http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4771.0Луна в 7-ми дом - Обича да се грижи майчински и да бъде майчински обгрижен
Аз се чувствам най-добре, когато съм обгрижен от семейството и от близките си, когато партньорът ми се чувства задоволен чрез моето готварско изкуство и моите майчински грижи и когато другите зачитат моите нужди!
Чувството, което изпитвате при срещите си с хората и при избора на партньор е от решаващо значение за Вас. Разбира се, Вие можете да обичате с цялата си душа и да се грижите майчински за партньора и близките си. Чрез Вашия любезен начин на общуване и стил на обличане, Вие излъчвате много топлина и еротика. Почти всички контакти в живота приемате като семейни събития. Не случайно се чувствате най-добре сред един хубав изпълнен с обич семеен живот, както и в хубавото си художествено подредено жилище. Благодарение на Вашата загриженост човек не може да загуби чувството, че е срещнал във Ваше лице майка си. Вие чисто и просто притежавате усет за това какво харесват другите и с удоволствие се грижите за задоволяване на нуждите им от хубаво настроение и атмосфера. С Вашата нежна загриженост привличате партньор, който отговаря на душевния Ви барометър и същевременно приема настроенията Ви. Който легне с Вас в леглото, ще бъде любвеобилно закърмен и с хубаво настроение. Който Ви обича истински, непременно задоволява нуждите ви и се грижи майчински за Вас.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че се чувствам обичан в партньорството?
Известни личности с Луна в 7-ми дом:
Хенри Картие, Шер, Ален Делон, Катрин Деньов, Антон Дворжак, Мерилин Фергюсън, Джейн Фонда, Херберт Грьонемайер, Джеймс Джойс, Херберт фон Караян, Ники Лауда, Мерилин Монро, Бенито Мусолини, Хелмут Нютон, Хуан Перон, Едит Пиаф, Ошо