Здравей Гост

Мантри, янтри, амулети и други, за положително влияние на планетите

• 66 Отговора
  • 7415 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Някой от вас (освен Марая) използвал ли е янтри, мантри, медитации, скъпоценни и полускъпоценни камъни, амулети или други неща, за да намали негативното влияние на дадена планета и да усили положителното влияние на други планети?

*

AH

• 2201
хората си ги ползват успешно и без да знаят че ги ползват ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уморените коне ги убиват. Нали?

Препоръчително четиво за Хиронов възврат! ;) ;D....Да не кажа ...другата дума- Разврат.... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
Аз от 3 дни ползвам гривна Power Balance Мога да кажа, че ефектът е поразително никакъв  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Deter

• *
  • 387
Аз от 3 дни ползвам гривна Power Balance Мога да кажа, че ефектът е поразително никакъв 
  :rolf: :haha:
 Извинете ме обаче, тези гривни ми се виждат като амулетите на ромките жужащи пред църквите ;D

Понякога медитирам, но не съм го свързвала с позициите на планетите, имам кристали вкъщи на определени места, и цветята са в някакъв ред като се замисля, но това е по Фън Шуй.
 И ми се струва, че АН е права  :72:

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Hm

• **
  • 1397
Аз от 3 дни ползвам гривна Power Balance Мога да кажа, че ефектът е поразително никакъв 
  :rolf: :haha:
 Извинете ме обаче, тези гривни ми се виждат като амулетите на ромките жужащи пред църквите ;D

Понякога медитирам, но не съм го свързвала с позициите на планетите, имам кристали вкъщи на определени места, и цветята са в някакъв ред като се замисля, но това е по Фън Шуй.
 И ми се струва, че АН е права  :72:

Като каза амулети, чудя се кой ли съвременен астролог е използвал астрологични амулети! Но защо ли питам в този форум, след като ми е ясно, че тук почти всички (може би с изключение на Марая, а може и на Лили) не сте чували за това.

*

Yaya

• 2265
Хмммммм, Хм, хммммммммммм .... направо се чудя и аз  :angry:
Абе, ти умишлено ли го правиш или просто си цапната в устата?  ;D ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

Hm има изгряващ Плутон, не и се сърди, те са такива - дразнят другите, за да им изсмучат енергията (и аз съм с асц Скорпион....) хванала ни е тук за канарчета  :P ;D.

Аз ползвам, но не спрямо наталния си хороскоп, а спрямо транзитиращите планети, като сега - пълнолуние и ми е лудница и съм се накичила в тая жега като коледна елхичка, за да имам защитна стена към околния свят....и сега си погледнах дрехите - тъмно зелена пола (почти сиво-черна) и тъмен потник на кремави - зелени черти... и съм сигурна, че нямаше да се облека така, ако не усещам толкова силна нергия и емоции....КОИТО не искам да усещам  :P ;D

*

sunrain

• 6710
Абе, ти умишлено ли го правиш или просто си цапната в устата?  ;D ;D ;D

Нейният начин да ни накара да говорим. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Тя така си говори Хело-то, провокативно  ;D, проверява какъв е прагът на издръжливост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Deter

• *
  • 387
 Мен ме кефи Hm, сигурно чете литература от сорта -  Как да накараме хората около нас да се впрегнат сами ;D

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Yaya

• 2265
Hm има изгряващ Плутон, не и се сърди, те са такива - дразнят другите, за да им изсмучат енергията (и аз съм с асц Скорпион....) хванала ни е тук за канарчета  :P ;D.

То и аз имам Плутон на 6гр от АЦ откъм 12, ама имам и мярка малко.... Иначе, знам си я нея Хелото, ма и не ща да ми говорят така в тая жега  ;D

А Шопенхауер

*

Hm

• **
  • 1397
Hm има изгряващ Плутон, не и се сърди, те са такива - дразнят другите, за да им изсмучат енергията (и аз съм с асц Скорпион....) хванала ни е тук за канарчета  :P ;D.

То и аз имам Плутон на 6гр от АЦ откъм 12, ама имам и мярка малко.... Иначе, знам си я нея Хелото, ма и не ща да ми говорят така в тая жега  ;D

А ти защо се ядосваш? Явно имаш някакъв проблем!

Нима не е вярно, че повечето тук изобщо не са и чували за тези неща!

*

AH

• 2201

ти да не смяташ да правиш експерименти?:)

*

abroad

• 2187

числото е в правопропорционална зависимост от малко-чували за астрология, искам да кажа - не повечето

*

Moonlady

• **
  • 1112

А ти защо се ядосваш, че повечето не са чували   " за тези неща " ;D
Естествени минерали и амулети

Отвънка - спокойно, отвътре - широка усмивка :))

*

AH

• 2201
Отвънка - спокойно, отвътре - широка усмивка :))

Вслушващ се монах, който се стреми да разграничи в гълчавата на света слабичките отгласи от първичните звуци, задвижили Вселената:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Цитат
Вслушващ се монах, който се стреми да разграничи в гълчавата на света слабичките отгласи от първичните звуци, задвижили Вселената:)

Я, това много хубаво...с една забележка движещи вселената. Нищо не е правено тогава и някъде, всичко се случва тук и сега, отново и отново. Ако първичните звуци спрат сега, вселената ще спре на момента също! Господ непрекъснато прави света, не го е направил за 7 дене. А седне да си почине, а светът се е споминал.

А различиш ли първичните звуци...почнеш ли да ги разпознаваш...почваш полека да ги овладяваш, а почнеш ли да ги овладяваш....хмммм.... ;)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
А когато събереш всички тези звуци, получаваш... тишината. :)

Забравеният манастир - и умоотвяваща символика може да се прихване тук.