Вещичка, доколкото си спомням, имаше някакви разногласия по въпроса, в кои посоки да се въртят пирамидите. Други казват различни неща спрямо Друнвало, та се получава спор между лагери. 
не знам, Келвин, но си имам едно на ум спрямо тетраедрите. пробвала съм много пъти и нищо не се получава. дори си спомням, че като се опитвах да ги наглася за жена, винаги ми излизаха като за мъж

после се опитвах да ги въртя, но ума ми си правеше странни шеги относно бройката на завъртанията... изобщо ВА правеше всичко възможно да не го направя, а принципно имам невероятно силна визуализация или пък ако нещо не мога да го визуализирам самото ми намерение помага за стартирането на даден процес... има нещо там - още докато четях за това нещо ме зачовърка вътрешно, но и до ден днешен не мога да обясня какво е... затова и си кютам относно меркабата

дори и си спомням, че май веднъж успях да ги наглася и ги завъртях необходимите пъти, но пак нищо не стана... има нещо в това щом и ВА не позволява, значи нещата не са много читави... ДНК-то си го активирах за отрицателно време, а в същност то е по-трудното за опериране, но това не става и не става...
по същата причина и като съм чела Крион и неговите импланти дето си ги слагаш за каквото там беше, също толкова мнително подходих. нали се опитваме уж да си изчистим имплантите, които са ни вкарани по рождение, а тоа пич ще ми казва как да си ги вкарам - ми странно е :mellow: