Кайли не учи Аброуд как да си намери мъж, а как да се освободи от погрешната постановка, която възпрепятства разпознаването и харесването.
Аурора, що ме учиш как да правя нещо, което правя успешно от 7-8 години? :blink:
И аз чакам да видя как ще завърши процесинга на Аброуд,
ама май е зациклил до никъде
Направо е зациклил доникъде, то така като идеш на психоаналитик или астролог и то на мегданя пред всички и след половин-един час работа всичко се оправя и незабавно цъфваш, та връзваш.

Сега като прочетох това ми мина през ума че може би ...
Това е основната грешка на всичките ви "техники"!
Процесингът, девойки, работи с подсъзнанието на конкретния човек, не работи с умствените му концепции, камо ли с концепциите на другите. На всички нещо ви минава през ума, а мойта работа е да накарам аброуд не да се вслуша и комуникира с онова, което на вас ви минава през умовете, а с онова, което нейното подсъзнание има да и каже...мойта работа е да и помогна да осъществи контакт и комуникация със самата себе си, не с нейния ум, който е набор от чужди ментални конструкции, камо ли пък с чужди умове, които хептен са набор от външни конструкции.Малко тривиално, но...вероятно корените на проблема се крият в ...
Ето пак! Много е тривиално, но никой в този момент не знае къде се коренят корените, още по-малко самата аброуд. Това, което трябва да се направи, е да се накара аброуд да си погледне в подсъзнателното и да види къде се коренят тия корени...вервайте ми, сблъсквала съм се с най-неочаквани места на тия корени, нещо, което и през ум не може да ти мине. Единствено подсъзнанието и може да и подаде информацията...
И тези, които НЕ разбират, ще ти пожелават дълги самотни нощи.
Ми аз съм сама, но не съм самотна, така че това не ме безпокои никак...

"защото не смятам, че заслужавам" - това вече е към Кайли. Нарочно ли процесингът избягва този трън, а се върти около малките околни трънчета?
Дияна, това е основен проблем, че смята, че не заслужава. Искам първо да почистя малко около тоя трън, това е така да се каже постулатът, около който се е събрал отрицателен емоционален заряд. Както вече упоменах, понякога първо се почиства гнойта от мястото, а после се вади тръна...
Кайли , защо не издадеш книжка...Мисля , че ще има голям успех!
Защото има един основен проблем - конкретно за всеки проблемът е различен и трябва "вещо лице", което да усети къде и кой е проблемът. Техниките са безумно конкретни и с общи лафове не работят, а в една книжка освен общи лафове, какво друго да сложа...
Сега се сещам, че преди 2 години на щерка ми една приятелка ревна, че си няма гадже и все нещо се случва, като си намери подходящ. Нея само с една вечер процесинг я оправих и тя после до месец си намери момче, с което все още е.