Здравей Гост

Канибал в БУРГАС

• 96 Отговора
  • 13014 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Канибал в БУРГАС
« Отговор #80 -: Август 04, 2011, 06:52:20 pm »
Руски канибал Николай Шадрин

За съжаление датата на раждане е неизвестна. В някои източници се съобщава, че мъжът е на възраст 40 години.
Изяждал е своите другарчета след обилна съвместна почерпка с алкохол.
Споменава се, че от 12-годишна възраст има психиатрична диагноза (шизофрения). От 20-годишна възраст започва да се алкохолизира, заболяването се изостря.
Но се е занимавал и с рисуване, както и с бойни изкуства, цигун. Някога е работил като месар.

http://www.mk.ru/incident/article/2011/05/18/590279-lyudoed-po-vole-zmiya.html

http://lenta.ru/articles/2011/05/18/cannibal/

Обърнах целия интернет, но никъде не намерих да на раждане, никъде не я съобщават.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #81 -: Август 05, 2011, 03:51:11 am »
Аз мисля, че този мъж е способен да изпада в емоционални крайности, а от там и в хранителни - от глад до пълно преяждане.

Докато го пишех, ти си го публикувала. Споделям същото предположение.  :blink:

Относно това - да, определено. Естествено това рядко става известно на околните, контролът е голям, и само по изключение се свежда до знанието на партньорката в даден момент, провокиран, и трудно може да бъде разбран, ако не са ти поне бегло познати подобни усещания, та има си проблеми в това отношение, само той си знае най-добре какви, улавят се, ако си имаш малко повече Скорпион, а и с някои съм била запозната в детайли. Отвсякъде си е така.

Обаче чудно това не е успяло да окаже влияние върху храненето! Или пък "предусетил" може би какво може да си навлече - споменатите от Лили вероятности за смущения, човекът е една рядкост сред мъжете :P, който впечатлява с минимум количества. Основно салати консумира, тук-таме морски продукти, не е пълен вегетарианец, но месо почти не присъства в менюто му, въобще се наблюдава една изчистеност и незаинтересованост към храната, ама не тази - не ме вълнува какво слагам в устата си, "над тия неща" съм, а тази, която е съзнателен избор и уважение към това, което правиш с тялото си, респ.себе си. Също така никога не е пушил, мноогоо по изключение би пил някоя биричка. Един грях има във връзка с темата - сладкото, но хич не говорим за тъпчене с него, както стана ясно.      

Допускам вариант това да му внася вътрешна хармония, да се получава известен баланс с този начин на хранене. Майката също е такава. Жената до него е малко по-лакомо Теленце и режима за нея е почти пълен глад ;D, но и тя е доволна, че го съобрази с неговия, чувства се добре.

Само да спомена, че вече в няколко карти, където присъства Луна каре Плутон, забелязвам такова нещо. Може да е странно и няма да е единствен този фактора, но го отчитам като важно и тук, обратно на очакванията, които може би бихме имали. И други, но сега ще ставам.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Август 05, 2011, 04:01:04 am »
Само да спомена, че вече в няколко карти, където присъства Луна каре Плутон, забелязвам такова нещо. Може да е странно и няма да е единствен този фактора, но го отчитам като важно и тук, обратно на очакванията, които може би бихме имали.

И при мен е така, да.
Никога не съм си поставяла за цел да спазвам специален хранителен режим или да ставам вегетарианка.
От малка съм научена на въздържаност в храненето, никога не съм се тъпчела с месо и сладки.
На принципа съм "мога да ям, но мога и да не ям", същото важи и за алкохола.
Има обаче едно изкушение, без което не мога, и това са пълномаслените продукти - топени сирена, кашкавал, моцарела (ммм...  :P), други разновидности меко сирене, йогурт, бял сладолед и т.н. По Луна и Юпитер са моите кулинарни предпочитания.

Но на фона на сготвен човешки черен дроб с картофки от клипа за руския канибал моето увлечение е съвсем невинно даже.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #83 -: Август 05, 2011, 04:10:11 am »
Луна каре Плутон

хубаво стана дума за хранителните навици - любимите ми през последните има-няма двайсетина години, изследвани ;D
мога да приложа карта с горния аспект и с опозиция към слънцето...с изпадане в крайности през периоди :blink:
и споделям мнението за отношението към емоционалното хранене в пряка връзка с положението на Луната (тук и от личен опит :blink:)

между другото в последната година-две забелязвам отказ от месо и занижаване на приема на тези храни (въпреки нежеланието ми). казват, че аспект м/у Луна и Марс натално в подходящ момент може да го провокира. Имате ли впечатления, така ли е?
« Последна редакция: Август 05, 2011, 04:14:44 am от abroad »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #84 -: Август 05, 2011, 05:03:04 am »
Това, че все повече хора се отказват от месото в БГ,
го отдавам на лошото му качество , повече, отколкото
на привързаност към зеленчуците...  ;)

Месото просто вече не е " месо " ( купешкото де ),
не мирише на месо, няма вкус на месо и е пълна химия  :-[
Няма го вече вкусното кебапче, а пържолите да не говорим-
месото се разпада докато го режеш   :-X
( същото и с пилешкото )

Сигурно това е причината да се появят Канибалите   ;D
( има един в Германия, един и в Чехия....)

http://www.dnes.bg/world/2011/08/03/30-mladi-italianki-stanali-jertva-na-slovashki-kanibal.125564
Естествени минерали и амулети

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #85 -: Август 05, 2011, 06:19:49 am »
О, едно време какви пилешки кремвирши имаше... ммм... и имаше и други хубави неща. Сега всичко развалиха, тюх... И тез младите се окепазиха и те, някакви разгащени и изплезени, с разни заврантулки по коремите, и не знаят днеска що е любов... Пуууу...   :41:

Как е ролята ми на пенсионер?  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Август 05, 2011, 06:35:52 am »
О, едно време какви пилешки кремвирши имаше... ммм...

