Здравей Гост

Процесинг от Kaily

• 470 Отговора
  • 59480 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re:Процесинг от Kaily
« Отговор #340 -: Юли 05, 2011, 06:39:31 am »
Може да й хареса и да  се откаже да го вади  :rolf:

Някой американец може да измисли техника за задържане на трън в гъза  ;D

след това и другите ще искат да им инплантират трън и ще излезе нова мода  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #341 -: Юли 05, 2011, 02:38:53 pm »
имам следният въпрос:

защо вместо да приучите Аброуд да се обича такава каквато е, вие се опитвате точно обратното - да я направите еднаква с всички други?

Кайли, ти нали днес си тук и се опитваш да и помогнеш. ама утре може да се омъжиш и да изфирясаш например в Алпите и там да няма нет или някакъв друг проблем да те спре да и помагаш пак? а с този метод доколкото разбирам чистиш едно нещо, ма то друго идва и все нещо си оцапан...

не е ли по-добрият вариант е да се научиш да се обичаш такъв, какъвто си без да се съобразяваш с абстрактностите на обществото...

иначе моят метод като искам да разбера корена на нещо е с въпроса "ама защо?" и си го задавам след всеки отговор  ;D  има голям ефект ако решиш да си честен със себе си  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #342 -: Юли 05, 2011, 05:12:06 pm »
А, ако ти влезе трън в гъза и не можеш да го достигнеш, тогава как ще го извадиш оттам?

Тогава трябва да е доста надълбоко в несъзнаваното. Щото нали дебелото черво е по Скорпион.

О, неееее....  :haha: Какъв бисер съм пропуснала пак!  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #343 -: Юли 05, 2011, 06:16:29 pm »
Когато някой дойде при мен с лице цялото в сътрешни кръвоизливи и подпухнало, аз търся причината на кръвоизливите и я отстранявам.
А вие, както виждам, го карате да се научи да се обича такъв, какъвто е....отгоре да се намаже с пудра и фон дьо тен и е готов...
Ако ти се спука апндиситът, докторът те учи как да живееш със спукан апандисит ли?

Очевидно за мен е, че вие не виждате вътрешните процеси и карате на козметични поправки.
Аз не съм се месила години с процесинг, нищо не ми пречи да не се меся и занапред. Хората си живеят с психични травми от много животи и до такава степен са свикнали с тях, че ги мислят за черта от характера си.

Конкретно на въпроса на Вещичка - винаги първо изтъргвам гнилото и после правя бяла лъскава пломба, която тя да харесва такава, каквато е. Не мога да я уча да се обича с гнили зъби и вмирисана уста и туй то.
Венера може, нека тя я учи. Аз дотук видях една единствена техника от психологията - позитивно мислене. Аз съм против да я оставям с лош дъх в устата, но харесваща се такава.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #344 -: Юли 05, 2011, 06:21:00 pm »
Когато някой дойде при мен с лице цялото в сътрешни кръвоизливи и подпухнало, аз търся причината на кръвоизливите и я отстранявам.
А вие, както виждам, го карате да се научи да се обича такъв, какъвто е....отгоре да се намаже с пудра и фон дьо тен и е готов...
Ако ти се спука апндиситът, докторът те учи как да живееш със спукан апандисит ли?

Очевидно за мен е, че вие не виждате вътрешните процеси и карате на козметични поправки.
Аз не съм се месила години с процесинг, нищо не ми пречи да не се меся и занапред. Хората си живеят с психични травми от много животи и до такава степен са свикнали с тях, че ги мислят за черта от характера си.

Конкретно на въпроса на Вещичка - винаги първо изтъргвам гнилото и после правя бяла лъскава пломба, която тя да харесва такава, каквато е. Не мога да я уча да се обича с гнили зъби и вмирисана уста и туй то.
Венера може, нека тя я учи. Аз дотук видях една единствена техника от психологията - позитивно мислене. Аз съм против да я оставям с лош дъх в устата, но харесваща се такава.

