Здравей Гост

Юпитер в опозиция на Плутон

• 133 Отговора
  • 13912 Прегледи
Re: Юпитер в опозиция на Плутон
« Отговор #60 -: Октомври 25, 2011, 10:30:23 am »
Anabell, ти го овладей, Вселената веднага ще ти намери един харен младеж и ще ти го прати като награда :)) Пакетиран и с корделка и картичка даже.  :P :P :P

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #61 -: Октомври 25, 2011, 10:31:13 am »
Thunder,  я ми кажи как си го направи това с планетките отдолу, че много ми харесва :))))
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #62 -: Октомври 25, 2011, 10:39:33 am »
На ЛС, че тука си говорим за преподобния Плутон.  ;D ;D ;D

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #63 -: Октомври 25, 2011, 02:30:49 pm »
Чета темата и ми стана интересно. Имам Плутон в 4 дом, който е в  опозиция със Сев. възел, в квадрат с асцендент и в опозиция с МС.

*

Divna

• 2478
« Отговор #64 -: Октомври 25, 2011, 02:41:17 pm »
Анабел, на мен ми стана интересно защо този Плутон така те "разтройва". Търси в радикса си точката, която той афектира най-силно. Само така ще успееш да се пребориш с него, осъзнавайки го.
Плутон е доминантен в картата ми. Така като ме четеш, какво е усещането ти? Кой бутон натискам в твоя радикс?
Опитай се да бъдеш честна спрямо себе си и ми кажи всичко негативно, което чувстваш в мен. Не съм от сръдливите, давай директно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Октомври 25, 2011, 06:41:30 pm »
 Дивна, така -виртуално не се усеща много много плутоновото при теб ако не започнеш да говориш за чувства, любов, лични отношения. ВИзна те чувствам. ;D

Плутонианките си се знаяткои са, да не ги изброявам. ;D

« Отговор #66 -: Октомври 25, 2011, 06:44:54 pm »
@ Стреличка - знаеш ли ти използва една дума - СМИРЯ, мисля, че това е основния проблем на Плутончовците около мен, не се СМИРЯВАТ. Виждат нещо, решават, че го искат и дори да е извън силите им, действат, каквото и да им коства това. И после се сриват емоционално и психически, страхотни падания....но не се СМИРЯВАТ.  :blink:

да това е основното на плутоновата енергия - смирено да приемем истината за ставащото,това е осъзнато приемане,другата алтернатива е болезненото

Кога и при кого базирайки се на натала на индивида ,може да кажем,че приема смирено истината за ставащато и кога болезнено след транзит на Плутон? :blink:

ами той Плутон не зачита никой и нищо, та ако му се противопоставяш, не искаш да се разделиш с нещо,което той е решил да ти отнеме, боли силно и продължително и казват хората не можа да го преживее и си отиде, а успяват да се смирят и  да приемат- хора със силен Юпитер/Стрелец и Уран/Водолей,вяра трябва, много силна в бъдещето,оптимизъм за да се уравновесят нещата
иначе когато ти отнеме завинаги любим човек ,само времето,Кронос-Сатурн, може да излекува болката

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #67 -: Октомври 25, 2011, 07:41:14 pm »
 Смъртта е невидимото лице на живота,. Смъртта не унищожава - тя просто ни прави невидими

Плутон,чрез транзитите си е този невидима сила,която ти показва кой са преходните и непреходните,истинските,стойностните неща в живота,все едно ни е отнел зрението за определено време/по време на транзите не осъзнаваш ставащото/ и след това,сякаш гледаш през чужди очи ,виждаш всичко променено,трансформирано,нещата за който си плакал, радвал си се,преследвал си да постигнеш, придобиват друга стойност,пренаредил е ценостният ти списък

когато използвах смиреност ,имах предвид  пълно вътрешно и външно неприемане на идеята за смиреност пред неуспех и провалени планове и в резултат започва всичко да се разпада,да се разрушава, отнемат ти всичко,което ти носи сигурност,стабилност,всичко,което ти дава усещането за власт и контрол, изпитваш пълната им противоположност на безсилие и безпомощност,който те карат да осъзнаеш, че не може да се противопоставиш на случващото се,нито да го контролираш, единственно  остава да го приемеш- смирено.....така е и със смъртта

*

Anabell

• 2022
« Отговор #68 -: Октомври 25, 2011, 08:12:08 pm »
Картите на 3 човека, в миналото сме били много близки.
Проблеми с Егото, алкохола, връзките, всичко ги дърпа надолу, по точно те такива неща си избират, че уж да са "нависоко", и после се оказват по-ниско от.....и аз много години мислих защо е така - защото те самите не се ценят и приемат. Ще махна текстовете и картите по-късно, че някой хора са публични фигури.

