Телепатията се развива по - трудно, отколкото ако я има априори.
Цитат на: Борис Василев в Юли 08, 2011, 06:07:17 pmТелепатията се развива по - трудно, отколкото ако я има априори.А как разбираш, че я имаш като даденост?
Демек сега да си насоча енергията към мъж, вместо да ви правя групов процесинг тук?Става! ...а де да го диря мъжа, никакво намерение нямам да го диря сред стари приятели, които са ми на една ръка разстояние, не ща аз такава любов.
аз имам разни сходни "способности", които никога не съм се старала да развивам, напротив - по-скоро опитвам да питискам или бягама и често се страхувам от тях - все си мисля, че има неща, които е по-добре да не знаеш (тук вече говоря само за себе си)но понякога се разколебавам
Цитат на: abroad в Юли 09, 2011, 12:30:02 amаз имам разни сходни "способности", които никога не съм се старала да развивам, напротив - по-скоро опитвам да питискам или бягама и често се страхувам от тях - все си мисля, че има неща, които е по-добре да не знаеш (тук вече говоря само за себе си)но понякога се разколебавам Но хората пишат за много специални постижения, като практикуват телепатия – такива, че направо се изключват съвпаденията:)Имала ли си случаи, в които е изключено съвпадението?
в тоя ред на мисли да те попитам АН :blink: - като цитирах онова предназначеното за Кайли и принца, не "каза" ли - ти сега по-добре си гледай работната тема :blink: или пак фиксираните мисли надделяват
Гледайте да ги съвместите някак с работата и процесинга:)
Цитат на: AH в Юли 09, 2011, 02:02:27 amГледайте да ги съвместите някак с работата и процесинга:)не, не всичко в работата е нареди не това те питах :blink:попитах съвсем конкретно, това което написах, без подтеми и подмисли :blink:и същото има пряко отношение към телепатията, за която се заговори :blink:
Може стар приятел да те срещне с нов:)Но не се чудя, когато се инатиш:)- като си спомня как преди време като латерна повтарях:“излез от къщи, почни работа, нищо че и в къщи печелиш без да ходиш на работа“:)
АН, сега сама ли си? Ако си, можем следмалко да правим опита с телепатията.
Цитат на: Hm в Юли 09, 2011, 02:39:05 amАН, сега сама ли си? Ако си, можем следмалко да правим опита с телепатията.но тва е несериозно:)- не че не можем да го направим:)- но така не се правят нещата:)- аз обичам да умувам - сега ще мисля малко:)
Ти трябва да кажеш кога ще започнем, но вече си мисля, че мислиш за някакъв стар човек. С побеляла коса.
мислех си за теб- че трябва да се занимаваш с разни рисувани филмчета, анимации, шаржове :blink: