Здравей Гост

Един експеримент

• 200 Отговора
  • 20087 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Един експеримент
« Отговор #140 -: Август 28, 2011, 09:14:37 pm »

Говорим за майките...,които имат луна в 1-ви дом в квадрат с Плутон.... ;D ;D

и за майките с Луна на трон в 7 в каре Плутон/Уран, какво за тях :P

Зависими...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #141 -: Август 28, 2011, 09:18:33 pm »
а защо ставаш зависим, защото проектираш луната в 7 на някой друг
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Август 28, 2011, 09:24:17 pm »
а защо ставаш зависим, защото проектираш луната в 7 на някой друг

Не я проектираш...проекцията е в 1-ви...
Зависим си ,защото другите те приемат като човек на компромисите , по-интуитивна, по-мека...колеблива и несигурна...Луната не дава постоянство....Нещо повече щом е в рак и на трон и в мунданен дом на везната не и е много уютно тук...Квадратурите с тежкарите са допълнителен стрес фактор за нея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Август 28, 2011, 09:27:44 pm »
Интересно, докато според немската и австрийската астрологична школа проекциите са по 7 дом и трети квадрант.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #144 -: Август 28, 2011, 09:30:08 pm »
Луна в седми дом :

Внимавай в картинката. Доста шибано положение касаещо връзките , брака , неприятелите и съдилищата. Близка жена се превръща в неква гаднярка и ти прави сечено. Не се доверявай на такава и не започвай общ бизнес или други подобни взаимоотношения. Ако Луната е добре поставена може да сключиш брак с прекрасен човек , но самия ти да имаш склонност към сгазване на лука и разни шантави любовни истории.

http://www.funzodiac.com/astro/planets/moon.htm

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Август 28, 2011, 09:32:42 pm »
А това пише за моята осмодомница  ;D:

Цитат

Преебушки от сякакво естество. Каръщина. Майката си е ебало.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Август 28, 2011, 09:33:01 pm »
И според Подводни проекциите са по 7-ми дом - там са откритите врагове.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #147 -: Август 28, 2011, 09:34:17 pm »
Луна в седми дом :

Внимавай в картинката. Доста шибано положение касаещо връзките , брака , неприятелите и съдилищата. Близка жена се превръща в неква гаднярка и ти прави сечено. Не се доверявай на такава и не започвай общ бизнес или други подобни взаимоотношения. Ако Луната е добре поставена може да сключиш брак с прекрасен човек , но самия ти да имаш склонност към сгазване на лука и разни шантави любовни истории.

http://www.funzodiac.com/astro/planets/moon.htm

на мен ми излизат некви маймунки на този сайт. нищо не прочитам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #148 -: Август 28, 2011, 09:34:20 pm »

значи аз с този Марс в 1 да го проектирам на другите,да ама не, в грешка си, Марая
щото ако ги чакам те да ми я свършат,ще почина скоропостижно от излишък на марсова енергия
по 7 е това ,което ни липсва и привличаме, иначе що са ни партньори,ще сме си самодостатъчни

*

Stella

• 7765
« Отговор #149 -: Август 28, 2011, 09:37:18 pm »

значи аз с този Марс в 1 да го проектирам на другите,да ама не, в грешка си, Марая
щото ако ги чакам те да ми я свършат,ще почина скоропостижно от излишък на марсова енергия
по 7 е това ,което ни липсва и привличаме, иначе що са ни партньори,ще сме си самодостатъчни

Абсолютно си права. По първи дом са личните инициативи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #150 -: Август 28, 2011, 09:38:19 pm »
Не е ли време да се отървеш от негативното влияние на майка ти върху теб! Щото майка ти я няма, но влиянието още го има. То това е както с родовата карма - роднините ги няма, ама пак ти определят голяма част от съдбата.

Да попитам типично в мой стил.

Време е, но още имам бакии за оправяне след нея. Аман от родови карми!  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #151 -: Август 28, 2011, 09:40:08 pm »
Ан, хареса ми как си обяснила призванието, професията и работата.  :blink:

Може ли да приема, че щом Луна ми е наранена (в Скорпион, в съвпад с Асцендент и квадратура с Марс) за призвание и дума не може да се говори.
Случаят при мен става доста сложен и като добавя, че Марс е У6 дом. Тук мисля има голям конфликт между призвание и работа (Луна квадратура с Марс). Но от друга страна професията ми за която е отговорно Слънце (У10) е много добре аспектирано (в точен съвпад с Плутон, който е управител на Асцендента и диспозитор на Луна).
Крайната картина за управителите на общото космическо състояние ми изглежда доста богата с акцент откъм възможности (Луна на Асц, силно и добре аспектирано Слънце и МЦ, но бедна от към реализация (Марс във Водолей в точен съвпад с ИЦ и СЛВ и в квадратура с Луна).

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Август 28, 2011, 09:40:55 pm »
Не е ли време да се отървеш от негативното влияние на майка ти върху теб! Щото майка ти я няма, но влиянието още го има. То това е както с родовата карма - роднините ги няма, ама пак ти определят голяма част от съдбата.