С това ме подсети за оня виц (малко мръсен  ;D):

Цитат

“Това факири ли са, бе?! Педераси! А какви педераси имаше едно време - факири!”

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #87 -: Август 05, 2011, 07:37:04 am »
Руски канибал Николай Шадрин

и изглежда страшен   :lol:

като чета тук за канибалите,винаги ми изплува образа на Джак Изкормвача (поне този образ,който имам в съзнанието си)

Ужасно
« Последна редакция: Август 05, 2011, 07:43:08 am от жълтолилава »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #88 -: Август 05, 2011, 04:54:35 pm »

и изглежда страшен   :lol:

като чета тук за канибалите,винаги ми изплува образа на Джак Изкормвача (поне този образ,който имам в съзнанието си)

Ужасно

Страшен е и аватарът ти. Крак на умряло пиле, с нокти, боядисани със син лак, сини пръстени и гривни и перушина, боядисана в синьо.

Мисля, че не е добре да се слагат мъртъвци като аватар. А пилето ти със сигурност е умряло. Така привличаш негативна енергия.

*

holanda

« Отговор #89 -: Август 05, 2011, 07:45:29 pm »
Страшен е и аватарът ти. Крак на умряло пиле, с нокти, боядисани със син лак, сини пръстени и гривни и перушина, боядисана в синьо.

Мисля, че не е добре да се слагат мъртъвци като аватар. А пилето ти със сигурност е умряло. Така привличаш негативна енергия.

ще го сменя  :blink:
 ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Август 07, 2011, 06:54:48 am »
Намерих информация за още един канибал, преглеждайки една от по-старите теми ("Убийците"):

Ще пусна още една карта, но няма час на раждане.

Ето първо информация за убиеца:

http://en.wikipedia.org/wiki/Joachim_Kroll

Йоахим Крол (17 април 1933 - 1 юли 1991)

Горещ юлски ден е през 1976 год., а Йоахим Крол се радва на приготвената от него храна, когато на вратата се позвънява. Един от наемателите в сградата, в която живее, се оплаква, че използваната обща тоалетна на етажа е запушена. Крол се извинява, че е изхвърлил в нея остатъци от заклан заек. Извиканият по-късно майстор за отпушването на канала намира остатъци от вътрешности, които са прекалено големи, за да са от заек. Тъй като наскоро от къщата в съседство е изчезнало 4-годишно момиченце, в комшията се появяват подозрения и той подава сигнал на полицията. При претърсването на жилището на Крол служителите на реда намират ръцете на момиченцето в зеленчукова супа на печката. По време на разпита 43-годишният любезен господин, който малко след това става известен като канибалът от Дуисбург, признава, че е убил 14 деца и жени като е посегнал и на труповете им.
Умира на 1 юли 1991 от сърдечен удар.

Убил млади жени и деца, гарвил се с телата им и накрая ги изяждал. Избирал по-млади. Повечето са деца.

Часът на раждане е неизвестен, но и при този отново има връзка Луна/Сатурн - намират се в един и същи знак най-вероятно. Дори ако Луната е в края на Козирог, по сидерал и двете планети минават в предходния знак.
Марс и ретрограден Юпитер са в един знак с Кету - тоя може да се е чувствал "призван" да раздава "правосъдие", но по много жесток и извратен начин. Има и рецепция Слънце/Марс в сидералната карта, не се знае обаче кои домове свързва.

Интересно, тук има много близък съвпад Слънце/Венера. При изгаряне от Слънцето (точна конюнкция) Венера може да се прояви и като богиня на войната - независимо дали става въпрос за междуличностни отношения или за манифестация на някоя идея в материалния свят, а в съвпад с Уран в Овен е много непредсказуема и експлозивна (има и квадрат с Плутон).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #91 -: Август 07, 2011, 07:37:30 am »
Венера е прокълната от маите...За тях , дори тя е мъжка планета.... :blink:
И Венера не  е това , което е...Няма според мен лоша и добра планета...няма и дуалност.....Нещата са много високо над това... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #92 -: Август 07, 2011, 08:03:59 am »
Някой да има рождените данни на Михаил Лещарски?  :-\ Определено интересен профил: много надарен самоук художник е, рисувал е великолепни икони, галантен в отношенията с хората, със завидни умения за оцеляване насред нищото и очевидно интелигентност над средната, а същевременно таящ гъсточерна злоба и мисли за жестоки убийства, коренящи се в семейното огнище и родителските образи.

« Последна редакция: Август 07, 2011, 08:10:08 am от Kelvin »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #93 -: Август 07, 2011, 02:56:09 pm »
Някой да има рождените данни на Михаил Лещарски?  :-\ Определено интересен профил: много надарен самоук художник е, рисувал е великолепни икони, галантен в отношенията с хората, със завидни умения за оцеляване насред нищото и очевидно интелигентност над средната, а същевременно таящ гъсточерна злоба и мисли за жестоки убийства, коренящи се в семейното огнище и родителските образи.

Какво е толкова учудващо? Трудно е да се избяга от семейната карма без да се подложиш да лечение за изчистване.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #94 -: Август 07, 2011, 09:23:04 pm »
Нищо особено учудващо няма, но личността като цяло е интересна и ме интересува наталът му.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #95 -: Август 07, 2011, 10:14:22 pm »
Нищо особено учудващо няма, но личността като цяло е интересна и ме интересува наталът му.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=673388

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #96 -: Август 07, 2011, 11:07:50 pm »
Там не виждам рождена дата. Ясно ни е само, че е бил 50-годишен през февруари, когато е писана статията.