Аз харесвам експериментите, особено върху себе си и още - когато са добронамерени и с нещичко могат да допринесат за мен, а и за останалите :blink:
Както казва АН няма как да го направя, ако не загърбя и голямото си Его (широка употреба придоби това определение в последно време

) и твърде ранимите си и пристрастни емоции, като зъдължително вляза в роля в положителния смисъл на думата. Но при всички случаи ми е полезно.
И в този смисъл, и в по-друг, всички имате право :blink:
И Кайли, и Венера, и Хело, и Вещичка :blink:
Нямам нищо против качествения коректив, ако е масиран - още по-добре, защото изначално трудно поддавам на моделиране, нищо че не личи, именно поради това ще е добре да се "жертвам", току виж по-добре съм разбрала себе си

А и ако "управлявам" провеждането на опит - сама, понякога се обучавам по-добре от събеседника, тоест получава се двойно полезен обмен.
Asol се опита да ме предпази, считайки че съм очернена, заради доброволното си включване като общ пример :blink:
Не се усещам така, напротив :blink:
Готова съм и за други експерименти, затова отивам да отговоря в темата за сънищата на Хело...
п.п. Можете да ме ползвате както намерите за добре :blink:
Докато пишех гледам, че АН е зачекнала любимата ми тема Слънце/Луна - или в моя случай яйцето или кокошката - ей това ще е добре да си проясня :blink: