 2011, 05:58:58 pm »
Кайли не учи Аброуд как да си намери мъж, а как да се освободи от погрешната постановка, която възпрепятства разпознаването и харесването.

И аз чакам да видя как ще завърши процесинга на Аброуд,
ама май е зациклил  до никъде :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #82 -: Юли 03, 2011, 06:00:52 pm »
когато се е стигало до разпад, дали аз съм сложила точката или другия - няма особено значение
по-важното е, че аз активно съм участвала в разпада по един или друг начин
тоест проблемът е в мен, околните могат евентуално да го отразяват в даден момент (и в това не съм сигурна)
Сега като прочетох това ми мина през ума че може би чувстваш  вина за разпада на тези връзки ...Вината, че ти не си задоволила очакванията на другия ...Вината поражда страх, страх че и при следващата връзка няма да задоволиш очакванията му и ще трябва да изтърпиш отново негативната обратна връзка. Всичко това поражда автоагресия и следва самонаказание. Казваш, че не се харесваш. Искаш ли да се промениш? Ако Да, първо трябва да промениш мисленето си, а това е много, много бавен процес. Първото, с което трябва да започнеш е с ясната идея- каква искаш да бъдеш, каква искаш да бъде новата аброад, каква искаш да бъдеш след 5, 10 г. , какво трябва да постигнеш в живота си за тези години. Да промениш мисленето си означава да промениш себе си.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #83 -: Юли 03, 2011, 06:06:44 pm »
ама май е зациклил  до никъде :mellow:

Едва ли ще стане тук. Тук не е мястото. Но има едно предимство - пише се. Това дава възможност за допълнително осмисляне на въпроса. А и тук няма как Кайли да притисне Аброуд  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #84 -: Юли 03, 2011, 06:15:41 pm »
 ;D ;D
то не се знае какво може да помогне
добре, че имам Слънце в 1ви, че Луната в 8ми трудно щеше да издържи, но кой знае може да и е от полза :rolleyes:
Кайли е свободна да ме притиска, докато мога ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #85 -: Юли 03, 2011, 06:16:39 pm »
Сега като прочетох това ми мина през ума че може би чувстваш  вина за разпада на тези връзки ...Вината, че ти не си задоволила очакванията на другия ...Вината поражда страх, страх че и при следващата връзка няма да задоволиш очакванията му и ще трябва да изтърпиш отново негативната обратна връзка. Всичко това поражда автоагресия и следва самонаказание. Казваш, че не се харесваш. Искаш ли да се промениш? Ако Да, първо трябва да промениш мисленето си, а това е много, много бавен процес. Първото, с което трябва да започнеш е с ясната идея- каква искаш да бъдеш, каква искаш да бъде новата аброад, каква искаш да бъдеш след 5, 10 г. , какво трябва да постигнеш в живота си за тези години. Да промениш мисленето си означава да промениш себе си.

вината и страха са ми верни спътници, откак се помня...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #86 -: Юли 03, 2011, 06:23:43 pm »
вината и страха са ми верни спътници, откак се помня...
Малко тривиално, но...вероятно корените на проблема се крият в детството - взаимоотношенията ти с родителите, отношенито на тях към теб, както и отношението на родителите ти един към друг ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

abroad

• 2187
« Отговор #87 -: Юли 03, 2011, 06:34:02 pm »
между другото висшият пилотаж при астрологията владее разни техники, но са малцина тия дето ги знаят и боравят с тях, аз не бих пренебрегнала астрологията :blink:

сещам се за периода като дете, когато имах кожни проблеми - толкова бабини техники приложих масирано в даден момент, че и да сега не знам от кое точно се оправиха ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #88 -: Юли 03, 2011, 06:36:38 pm »
Малко тривиално, но...вероятно корените на проблема се крият в детството - взаимоотношенията ти с родителите, отношенито на тях към теб, както и отношението на родителите ти един към друг ...