Карта 1
Карта 2

Карта 3
Само-разрушителни, не видях за нещо да не са си виновни самите те.
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 07:00:53 pm от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Октомври 25, 2011, 08:14:22 pm »
Дивна, мила, аз ги харесвам Плутониянците, нямам проблем с тях, но те са САМОРАЗРУШИТЕЛНИ. Тръгвам си от тях, когато вече почват и мен да завличат много сериозно.

Лично за теб не усещам нищо специфично, освен веднъж бях чела нещо мисля, че от теб за сексуалната астрология, което прецених като вярно, беше доста "брутално" описано....това мисля, ми е най-яркият спомен свързан с теб.

Хайде ще ми е интересно НАИСТИНА да видим, защо при тези хора Плутон е фатален.  :rolleyes: ;D :sc: :scorpios:
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 08:22:07 pm от Anabell »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Октомври 25, 2011, 08:32:04 pm »
Дивна, мила, аз ги харесвам Плутониянците, нямам проблем с тях, но те са САМОРАЗРУШИТЕЛНИ. Тръгвам си от тях, когато вече почват и мен да завличат много сериозно.

А замисляла ли си се защо привличаш такъв тип мъже, поне в някои по-значими твои връзки?
При мен също има силно плутоново и нептуново влияние, но не ми се е случвало да съм в такива отношения, моят "филм" е друг. :)

Истината е, че всеки от нас привлича определен модел в отношенията, който често се повтаря, когато отношенията се задълбочат (за еднодневките може и да не важи). Моят повтарящ се модел е друг - с партньорите, по които съм била най-силно увлечена, отношенията винаги са висяли "на косъм", т.е. да може да си тръгне във всеки един момент, да няма усещане за "сигурност" с този човек. Никога не е имало игри на "роб" и "господар", контрол и зависимост.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #71 -: Октомври 25, 2011, 08:44:42 pm »
е това е въпросът - от Плутон ли е или не е. Приличат си и тримцата.... като поведение.

Лили - колкото и невероятно да звучи, не ми се говори за мен, по добре да разгледаме картите.  ;D :P

« Отговор #72 -: Октомври 25, 2011, 09:04:37 pm »
приятелката ти има проблемна опозиция с тронова Венера У7 на К12/Луна

при мъжете слаб Сатурн в асп.със Слънцето, трудности с поставяне/зачитане/спазване на граници, до къде и от къде + харм.асп Юпитер/Нептун- бохеми
саморазрушително за теб , не значи същото за тях,а удоволствие

при първият мъж бисекстил Плутон 1/Юпитер/Нептун
при вторият Плутон Везни  1 дом ,с диспозитор Венера съвпад Нептун Стрелец в тригон Юпитер
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 09:11:59 pm от strelicka »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Октомври 25, 2011, 09:08:58 pm »
С Плутон или без Плутон проблемите, ако такива са заложени, трябва да се виждат.
Проблемът със зависимостта във втората карта се вижда и ако изключим транссатурновите, аз си я разглеждам по сидерал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #74 -: Октомври 25, 2011, 09:10:43 pm »
приятелката ти има проблемна опозиция с тронова Венера У7 на К12/Луна

при мъжете слаб Сатурн в асп.със Слънцето, трудности с поставяне/зачитане/спазване на граници, до къде и от къде + харм.асп Юпитер/Нептун- бохеми
саморазрушително за теб , не значи същото за тях,а удоволствие

Да с това съм съгласна - на първо време е удоволствие и след години става разрушение (наблюдавам го при младежите  :P ;D)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #75 -: Октомври 25, 2011, 09:12:49 pm »
Вторият да няма наклонности на гей?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Октомври 25, 2011, 09:14:00 pm »

Заради съвпада Марс/Уран в квадрат с Венера?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #77 -: Октомври 25, 2011, 09:18:25 pm »

Заради съвпада Марс/Уран в квадрат с Венера?  ;D

Само заради Лунните Възли в съвпад с оста асцендент десцендент.
Когато разглеждахме карти на гейове, много от тях имаха Лунни Възли в съвпад с осите на хороскопа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Октомври 25, 2011, 09:18:54 pm »
Венера и Меркурий в 5 дом, Меркурий има тригон с Нептун - не се учудвам, че може да рисува, сигурно му е вродена дарба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #79 -: Октомври 25, 2011, 09:20:16 pm »

Да с това съм съгласна - на първо време е удоволствие и след години става разрушение (наблюдавам го при младежите  :P ;D)

Отношенията ти с баща ти добри ли са били? Той пиел ли е?