Тиана, и аз така с мойто дете. Той има много планети в 12 дом.
Все пак аз си го обяснявах с поколението на кристалните деца, които можели да предават мислите си и без много приказки... Не знаех как да си обясня този феномен. Буквално сме функция един на друг, не само откъм емоциите или обикновените, ежедневни неща... Направо си четем мислите кой какво иска, кой как се чувства, даже си упражняваме волите един върху друг без думи и става ясно кой ще се предаде ... Просто е на ниво от типа:"Аз знам, разбирам", без да знаеш защо и как се случва... Абсолютно е необяснимо (аз обичам да мога да видя логигата щото - във всичко).
Понякога се чудя той ли ми ги предава, аз ли на него, взаимно ли е... Но някак си всеки чувства със самото си същество, сякаш скенира съществото, самият живот у другия - на всички нива. От физическата болка до най-финия нюанс на настроението... Удивително е просто! Не се случва по 24ч. на денонощие, но се случва поне по веднъж всеки ден...
А иначе, много пъти ми се е случвало да си мисля за разни хора отдавна невиждани и непомнени скоро, и хоп - обаждат се или ми цъфват на вратата. Вероятно отново процесът е взаимен. Не съм убедена, че само единият излъчва посланията.