Именно , защото поразения*орган* може и да създаде нови огнища.... :clap: :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #345 -: Юли 05, 2011, 06:26:06 pm »

права си, но я си представи, че Духът и е избрал в този живот да бъде с изгнили зъби и лош дъх и на Него му е необходимо и това изживяване  :-\  много ми се струва, че тук опираме до въпроса "кокошката или яйцето"...

отново повтарям не съм против метода - аз също го прилагам върху себе си без да съм го чела някъде, но просто има и други неща отвъд, които само тя/подложения на този вид лечение може да разбере  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
« Отговор #346 -: Юли 05, 2011, 06:57:32 pm »
Именно , защото поразения*орган* може и да създаде нови огнища.... :clap: :72:

Дори да не създаде нови, този поразен орган я прави инвалид, неслучайно обяснявах как виждам хората инвалиди - без крака, без ръце, тътрят се, пълзят, влачат се и си мислят, че това е тяхна същност, че това е нормално и така трябва.
Увреденият "орган" обездвижва участъка и те кара да не работиш с него. Лоша любов и после я заобикаляш отдалеч и си мислиш, че си нормален. Е нормален ли си, ако не течеш навсякъде и във всичко!

*

kaily

• 5145
« Отговор #347 -: Юли 05, 2011, 06:59:07 pm »

права си, но я си представи, че Духът и е избрал в този живот да бъде с изгнили зъби и лош дъх и на Него му е необходимо и това изживяване  :-\  много ми се струва, че тук опираме до въпроса "кокошката или яйцето"...

Ако е избрал да сме с лоши зъби, я си представи, че е избрал така, за да се научим да ходим на зъболекар??

Аз съм убедена, че в моя живот са ми дадени много лоши зъби, за да се науча да си ги лекувам, а не да се науча да си ги трая...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #348 -: Юли 05, 2011, 07:09:31 pm »
може би сме тук, не да живеем с лошия дъх, а да се справим (излекуваме) с него  :-\ иначе сто живота пак ще се раждаме с този проблем и ще си циииииклим на него  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #349 -: Юли 05, 2011, 07:41:22 pm »
А и още нещо - ако е избрал да сме с лоши зъби, то тогава за чий инсталираме положителна мисъл, както предлага Венера?

Инсталирането на положителна мисъл може би се смята за лечение?
Или си с лош дъх и свикваш, или го оправяш.
Ама хем лош дъх, хем да се харесваш - баси логиката господна... :haha:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #350 -: Юли 05, 2011, 08:04:42 pm »
имам следният въпрос:
защо вместо да приучите Аброуд да се обича такава каквато е, вие се опитвате точно обратното - да я направите еднаква с всички други?
От това, което прочетох аз от аброад останах с впечетлене, че най-големияй проблем е чувството за вина и това, че не се харесва най-вече заради това, което й е вменила майка й. Но това е истината на майката за аброад, не е истината на аброад. Тя трябва да открие истината за себе си, за да се харесва и обича, такава каквато е наистина. КОгато човек не се харесва, самооценката му е ниска, не се чувства добре и е нормално да иска да се промени. не можеш да се примириш и търсиш промяна. А промяната започва от мисленето.

И вместо всички да предлагате на какво да се учи аброад, нека тя сама каже.

Аборад, когато започваше тази тема, какво очакваше от кайли?
Искаш ли да се промениш?
Ако ДА каква искаш да бъде новата аброад?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kaily

• 5145
« Отговор #351 -: Юли 05, 2011, 08:16:15 pm »
Венера, не съм свършила още с чегъртането на кариеса, не и бъркай в устата да и мериш за коронка.

Всичко, което и прилагаш в момента, аз го правя накрая, не почвам с него. Други техники знаеш ли освен тези?

Цитат
А промяната започва от мисленето.
Отде го сви тоя прилепнал постулат?
Ако не се харесва, то е защото на подсъзнателно ниво и е внушено, че не е харесвана. Ти самата опитвала ли си да си внушиш на съзнателно ниво нещо, когато подсъзнанието ти е на обратното мнение?
Работиш с дърво без корени.

