Здравей Гост

какви са тия

• 217 Отговора
  • 25451 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: какви са тия
« Отговор #160 -: Октомври 15, 2011, 08:31:27 pm »
хайде сега, като се смеете за моя сметка, поне ми обяснете за какво иде реч :-[
Благодаря :blink:

Имаш една година още в която ще претърпиш определени метаморфози. Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

как? :rolleyes:

Не тя него, той нея ще "използва"..ти само стой и гледай за събития. Нали е чувствителен градус в картата. Мислим си, че ние управляваме планетите, а всъщност те управляват нас.

:-\

Може ли на лични съобщения да ти изпратя мнението си за това как? :blink:

Че, може!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #161 -: Октомври 15, 2011, 08:39:23 pm »
Имам Стрелец на асцендента - това е знакът на летците ...

А дали си била сигурна, че искаш да го направиш наистина или е имало и едно колебание ?!  :blink: Парапланеризмът, скачането с бънджи примерно привличат хора, които са с авантюристичен дух, които не биха отдали чак такова значение на изброените от теб факти и да гледат нещата по такъв начин. Ти ми се струва, че изпитваш необходимост от сигурност, организация.

С бънджи няма да скоча никога - не обичам да съм с главата надолу. Много исках да скоча с парапланер и бях сигурна.

Първата пречка е, че трябва да довериш живота си на непознат - проблемът с доверието. Разбира се, аз го преодолях, докато бяхме на платото и си говорехме. Другата пречка се оказа по-фатална - проблемът с издържливостта. Аз съм слаба физически - заточен Марс и заточено Слънце. Много бях зле след обезводняването -трябваше да изпия 2 литра вода, за да дойда на себе си. Бях стигнала до фазата на задпределно задържане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #162 -: Октомври 15, 2011, 11:33:07 pm »
котки из целия форум:) - няма лошо, само питам:)
За мен котката е символ на добре замаскирана агресивност и неискреност, желание за стъпване в отношения, но и запазване на независимостта, желание за по-пълноценен живот.

Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

AH

• 2201
« Отговор #163 -: Октомври 16, 2011, 06:19:49 am »
котки из целия форум:) - няма лошо, само питам:)
За мен котката е символ на добре замаскирана агресивност и неискреност, желание за стъпване в отношения, но и запазване на независимостта, желание за по-пълноценен живот.

Вярно е, ако отчетем връзка на котките с Луна и с подсъзнанието, в което  има и агресия,  и неща, които са неискрени, докато не отидат на съзнателно ниво:)
Това със съзнателно ниво си е важна роля на животинския и растителния свят:) Нямаш ли вкус за животни и растения?:)

*

AH

• 2201
« Отговор #164 -: Октомври 16, 2011, 06:21:48 am »
AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.

Неаспектирани лични планети на трон..........- сякаш готови да покажат в най-чист вид аналогиите си- и добрите и лошите..........както и аналогиите на дом и знак.........

Правят ни чувствителни, уязвими и раними по аналогиите им в лошия случай. Търсим идеал и съвършенство по тях, пък те са субективни........./това обяснява защо някои техни генерални аналогии понякога са смутителни за нас:)/

По такава планета можем да получим сериозни житейски уроци, когато е  засегната силно от бавен лош транзит.

Ти към момента си далеч от подобна ситуация, затова използвай най- добрите му прояви за да засилиш действието на тр.Юпитер на десцендента:)  - без събития ли я караш в момента?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #165 -: Октомври 16, 2011, 09:08:59 am »

Опитът ти с жени това ли е показал за тях? Смяташ ли, че жените имат замаскирана агресивност и неискреност?

« Отговор #166 -: Октомври 16, 2011, 09:14:11 am »
Аууу, колко бих искала да съм като котката, грациозна, гальовна, когато се наложи да сплашвам по-големите от мен, гъвкава, за да избягам в точния момент, когато получа това, което искам...ииии въпреки, че да изглеждам неблагодарна, пак да бъда обичана...а и да имам няколко харизани живота  ;D

« Отговор #167 -: Октомври 16, 2011, 09:24:28 am »

Много исках да скоча с парапланер и бях сигурна.