Да попитам типично в мой стил.

Време е, но още имам бакии за оправяне след нея. Аман от родови карми!  :lol:

Уф, и ние сме така с брат ми и сестра ми!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Август 28, 2011, 09:45:07 pm »
Уф, и ние сме така с брат ми и сестра ми!

Вашият семеен проблем не беше ли решен? Питам, защото беше споменала, че сте имали да уреждате някакъв въпрос и след смъртта на майка ви равновесието се възстановява.

През ноември ще станат две години, откакто майка я няма, но все още имам чувството, сякаш се е случило съвсем скоро. Така върви и животът ми, бавно и летаргично, но вече усещам, че съм готова за промяна. Искам да започна всичко на чисто, да затворя тази страница.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #154 -: Август 28, 2011, 09:46:43 pm »
Момичета, моля ви напишене накратко какво е една планета да е наранена?!

Луна в 7 дом при мен си е така, ама незнам дали е добре поставена. И не съм имала забежки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Август 28, 2011, 09:47:47 pm »

чрез първи дом правиш проекцията...,чрез 7-ми дом получаваш....
Аз съм на мнение , че ние не се нуждаем от другите да ни свършат работата...., а си я вършим сами...Заблуждаваме се , че чрез другите вършим нещо....Уви!

« Отговор #156 -: Август 28, 2011, 09:49:17 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4771.0

Луна в 7-ми дом - Обича да се грижи майчински и да бъде майчински обгрижен
Аз се чувствам най-добре, когато съм обгрижен от семейството и от близките си, когато партньорът ми се чувства задоволен чрез моето готварско изкуство и моите майчински грижи и когато другите зачитат моите нужди!
Чувството, което изпитвате при срещите си с хората и при избора на партньор е от решаващо значение за Вас. Разбира се, Вие можете да обичате с цялата си душа и да се грижите майчински за партньора и близките си. Чрез Вашия любезен начин на общуване и стил на обличане, Вие излъчвате много топлина и еротика. Почти всички контакти в живота приемате като семейни събития. Не случайно се чувствате най-добре сред един хубав изпълнен с обич семеен живот, както и в хубавото си художествено подредено жилище. Благодарение на Вашата загриженост човек не може да загуби чувството, че е срещнал във Ваше лице майка си. Вие чисто и просто притежавате усет за това какво харесват другите и с удоволствие се грижите за задоволяване на нуждите им от хубаво настроение и атмосфера. С Вашата нежна загриженост привличате партньор, който отговаря на душевния Ви барометър и същевременно приема настроенията Ви. Който легне с Вас в леглото, ще бъде любвеобилно закърмен и с хубаво настроение. Който Ви обича истински, непременно задоволява нуждите ви и се грижи майчински за Вас.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че се чувствам обичан в партньорството?
Известни личности с Луна в 7-ми дом:
Хенри Картие, Шер, Ален Делон, Катрин Деньов, Антон Дворжак, Мерилин Фергюсън, Джейн Фонда, Херберт Грьонемайер, Джеймс Джойс, Херберт фон Караян, Ники Лауда, Мерилин Монро, Бенито Мусолини, Хелмут Нютон, Хуан Перон, Едит Пиаф, Ошо

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #157 -: Август 28, 2011, 09:51:58 pm »
Мдаам, това ми беше веруюто много години преди. Но...нещата се промениха.

Стреличка, много ми хареса подписа ти, особено второто изречение. Мразя да избирам!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Август 28, 2011, 09:52:31 pm »
Момичета, моля ви напишене накратко какво е една планета да е наранена?!

В съвпад, квадрат или опозиция с малефик - Марс или Сатурн. Транссатурновите също се вземат под внимание - Плутон, Уран, Нептун. Макар че планета в съвпад с Нептун не ми се вижда да е наранена, Нептун омекотява влиянието, но никога не знаеш какво се крие под повърхността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #159 -: Август 28, 2011, 09:52:40 pm »
Работата е по 6-ти дом. това е рутинния ежедневен труд, с който си вадим хляба.
Призванието и кариерата са по 10-ти дом и по Сатурн. Тук е и необходимостта от израстване и от обществено признание. Издигането в обществото.

Няма как призванието да бъде по Луната. Луната е инстинктът за самосъхранение, чувството за сигурност и първичните потребности, които ако не са задоволени, не можеш да мислиш за израстване, развитие и усъвършенстване. ИЦ или Луната символизират нашите основи в живота - ТУК, мястото откъдето тръгвам, моят произход, всичко което е близко и познато, моите четири стени, които ме отделят от света, моето подсъзнание.

МЦ символизира най-високата точка до която мога да достигна в своя живот, това е апогея, средата хна живота или ТАМ, накъдето се стремя. Призванието е моята участ желана или нежелана, там, където ще се окажа по силата на съдбата. Ние си мислим, че си избираме призванието - не е вярно. Съдбата ни запраща там. Тя ни казва:"Тук е твоето място" и ние интуитивно го усещаме.