Здравей Гост

Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази

• 46 Отговора
  • 8449 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Вещичка, доколкото си спомням, имаше някакви разногласия по въпроса, в кои посоки да се въртят пирамидите. Други казват различни неща спрямо Друнвало, та се получава спор между лагери.  :-\

не знам, Келвин, но си имам едно на ум спрямо тетраедрите. пробвала съм много пъти и нищо не се получава. дори си спомням, че като се опитвах да ги наглася за жена, винаги ми излизаха като за мъж  ;D  после се опитвах да ги въртя, но ума ми си правеше странни шеги относно бройката на завъртанията... изобщо ВА правеше всичко възможно да не го направя, а принципно имам невероятно силна визуализация или пък ако нещо не мога да го визуализирам самото ми намерение помага за стартирането на даден процес... има нещо там - още докато четях за това нещо ме зачовърка вътрешно, но и до ден днешен не мога да обясня какво е... затова и си кютам относно меркабата  :-[

дори и си спомням, че май веднъж успях да ги наглася и ги завъртях необходимите пъти, но пак нищо не стана... има нещо в това щом и ВА не позволява, значи нещата не са много читави... ДНК-то си го активирах за отрицателно време, а в същност то е по-трудното за опериране, но това не става и не става...

по същата причина и като съм чела Крион и неговите импланти дето си ги слагаш за каквото там беше, също толкова мнително подходих. нали се опитваме уж да си изчистим имплантите, които са ни вкарани по рождение, а тоа пич ще ми казва как да си ги вкарам - ми странно е  :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Ау, това как звучи... А дали пък не сме истински будни тогава, когато сме щастливи?

Рядко ми се е случвало да се чувствам толкова щастлива насън... И друг път съм сънувала, че летя, но този път летенето беше невероятно, усещах лекота и еуфория.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
А аз снощи сънувах, че летя, навъртях хиляди километри, що места видях, чувствах се лека като перце.  ;D Сериозно говоря, дори щях да пиша в Съновника.

почти всяка нощ сънувам, че летя. невероятно е! над Земята, в нашата Галактика и извън нея. била съм на различни планети и невероятни места... обаче като се замисля когато бриша из Вселената по време на полет и все на 3Д планети попадам и ситуацията и там хич не е розова  :-\

а понякога през деня такава еуфория ме обзема, че имам чувството, че ще полетя наяве  :rolf:  добре, че мисълта за гравитацията и килограмите, които трябва да повдигна ме спират, че иначе не знам  :haha: :haha: :haha:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Всички сме от 3д (трети "д") клас.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Освободена си...от много неща....,но помниш ли къде кацна...

Мечти, мечти...  ;D В луксозен мезонет в центъра на огромен непознат град, надали някога ще се случи в реалния живот, пък и не ми е това целта. Но докато се наслаждавах на панорамата, бях обзета от невероятно чувство за свобода и еуфория, бях щастлива... и после се събудих.

В София...Ми там ще кацнеш....Защото рано или късно И НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАЙСТОР СИ НАМИРА МАЙСТОРА... ;D :wub:

Ако съня ти е бил реалност...и ти си усетила емоция.... :rolleyes: :-\...Лили...,кога ще разнуваме МЕТОНОВИЯ ЦИКЪЛ....аз съм кръстница.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
...Лили...,кога ще разнуваме МЕТОНОВИЯ ЦИКЪЛ....аз съм кръстница.... ;D :wub:

Аааа, стига с тоя метонов цикъл, живеЙ ми се още  :P. Пуууу, развалихме хубавата тема, да му се не види!  :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
...Лили...,кога ще разнуваме МЕТОНОВИЯ ЦИКЪЛ....аз съм кръстница.... ;D :wub:

Аааа, стига с тоя метонов цикъл, живеЙ ми се още  :P. Пуууу, развалихме хубавата тема, да му се не види!  :confuse3:

Неее! Не сме...точно това е политиката...КОЙ-КОЙ...ПО-ПО-НАЙ....
НО РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДОРИ И ЗА ЛЮБОВТА... :-\ :rolleyes:..КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МАСА , ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ....

ТЪРСЕТЕ ПЛУТОН В 1-ВИ ДОМ.... ;D ;D ;D, ДА НЕ Е В ПАДАЩ.... ;D ;D ;D ;D :rolf: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците