Когато някой дойде при мен с лице цялото в сътрешни кръвоизливи и подпухнало, аз търся причината на кръвоизливите и я отстранявам.
А вие, както виждам, го карате да се научи да се обича такъв, какъвто е....отгоре да се намаже с пудра и фон дьо тен и е готов...
Ако ти се спука апндиситът, докторът те учи как да живееш със спукан апандисит ли?
Очевидно за мен е, че вие не виждате вътрешните процеси и карате на козметични поправки.
Аз не съм се месила години с процесинг, нищо не ми пречи да не се меся и занапред. Хората си живеят с психични травми от много животи и до такава степен са свикнали с тях, че ги мислят за черта от характера си.
Конкретно на въпроса на Вещичка - винаги първо изтъргвам гнилото и после правя бяла лъскава пломба, която тя да харесва такава, каквато е. Не мога да я уча да се обича с гнили зъби и вмирисана уста и туй то.
Венера може, нека тя я учи. Аз дотук видях една единствена техника от психологията - позитивно мислене. Аз съм против да я оставям с лош дъх в устата, но харесваща се такава.