Здравей Гост

Слънцето в Рак

• 183 Отговора
  • 25608 Прегледи
*

AH

• 2201
Re:Слънцето в Рак
« Отговор #100 -: Юли 08, 2011, 09:46:13 pm »
Телепатията се развива  по - трудно, отколкото ако я има априори.

А как разбираш, че я имаш като даденост?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Юли 08, 2011, 11:43:52 pm »
Демек сега да си насоча енергията към мъж, вместо да ви правя групов процесинг тук?
Става!  ;D
...а де да го диря мъжа, никакво намерение нямам да го диря сред стари приятели, които са ми на една ръка разстояние, не ща аз такава любов.  :'(

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #102 -: Юли 08, 2011, 11:46:07 pm »
Преди време имаше някакви проучвания със заключение, че да се ожениш / омъжиш за най-добрия си приятел е най-здравословно. Иначе какво? Изпепеляваща "любов", след което газите в пепел. :)

*

abroad

• 2187
« Отговор #103 -: Юли 09, 2011, 12:24:32 am »
Телепатията се развива  по - трудно, отколкото ако я има априори.

А как разбираш, че я имаш като даденост?

като вземе непотърсено често да ти се случва :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #104 -: Юли 09, 2011, 12:30:02 am »
аз имам разни сходни "способности", които никога не съм се старала да развивам, напротив - по-скоро опитвам да питискам или бягам
а и често се страхувам от тях - все си мисля, че има неща, които е по-добре да не знаеш (тук вече говоря само за себе си)
но понякога се разколебавам :-\

*

AH

• 2201
« Отговор #105 -: Юли 09, 2011, 01:06:17 am »
Демек сега да си насоча енергията към мъж, вместо да ви правя групов процесинг тук?
Става!  ;D
...а де да го диря мъжа, никакво намерение нямам да го диря сред стари приятели, които са ми на една ръка разстояние, не ща аз такава любов.  :'(

Може стар приятел да те срещне с нов:)
Но не се чудя, когато се инатиш:)- като си спомня как преди време като латерна повтарях:“излез от къщи, почни работа, нищо че и в къщи печелиш без да ходиш на работа“:)

*

AH

• 2201
« Отговор #106 -: Юли 09, 2011, 01:07:21 am »
аз имам разни сходни "способности", които никога не съм се старала да развивам, напротив - по-скоро опитвам да питискам или бягам
а и често се страхувам от тях - все си мисля, че има неща, които е по-добре да не знаеш (тук вече говоря само за себе си)

Но хората пишат за много специални постижения, като практикуват телепатия – такива, че направо се изключват съвпаденията:)
Имала ли си случаи, в които е изключено съвпадението?

*

abroad

• 2187
« Отговор #107 -: Юли 09, 2011, 01:10:05 am »
в тоя ред на мисли да те попитам АН :blink: - като цитирах онова предназначеното за Кайли и принца, не "каза" ли - ти сега по-добре си гледай работната тема :blink: или пак фиксираните мисли надделяват

*

abroad

• 2187
« Отговор #108 -: Юли 09, 2011, 01:12:15 am »

Но хората пишат за много специални постижения, като практикуват телепатия – такива, че направо се изключват съвпаденията:)
Имала ли си случаи, в които е изключено съвпадението?

нали това казвам - аз не я практикувам, нито друго от останалите подобни дадености, защото се страхувам
дай конкретен пример - не разбирам това за съвпаденията

*

AH

• 2201
« Отговор #109 -: Юли 09, 2011, 02:02:27 am »
в тоя ред на мисли да те попитам АН :blink: - като цитирах онова предназначеното за Кайли и принца, не "каза" ли - ти сега по-добре си гледай работната тема :blink: или пак фиксираните мисли надделяват

Е, няма лошо човек да си гледа работата, но ако там всичко е нормално, то можем да обърнем внимание и на други неща:)
 При теб има акцент над управителката на 5-ти дом и хармоничен аспект на тр. Сатурн към същата, а при Кайли- акцентиран благоприятно е 7-ми дом:)
И на двете ви е време да се занимавате с любови и партньори:)
Гледайте да ги съвместите някак с работата и  процесинга:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #110 -: Юли 09, 2011, 02:05:57 am »
Гледайте да ги съвместите някак с работата и  процесинга:)

