как така и в какво я откри тая светлина? - ама сериозно си питам - не че не ти вярвам, но при тая колективна фиксация върху материалното, все си мисля, че нещата стават много трудно, ако изобщо стават.........
Наистина ми е трудно да го обясня..в един момент осъзнах, че светлината ме е хванала за гушата още на 12 години и когато точно другите са влизали в пубертета и са слизали надолу към материята, мен са ме извлекли нагоре в светлината.
А конкретно - миналата година много слушах Лайтман и той все за това дудне, та започнах да "си комуникирам" със светлината, която нали е навсякъде....просто в един момент до мен снизходи факта, че аз съм проводник на светлината и демек вися увиснала някъде между светлината и човечеството и требе се попрочистя и понастроя още малко, че светлината да почне да преминава през мен и надолу. В първия момент идеята ми се стори бая налудничава...
Техники - как си седиш, осъзнай факта, че навсякъде около теб има светлина, че всичко около теб е не друго, а форма на застинала светлина, че на тоя свят всичко е изградено от светлина, само че ние улавяме онова, което вече е с "изстинала светлина" - светлина, която не тече, ми е умряла, втвърдила се е...
на мен в един момент преди година две почна да ми се вгадява да работя с материалния сват, който почнах да възприемам като леш....исках да работя с нещо живо и вдъхновено и вдъхновяващо...та пробвай така, просто да осъзнаваш или да усещаш живата светлина, също като жива вода, светлината ,която вечно тече и се движи и се намира навсякъде, защото всичко е сътворено от нея.
Няма материален свят, в смисъл има, ама не е интересен, защото вече е изстинал и застинал, интересна е светлината, която твори нови форми точно тук и сега...специално от кабалата заучих един лаф, с който се обръщам към светлината - "Изправи ме".
Не дай ми, на ти, а Изправи ме.
Лека полека почваш да я усещаш, забелязваш, отчиташ, че и да си служиш с нея...
Интересно ми е, че без да знам какво точно значи, преди няколко месеца във фейсбука като ме питаха кой ми е работодател, написах - Светлината.
Наскоро попаднах в ютюб на едни филмчета на един Алайе, който се представя за извънземен от Плеядите, аз съм опиянена от гласа и клипчетата му, нищо особено впрочем по съдържание, но просто пия светлина от там.
Та и той нарича себе си и подобните на себе си така -Light Workers.
Работници на светлината....а аз онова във фейсбук го писах преди даже да чуя за такива налични работници по земята...
http://www.youtube.com/user/777ALAJE#g/c/634C4AE41BD1EF0AЕто тук са му клипчетата с български субтитри.