*

Asol

• 4140
« Отговор #352 -: Юли 05, 2011, 08:20:12 pm »
В случая на Аброуд не е нужно да се променя, а да попадне в точното време и на човек, с който ще си допаднат.  ;) Какво я въртите като пиле на грил?  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #353 -: Юли 05, 2011, 08:27:47 pm »
Ама хем лош дъх, хем да се харесваш - баси логиката господна... :haha:

Понякога границата между нихилизма и себехаресването "такъв, какъвто съм" (без необходимост да се променяш) е много тънка. То хубаво да се харесваш миришещ и с кариеси, но когато останеш и без последния си зъб, какво правиш? Приемаш, че такава ти е била програмата в настоящата инкарнация? Разбира се, много е важно да се научим да се обичаме с всичките си положителни и не чак толкова черти, да приемем собствените си несъвършенства и недостатъци. Но при мен перфекционизмът винаги е бил силно изразен и ми е трудно да приема, че мога просто да стоя, да си мириша и да ме прави щастлива този факт. Но всички хора сме различни, всеки по своему вижда нещата.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #354 -: Юли 05, 2011, 08:36:05 pm »
И мен ме тресе перфекционизмът, но му търся илачи.
Много е модерно и нашумяло т. нар. позитивно мислене, но не съм му особен привърженик, честно казано. Намирам го за солидно заредено с глупав и вятърничав оптимизъм - слагаш розовите очила, забравяш за тях и си мислиш, че светът е розов. Да, ама не... съвсем. Това даже е прилепнал постулат; непрекъснато хората си повтарят един на друг: "Абе мисли позитивно!", но нищо не се променя особено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #355 -: Юли 05, 2011, 08:38:18 pm »
И мен ме тресе перфекционизмът, но му търся илачи.
Много е модерно и нашумяло т. нар. позитивно мислене, но не съм му особен привърженик, честно казано. Намирам го за солидно заредено с глупав и вятърничав оптимизъм - слагаш розовите очила, забравяш за тях и си мислиш, че светът е розов. Да, ама не... съвсем.

Някои сме родени с него...,защото така сме си избрали...И да ти кажа не пречи...,нещо повече -полезно е....,но това далеч не означава да бъдем субективни... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #356 -: Юли 05, 2011, 08:39:43 pm »
Но и това е въпрос на степен. Докато се изживяваме като субекти, ще проявяваме субективност.

« Отговор #357 -: Юли 05, 2011, 08:47:11 pm »

Мисля, че телевизията развива негативно въображението, заради филмите, които са свързани с насилие. Повечето филми са такива. Колко от филмите, които дават всяка вечер не са свързани с насилие?

Аз откакто не гледам телевизия съм много по-добре.

Мисля, че повечето от филмите трябва да бъдат забранени.
Мисля, че тези филми затормозяват психиката, създават съзнателен или несъзнателен страх, лоши мисли, страшни сънища, допринасят за постоянната тревожност на хората и оттам с негативните мисли се вреди и на живота на човека.

На същото мнение съм.Трябва да те забранят филмите с насилие и смърт,винаги когато щракайки през програмите попадна на такъв се чудя как е възможно да ги излъчват  без оглед за часовия пояс ,ами ако в този момент гледа някое дете, какво става с детската му психика ?
Може би това е с някаква цел? Народът хептен да психяса :-\
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 08:55:58 pm от Lina_re »

*

Марая

• 28287
« Отговор #358 -: Юли 05, 2011, 08:51:04 pm »
Но и това е въпрос на степен. Докато се изживяваме като субекти, ще проявяваме субективност.

За жалост или не дефакто и деюре си прав... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #359 -: Юли 05, 2011, 08:54:36 pm »
В случая на Аброуд не е нужно да се променя, а да попадне в точното време и на човек, с който ще си допаднат.  ;) Какво я въртите като пиле на грил?  

И като има лош дъх, как ще я приеме точният човек, като се срещнат? Ти целувала ли си се с мъж с дъх на развалени зъби?  :haha:

Изобщо защо сте решили, че точният човек ще ви промени съдбата? А? Това е чист прилепнал постулат?
Точно наопаки - ако срещнете точния, преди да сте готови, ще го изпуснете и после ще се ядете от яд...