съвсем не е тривиално, точно си е така
но от това, което съм чела и до сега тази материя си остава най-трудна и за психоаналитиците като практика :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #89 -: Юли 03, 2011, 06:39:43 pm »
между другото висшият пилотаж при астрологията владее разни техники, но са малцина тия дето ги знаят и боравят с тях, аз не бих пренебрегнала астрологията :blink:

сещам се за периода като дете, когато имах кожни проблеми - толкова бабини техники приложих масирано в даден момент, че и да сега не знам от кое точно се оправиха ;D

Много си права, това, което " психотерапевтите -психоаналитици"  правят за 20-30 сеанса,
добрите астролози го правят в 2-3 сеанса   ;)
Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #90 -: Юли 03, 2011, 06:40:18 pm »
Аbroad,когато ти правят комплименти как ги приемаш и приемаш ли ги въобще? :blink:

като цяло успявам почти винаги да разгранича фалшивите от искрените
но и двата вида ги приемам учтиво, но първите ги забравям, вторите ме радват, да :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Юли 03, 2011, 07:04:42 pm »
Обаче ти продължаваш да не разбираш - дори да не мога да си намеря, аз не страдам от това! Ето това прави процесингът! Аз съм си намерила друг източник на енергия и вдъхновение, така че дали имам или нямам мъж, за мен е без значение. Аз мога СЪС, но мога и БЕЗ!
Непривързана съм към съществуването на мъж в живота ми!

Точно така, но далеч не всеки го разбира. И тези, които НЕ разбират, ще ти пожелават дълги самотни нощи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #92 -: Юли 03, 2011, 07:08:25 pm »
Аз само в контекста на целта и средството, продължавам да питам Аброуд - мистър подходящият целта ли ти е, или средство за постигане на друго нещо. Любовта цел ли ти е, или ти е начин да получиш "енергия", самоуважение, самочувствие, усещане, че "заслужаваш". Защото натрапчиво ми се губи разговора все някъде около мъжове, страсти и сексове, пък пропуснахме още на първата страница според мен основното, което казва Аброуд - "защото не смятам, че заслужавам" - това вече е към Кайли. Нарочно ли процесингът избягва този трън, а се върти около малките околни трънчета?

И ако целта е да сметне, че заслужава, мъжът ли е само средството? Има ли други средства?

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #93 -: Юли 03, 2011, 07:11:42 pm »
Кайли , защо не издадеш книжка...Мисля , че ще има голям успех! :-\

Смятам , че хората все повече и повече се интересуват от начина по който биха могли да решат проблемите си , а не да бъдат маркирани...и констатирани...Просто така....Подкрепям техниката , лесна , бърза , полезна..Факта , че никой не може да ни помогне , ако не потърсим помощ или не го направим сами не отричам...,но съм се сблъсквала и с други ситуации...при които се търси решение , но липсва методика подходяща за действията...или има хора на които не им пасват определени травиални и популярни системи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #94 -: Юли 03, 2011, 07:29:21 pm »
ох, темата започна много интересно, но както каза Кайли, намесихме се ние и се разми... И аз като Moonlady чакам да видя как ще се развие процесинга... интересно е, всеки си има страхове и ще си заслужава да се види, как Аброуд сама ще стигне до решението им....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #95 -: Юли 03, 2011, 07:30:54 pm »
Аз само в контекста на целта и средството, продължавам да питам Аброуд - мистър подходящият целта ли ти е, или средство за постигане на друго нещо. Любовта цел ли ти е, или ти е начин да получиш "енергия", самоуважение, самочувствие, усещане, че "заслужаваш". Защото натрапчиво ми се губи разговора все някъде около мъжове, страсти и сексове, пък пропуснахме още на първата страница според мен основното, което казва Аброуд - "защото не смятам, че заслужавам" - това вече е към Кайли. Нарочно ли процесингът избягва този трън, а се върти около малките околни трънчета?

И ако целта е да сметне, че заслужава, мъжът ли е само средството? Има ли други средства?

в този и в друг смисъл имам нужда от техника да си изчистя подсъзнанието или поне да се науча по-леко да го приемам
започнах с любовта, защото ми се струва най-лесна за боравене материя
не знам каква е целта - работя по спомени - когато някога съм била влюбена съм усещала приток на енергия и подобрение и в други сфери...

