Аз мисля, че този мъж е способен да изпада в емоционални крайности, а от там и в хранителни - от глад до пълно преяждане.
Докато го пишех, ти си го публикувала. Споделям същото предположение. :blink:
Относно това - да, определено. Естествено това рядко става известно на околните, контролът е голям, и само по изключение се свежда до знанието на партньорката в даден момент, провокиран, и трудно може да бъде разбран, ако не са ти поне бегло познати подобни усещания, та има си проблеми в това отношение, само той си знае най-добре какви, улавят се, ако си имаш малко повече Скорпион, а и с някои съм била запозната в детайли. Отвсякъде си е така.
Обаче чудно това не е успяло да окаже влияние върху храненето! Или пък "предусетил" може би какво може да си навлече - споменатите от Лили вероятности за смущения, човекът е една рядкост сред мъжете

, който впечатлява с минимум количества. Основно салати консумира, тук-таме морски продукти, не е пълен вегетарианец, но месо почти не присъства в менюто му, въобще се наблюдава една изчистеност и незаинтересованост към храната, ама не тази - не ме вълнува какво слагам в устата си, "над тия неща" съм, а тази, която е съзнателен избор и уважение към това, което правиш с тялото си, респ.себе си. Също така никога не е пушил, мноогоо по изключение би пил някоя биричка. Един грях има във връзка с темата - сладкото, но хич не говорим за тъпчене с него, както стана ясно.
Допускам вариант това да му внася вътрешна хармония, да се получава известен баланс с този начин на хранене. Майката също е такава. Жената до него е малко по-лакомо Теленце и режима за нея е почти пълен глад

, но и тя е доволна, че го съобрази с неговия, чувства се добре.
Само да спомена, че вече в няколко карти, където присъства Луна каре Плутон, забелязвам такова нещо. Може да е странно и няма да е единствен този фактора, но го отчитам като важно и тук, обратно на очакванията, които може би бихме имали. И други, но сега ще ставам.