Аз от 3 дни ползвам гривна Power Balance Мога да кажа, че ефектът е поразително никакъв
Цитат на: Yaya в Юли 15, 2011, 03:12:44 pmАз от 3 дни ползвам гривна Power Balance Мога да кажа, че ефектът е поразително никакъв :rolf: :haha: Извинете ме обаче, тези гривни ми се виждат като амулетите на ромките жужащи пред църквите Понякога медитирам, но не съм го свързвала с позициите на планетите, имам кристали вкъщи на определени места, и цветята са в някакъв ред като се замисля, но това е по Фън Шуй. И ми се струва, че АН е права :72:
Абе, ти умишлено ли го правиш или просто си цапната в устата?
Hm има изгряващ Плутон, не и се сърди, те са такива - дразнят другите, за да им изсмучат енергията (и аз съм с асц Скорпион....) хванала ни е тук за канарчета .
Цитат на: Mayanna в Юли 15, 2011, 05:53:49 pmHm има изгряващ Плутон, не и се сърди, те са такива - дразнят другите, за да им изсмучат енергията (и аз съм с асц Скорпион....) хванала ни е тук за канарчета .То и аз имам Плутон на 6гр от АЦ откъм 12, ама имам и мярка малко.... Иначе, знам си я нея Хелото, ма и не ща да ми говорят така в тая жега
Нима не е вярно, че повечето тук изобщо не са и чували за тези неща!
Отвънка - спокойно, отвътре - широка усмивка
Вслушващ се монах, който се стреми да разграничи в гълчавата на света слабичките отгласи от първичните звуци, задвижили Вселената:)