точно, ако е психически адекватна тя няма да се чука с баща си и другия - в съседната тема се говореше за канибалите мисля, че има общо с поставената тема тук - не искам да споря или каквото е там, на чужд гръб и 100 тояги са малко и ако не дай си боже ми се наложи да се сблъскам с някоя извратена ситуация, която засяга хората, които обичам едва ли ще съм толкова както казваш ти "толерантна", със сигурност болката и вината (вина защото все пак, за да се стигне до катастрофа и трагедия ще имам и аз вина, дори и за това, че не съм забелязала нещо навреме), със сигурност това би бил огромен шок и най-вероятно ще се предам психически
както и да е, за мен, за теб и за повечето тук това поведение и биенето на барабана при тази перверзна ситуация е абсурдно, но това е пречупено през личната призма (моя, твоя) за правилно или не. Нашите морални разбирания са едни, те са различни (дори и шаблонни) от нейните. Подкрепям те в твърдението за мачо и курва - това е истина, но много жени не го осъзнават. Погледни само т.н. "кифли" и ще видиш какво имам предвид. За мен, а може би и за теб тяхното поведение е лъскаво, достойно, прекрасно, много момичета им подражават и се стремят към тези "ценности" - за мен това е долнопробно и грозно, може би и за теб, но има хора, които се гордеят с това си "АЗ"

случката не е гейска, а става въпрос за човек с психични отклонения (клинична епикриза, само не знам защо, в тези ситуации държавата не предприема нищо! - при условие, че тези хора могат да са опасни както за самите тях, така и за другите), не мога да го съдя, оправдавам или да взимам отношение, но мога да гледам реакции на този човек.
разбира се има вариант подобна история да е измислена, но помисли в колко медии и книги съществуват подобни истории?