не, не всичко в работата е наред
и не това те питах :blink:
попитах съвсем конкретно, това което написах, без подтеми и подмисли :blink:

и същото има пряко отношение към телепатията, за която се заговори :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #111 -: Юли 09, 2011, 02:35:00 am »
Гледайте да ги съвместите някак с работата и  процесинга:)

не, не всичко в работата е наред
и не това те питах :blink:
попитах съвсем конкретно, това което написах, без подтеми и подмисли :blink:

и същото има пряко отношение към телепатията, за която се заговори :blink:

Всъщност си помислих, че  и ти си даваш заявка към Вселената за любов- не си помислих за работата:)
И с тр.Сатурн на МЦ работата може и да не е съвсем наред, но бъди търпелива :) –вече е директен и трябва да ни става по-леко:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #112 -: Юли 09, 2011, 02:39:05 am »
АН, сега сама ли си? Ако си, можем следмалко да правим опита с телепатията.

*

kaily

• 5145
« Отговор #113 -: Юли 09, 2011, 02:47:52 am »

Може стар приятел да те срещне с нов:)
Но не се чудя, когато се инатиш:)- като си спомня как преди време като латерна повтарях:“излез от къщи, почни работа, нищо че и в къщи печелиш без да ходиш на работа“:)

А то голям праз като съм излязла от къщи. И квоооо? Нищооооо...само дето често вечер съм пребита от работа. Дип че в къщи ми стана скучно.

*

kaily

• 5145
« Отговор #114 -: Юли 09, 2011, 02:53:48 am »
Въй, верно бе. Венера съвпад натален Марс, а Марс тригон натална Венера. Венера управител на 7, Марс управител на 5... :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #115 -: Юли 09, 2011, 02:57:53 am »

но тва е несериозно:)- не че не можем да го направим:)- но така не се правят нещата:)- аз обичам да умувам :)- сега ще мисля малко:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #116 -: Юли 09, 2011, 03:00:58 am »

но тва е несериозно:)- не че не можем да го направим:)- но така не се правят нещата:)- аз обичам да умувам :)- сега ще мисля малко:)

Това е сериозно! Ти със сигурност не знаеш как се правят нещата, щом твърдиш, че е несериозно.

Сега съм готова. Можем да го направим веднага. Но преди това дай знак. Ето какво ще направим. Ти си мислиш за твой близък по твой избор, но не ми казваш кой е. После си ме предсатвяш пред себе си и си представяш как изпращаш образът на този твой близък към мен. Мислиш само за него и как ми изпращаш неговият образ. В продължение на 3 минути мислиш само за това и си концентрирана в това. После обсъждаме.

Да го направим сега! Дай знак!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #117 -: Юли 09, 2011, 03:14:06 am »
Ти трябва да кажеш кога ще започнем, но вече си мисля, че мислиш за някакъв стар човек. С побеляла коса.

Всъщност, имах усещане за двама човека. Единият е жена, която ти е майка. Другият е за дядо с побеляла коса.
« Последна редакция: Юли 09, 2011, 03:23:44 am от Hm »

*

AH

• 2201
« Отговор #118 -: Юли 09, 2011, 03:23:37 am »
Ти трябва да кажеш кога ще започнем, но вече си мисля, че мислиш за някакъв стар човек. С побеляла коса.

мислех си за теб- че трябва да се занимаваш с разни рисувани филмчета, анимации, шаржове :blink:

мислех, че пътната ми чанта стои по средата на стаята и един списък до нея :blink:

мислех си, че трябва да кажа нещо на passion-desire :blink:

и не съм готова още за твоя експеримент- чакай малко :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #119 -: Юли 09, 2011, 03:24:50 am »

мислех си за теб- че трябва да се занимаваш с разни рисувани филмчета, анимации, шаржове :blink:

И защо да се занимавам с това?

Ако не се обадя и не потвърдя, че и аз съм готова, значи няма да е тази вечер.