Първата пречка е, че трябва да довериш живота си на непознат - проблемът с доверието. Разбира се, аз го преодолях, докато бяхме на платото и си говорехме. Другата пречка се оказа по-фатална - проблемът с издържливостта. Аз съм слаба физически - заточен Марс и заточено Слънце. Много бях зле след обезводняването -трябваше да изпия 2 литра вода, за да дойда на себе си. Бях стигнала до фазата на задпределно задържане.
понякога събитията ни подсказват,чрез препятствия, че не е подходящото време да осъществим желанието си, да го наречем закрила свише, дори физ. ти дискомфорт е подсказка,че тялото не е готово да издържи това,което мислим ,че ще ни донесе вълнуваща тръпка...След лакатнишките скали се спускат с парапланер, но там изпозват въздушните течения по реката и летеното продължава около 30 мин, наблюдавах ги, и се приземиха на полянката при мен, инструктор и първолак, последният лежа около 10 мин.  докато се освести, отидох да ги питам имат ли нужда от вода, човека беше като дрогиран...явно адреналина му е дошъл в повече ;) ;D

юпитер не е ли в каре към светилата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #168 -: Октомври 16, 2011, 01:09:40 pm »

Много исках да скоча с парапланер и бях сигурна.

понякога събитията ни подсказват,чрез препятствия, че не е подходящото време да осъществим желанието си, да го наречем закрила свише, дори физ. ти дискомфорт е подсказка,че тялото не е готово да издържи това,което мислим ,че ще ни донесе вълнуваща тръпка...След лакатнишките скали се спускат с парапланер, но там изпозват въздушните течения по реката и летеното продължава около 30 мин, наблюдавах ги, и се приземиха на полянката при мен, инструктор и първолак, последният лежа около 10 мин.  докато се освести, отидох да ги питам имат ли нужда от вода, човека беше като дрогиран...явно адреналина му е дошъл в повече ;) ;D

юпитер не е ли в каре към светилата

Да, Стреличка, и аз така мисля! Аз дадох приоритет на това другите да са удовлетворени. И смятам, че това ми даде урок да не поставям занапред нуждите на останалите преди моите собствени желания. ...Другият урок, който научих е, да се отпускам - да страня от отговорностите. Аз отидох там, натоварена с очакванията на много хора.

А ние във Варна използваме бриза през лятото, който духа от морето към сушата. Като ми влезе прогресивната Луна във Везни - ще повторя опита. Ще  показвам снимки.

Юпитер е далеч от квадрата, но е в квадратиращ знак - в секстил към Меркурий - У6.
 А и нали казваме, че именно квадратите ни подтикват към действие?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #169 -: Октомври 16, 2011, 03:50:45 pm »
Аз съм със змия и вълк.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #170 -: Октомври 16, 2011, 06:47:52 pm »
AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.

Неаспектирани лични планети на трон..........- сякаш готови да покажат в най-чист вид аналогиите си- и добрите и лошите..........както и аналогиите на дом и знак.........

Правят ни чувствителни, уязвими и раними по аналогиите им в лошия случай. Търсим идеал и съвършенство по тях, пък те са субективни........./това обяснява защо някои техни генерални аналогии понякога са смутителни за нас:)/

По такава планета можем да получим сериозни житейски уроци, когато е  засегната силно от бавен лош транзит.

Ти към момента си далеч от подобна ситуация, затова използвай най- добрите му прояви за да засилиш действието на тр.Юпитер на десцендента:)  - без събития ли я караш в момента?

Благодаря, Ан!  :blink:
В смисъл? Имаш предвид в сферата на 7ми дом?  :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #171 -: Октомври 16, 2011, 07:02:32 pm »

тр. Венера и Меркурий и те са действащи в момента - и да не си ги усетила, поне ги "ухажвай":)

струва ми се, че така и така си гледаме хороскопите почти всеки ден, добре е бързите транзити да ги уважаваме като се съобразяваме с вибрациите и изискванията им- може би си създаваме условни рефлекси да живеем в синхрон с външните влияния и така в най-общ план да се опитваме да сме успешни и поне някак тихо радостни:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #172 -: Октомври 16, 2011, 07:48:21 pm »

тр. Венера и Меркурий и те са действащи в момента - и да не си ги усетила, поне ги "ухажвай":)

струва ми се, че така и така си гледаме хороскопите почти всеки ден, добре е бързите транзити да ги уважаваме като се съобразяваме с вибрациите и изискванията им- може би си създаваме условни рефлекси да живеем в синхрон с външните влияния и така в най-общ план да се опитваме да сме успешни и поне някак тихо радостни:)

;D Аха, схванах накрая.  ;) Благодаря, че ме напомни да си видя по коя ос са ми в момента транзитни Юпитер, Венера и Меркурий.  :blink:
Ти ми пожела нещо което не бих могла да забравя. И то взе, че стана.  ;D Свързано беше с транзитен Юпитер, който през зимата транзитираше 5ти дом в радикса ми. Срещнах си половинката и сега сме заедно (тр. Юпитер в 7ми дом).  ;D