аз за много неща си мисля, че не заслужавам - резултат - отдръпване от всичко и от всички

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #96 -: Юли 03, 2011, 07:32:00 pm »

Аурора, що ме учиш как да правя нещо, което правя успешно от 7-8 години?  :blink:

Цитат
ама май е зациклил  до никъде

Направо е зациклил доникъде, то така като идеш на психоаналитик или астролог и то на мегданя пред всички и след половин-един час работа всичко се оправя и незабавно цъфваш, та връзваш.  ;D

Цитат
Сега като прочетох това ми мина през ума че може би ...
Това е основната грешка на всичките ви "техники"! Процесингът, девойки, работи с подсъзнанието на конкретния човек, не работи с умствените му концепции, камо ли с концепциите на другите. На всички нещо ви минава през ума, а мойта работа е да накарам аброуд не да се вслуша и комуникира с онова, което на вас ви минава през умовете, а с онова, което нейното подсъзнание има да и каже...мойта работа е да и помогна да осъществи контакт и комуникация със самата себе си, не с нейния ум, който е набор от чужди ментални конструкции, камо ли пък с чужди умове, които хептен са набор от външни конструкции.

Цитат
Малко тривиално, но...вероятно корените на проблема се крият в ...
Ето пак! Много е тривиално, но никой в този момент не знае къде се коренят корените, още по-малко самата аброуд. Това, което трябва да се направи, е да се накара аброуд да си погледне в подсъзнателното и да види къде се коренят тия корени...вервайте ми, сблъсквала съм се с най-неочаквани места на тия корени, нещо, което и през ум не може да ти мине. Единствено подсъзнанието и може да и подаде информацията...

Цитат
И тези, които НЕ разбират, ще ти пожелават дълги самотни нощи.
Ми аз съм сама, но не съм самотна, така че това не ме безпокои никак... ;D

Цитат
"защото не смятам, че заслужавам" - това вече е към Кайли. Нарочно ли процесингът избягва този трън, а се върти около малките околни трънчета?
Дияна, това е основен проблем, че смята, че не заслужава. Искам първо да почистя малко около тоя трън, това е така да се каже постулатът, около който се е събрал отрицателен емоционален заряд. Както вече упоменах, понякога първо се почиства гнойта от мястото, а после се вади тръна...

Цитат
Кайли , защо не издадеш книжка...Мисля , че ще има голям успех!
Защото има един основен проблем - конкретно за всеки проблемът е различен и трябва "вещо лице", което да усети къде и кой е проблемът. Техниките са безумно конкретни и с общи лафове не работят, а в една книжка освен общи лафове, какво друго да сложа...
Сега се сещам, че преди 2 години на щерка ми една приятелка ревна, че си няма гадже и все нещо се случва, като си намери подходящ. Нея само с една вечер процесинг я оправих и тя после до месец си намери момче, с което все още е.

*

kaily

• 5145
« Отговор #97 -: Юли 03, 2011, 07:34:27 pm »
Аброуд, смяташ, че не заслужаваш любовта - защо?
Девойки, не се месете, предполагам, че тук бързо ще стигнем до някакво леко просветляване, стига да не и насочвате ума вместо навътре към самата нея, към собствените си умствени конструкции.
Това е основен прилепнал постулат - класически случай. Добре, нека не чистим емоционалните зарадя, нека хванем бика за рогата, да видим какво ще извадим оттук.
Аброуд, от теб се искат кратки и ясни отговори на въпросите, които ти поставям, без продължителни умствени спекулации.

*

abroad

• 2187
« Отговор #98 -: Юли 03, 2011, 07:37:14 pm »
защото аз самата не мога да обичам

*

kaily

• 5145
« Отговор #99 -: Юли 03, 2011, 07:38:51 pm »
А защо смяташ, че от факта, че ти не можеш да обичаш, следва, че не заслужаваш да бъдеш обичана?