Здравей Гост

Мантри, янтри, амулети и други, за положително влияние на планетите

• 66 Отговора
  • 7399 Прегледи
*

AH

• 2201
нали търсим начини малко да си качим нивото:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Ми аз не търся, аз съм ги намерила.  ;D

Най-бързият е да се хванеш за светлината и да не я изпускаш, докато излита с теб нагоре.  ;)

*

AH

• 2201
как така и в какво я откри тая светлина? - ама сериозно си питам - не че не ти вярвам, но при тая колективна фиксация върху материалното, все си мисля, че нещата стават много трудно, ако изобщо стават.........

*

abroad

• 2187
може би е важно сам да си вярваш, пък каквото стане

все си мисля, че на тая фиксация "насилствено" и идва края...

*

Moonlady

• **
  • 1112
Е как да се развива духовно, човек, който няма
материалния минимум за съществуването си   :-\

( или ако духовното развитие не спомага за материалното оцеляване  ;)

Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
как така и в какво я откри тая светлина? - ама сериозно си питам - не че не ти вярвам, но при тая колективна фиксация върху материалното, все си мисля, че нещата стават много трудно, ако изобщо стават.........

Наистина ми е трудно да го обясня..в един момент осъзнах, че светлината ме е хванала за гушата още на 12 години и когато точно другите са влизали в пубертета и са слизали надолу към материята, мен са ме извлекли нагоре в светлината.

А конкретно - миналата година много слушах Лайтман и той все за това дудне, та започнах да "си комуникирам" със светлината, която нали е навсякъде....просто в един момент до мен снизходи факта, че аз съм проводник на светлината и демек вися увиснала някъде между светлината и човечеството и требе се попрочистя и понастроя още малко, че светлината да почне да преминава през мен и надолу. В първия момент идеята ми се стори бая налудничава...

Техники - как си седиш, осъзнай факта, че навсякъде около теб има светлина, че всичко около теб е не друго, а форма на застинала светлина, че на тоя свят всичко е изградено от светлина, само че ние улавяме онова, което вече е с "изстинала светлина" - светлина, която не тече, ми е умряла, втвърдила се е...
на мен в един момент преди година две почна да ми се вгадява да работя с материалния сват, който почнах да възприемам като леш....исках да работя с нещо живо и вдъхновено и вдъхновяващо...та пробвай така, просто да осъзнаваш или да усещаш живата светлина, също като жива вода, светлината ,която вечно тече и се движи и се намира навсякъде, защото всичко е сътворено от нея.

Няма материален свят, в смисъл има, ама не е интересен, защото вече е изстинал и застинал, интересна е светлината, която твори нови форми точно тук и сега...специално от кабалата заучих един лаф, с който се обръщам към светлината - "Изправи ме".
Не дай ми, на ти, а Изправи ме.

Лека полека почваш да я усещаш, забелязваш, отчиташ, че и да си служиш с нея...
Интересно ми е, че без да знам какво точно значи, преди няколко месеца във фейсбука като ме питаха кой ми е работодател, написах - Светлината.

Наскоро попаднах в ютюб на едни филмчета на един Алайе, който се представя за извънземен от Плеядите, аз съм опиянена от гласа и клипчетата му, нищо особено впрочем по съдържание, но просто пия светлина от там.
Та и той нарича себе си и подобните на себе си така -Light Workers.
Работници на светлината....а аз онова във фейсбук го писах преди даже да чуя за такива налични работници по земята...

http://www.youtube.com/user/777ALAJE#g/c/634C4AE41BD1EF0A
Ето тук са му клипчетата с български субтитри.

*

Hm

• **
  • 1397
Това, което пишете какво общо има с янтрите, мантрите и амулетите?

*

kaily

• 5145
И естествено много струяща светлина идва от Иисус, ако помедитирате върху него, няма начин просто да не я усетите. При това е чиста.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Кайли, е как кой въпрос - въпросът с "кой". :) А Алайе от Плеядите дали има нещо общо с Барбара Марсиниак?
Между другото: http://indigota.com/index.php?topic=961.0 и http://indigota.com/index.php?topic=2532.0

Да не би да си изненадана...?  ;D
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 07:02:54 pm от Kelvin »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
От това, което изгледах до момента, Алайе ми се вижда сладур и си заслужава да му се обърне внимание; виждам, че адресира неща, които ме интересуват или са ме съмнявали, а всеки източник е хубаво да получи внимание и да бъде изследван лично.

Между другото, някой от вас чел ли е "Сет говори" от Джейн Робъртс? Препоръчвам да бъде погледната. Има я в електронен формат на английски. При интерес мога да я споделя.

В този контекст се сещам и за онези от по-странните ми сънища, включвали сънуване на извънземни цивилизации. Спомням си един сън, в който извънземните установиха контакт със земляните, но нашите реагираха много враждебно и започнаха агресивни действия, а улиците бяха заприличали на нищо благодарение на идиотията ни. В този сън бях на страната на извънземните.

*

kaily

• 5145
Лично аз "улавям" светлината с антенки, не я чета или мисля или разсъждавам, тоя Алайе го казах, щото изгледах или изслушах клипчетата му с огромен кеф, приятно ми е просто да го слушам, създава ми ведрина и спокойствие..
Сигурно има и други източници на светлина, сигурно трептят на други честоти, важното е да си настроен, че светлината е тук и сега, че всичко е светлина и от теб се иска само да имаш желание и внимание, за да я разкриваш...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Подобно и книжката е приятна за четене. :)

*

AH

• 2201

какво, според теб, е мантрата? - понеже има много определения

идеята е да се свържем с каквото искаме или можем да се свържем

*

Hm

• **
  • 1397
АН, коя планета според теб управлява паразитите в телата на хората?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
АН, коя планета според теб управлява паразитите в телата на хората?

Не знам АН...какво ще ти каже...,доколкото я познавам...от писането , тя избягва категоричните отговори..., дори и в прогностиката....съм забелязала , че не е фен на тази част от астрологията....,а фен на абстракцията.... ;D ;)но тъй като си ме визирала в началото на темата...и ТЪЙ КАТО ПАРАЗИТИЗМА НЕ Е АБСТРАКЦИЯ.... ;D ще ти отговоря ...,че всяка планета има паразитна способност... :blink:...Всяка паразитира в зависимост от знак , аспект и дом....Това е причината да искаме правилна интеграция и трансформация.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
Цитат
идеята е да се свържем с каквото искаме или можем да се свържем

Освен в допълнение към процесинга, като почистим празитите, да почна да правя курсове как да се свържем със светлината...  ;D

*

Hm

• **
  • 1397

но тъй като си ме визирала в началото на темата...

Не съм те визирала, а съм те споменала. В този форум много обичате да използвате думата "визирам". Явно това е един вид психичен паразит, който е заразил потребителките на този форум.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

но тъй като си ме визирала в началото на темата...

Не съм те визирала, а съм те споменала. В този форум много обичате да използвате думата "визирам". Явно това е един вид психичен паразит, който е заразил потребителките на този форум.

НАЛИ СИ ОТВОРЕНА , АЛУУУУУУУ...Ма какво съм да се обяснявам на корумпирани незадоволени професионално , сексуално и емоционално даскалици...Колко издундурках с 5-те си деца...
И от мен да знаеш форума е на двама... :P ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 26, 2011, 06:52:35 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Мантра от 5ко:

"Льом льом дили льом
Льом дили льом
за целувки и любов -
всеки е готов"

:))

*

Hm

• **
  • 1397

И от мен да знаеш форума е на двама... :P ;D ;D ;D

На двама какво?