Ан, имам един въпрос към теб. Ще се радвам да чуя мнението ти, тъй като се отнася именно за неаспектираният ми Меркурий. В момента нат. Меркурий получава два секстила от дир. Венера и дир. Сатурн. В натала, последните две планети са в точен тригон. Венера е управител на 7 и 12 и се намира в 11 дом, във Везни, а Сатурн е У3 и е в 8ми дом (Близнаци). Куспидите на 8 и 11 дом са с управител Меркурий. Та през следващите близо 3 години неаспектираният ми натален Меркурий ще е доста акцентиран. Дир. Венера е в 1ви дом, а дир. Сатурн в 9ти. Всичко това може да навежда на брак в първия момент, но за сега, с любимия не мислим да лигитимираме връзката си пред закона, т.е официално да подпишем. Та въпросът ми е: Каква събитийност според теб може да показва цялата тази картина? Желая да хвърля цялата си енергия, за да използвам хубавите аспекти към Меркурий, който надали някога ще бъде така добре аспектиран отново. Не желая да загубя шанса, който звездите ми дават в момента. Може ли да се търси някаква професионална реализация също? През тези 3 години (докато траят дирекциите), тр. Юпитер ще хвърли тригон към нат. Меркурий, а тр. Сатурн секстил.

Предварително ти благодаря!  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #173 -: Октомври 16, 2011, 08:11:48 pm »
Сънувах цяла нощ котка, към която изпитвах голяма любов и тя ми отговаряше със същото. И говореше. Носих си я навсякъде с мен и си говорихме, бях си я скрила в палтото, само ушетата отгоре, защото студено.

Цял ден се чудя какво знами и сега се сетих, че вие с вашите котки сте причината.  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #174 -: Октомври 16, 2011, 08:16:18 pm »
Разговорите, аватарите И настъпващият студ. :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #175 -: Октомври 17, 2011, 07:02:16 am »
Та въпросът ми е: Каква събитийност според теб може да показва цялата тази картина?

Легитимирането /подписите/ можем да ги свържем с Юпитер на десцендента, но по-важно е да си изясним възможностите, които стоят пред нас в такъв период. Т.е. с какво участваме в партньорството, какви са реалностите сега,  и как, евентуално, ще се развие партньорството в бъдеще. Т.е. изявата на Юпитер като събитийност ще зависи от това кое намирате за по-важно и съществено.
Общото и в двата случая е, че със сигурност имаме настоящето, а за бъдещето /с подписи или без/, трябва да предвидим какво ще се случи с общите неща, създадени по време на партньорството, при евентуално разтрогване на последното.
Да се придържаме към ДУХА, а не към Буквата  на закона, е по-висша изява и на Юпитер, и на Меркурий.

И като отидем към Меркурий на трон, ще си спомним пак, че той по начало е склонен към чиста и висша изява.
Това, че е неаспектиран,  може да бъде нож с две остриета – нещо като шамандура, която не е добре закотвена. Ще се поддава лесно и на благоприятни и на неблагоприятни влияния. Превенцията е да се погрижим да е достатъчно силен и сам.
Това ще рече, че трябва да практикуваме постоянно висши негови проявления – Меркурий се свързва с начина ни на изразяване – ако се изразяваме СЕГА по най-добрия начин и в парньорството и в работата, ще правим каквото зависи от нас, а останалото ще го оставим за грижа на Вселената:)

« Отговор #176 -: Октомври 17, 2011, 10:46:41 am »
Не знам защо ,но котките си ги асоциирам на първо място с Нептун.Това са същества,които те привличат по един особен начин,има нещо омайно и силно притеглящо в тях.Но това е животно за което не можеш да бъдеш сигурен дали ти е приятел или враг.В един момент ти се гали а в следващия може да се обърне и да те одраска.На мен са ми хлъзгави като Рибите,двойствени.И по мои лични наблюдения хората ,които харесват котките и се разбират с тях имат нещо нептунянско в хороскопа.Дали ще е лична планета в Риби или в съвпад с Нептун.Дали Венера в 12 дом ,АСЦ в Риби също.Може и да не съм права,но това са наблюдения от хората около мен .Нека любителите на котки си кажат ;D
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #177 -: Октомври 17, 2011, 10:49:01 am »
Не е свързано с котките, но да го кажа тук - познавам двама души с уран в 6-ти дом и двамата са хапани от куче.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #178 -: Октомври 17, 2011, 10:55:50 am »
Не е свързано с котките, но да го кажа тук - познавам двама души с уран в 6-ти дом и двамата са хапани от куче.

Много странно, като се замислих и синът ми е с Уран в 6-дом и като малък
е хапан от куче.....как си го обясняваш ?

Има ли някой с Уран в 6-дом , който има куче или друга животинка в къщи ?
( може би екзотична ? )
Естествени минерали и амулети

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #179 -: Октомври 17, 2011, 11:00:57 am »
Много странно, като се замислих и синът ми е с Уран в 6-дом и като малък
е хапан от куче.....как си го обясняваш ?
не знам ... но може би имат значение и аспектите на уран...