Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21899 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #80 -: Декември 11, 2011, 10:11:26 am »
Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/
Доста треперих какво ли ще ме чака, защото пълнолудията по принцип не са добри аспекти, а пък това ми се натресе баш на партньорската ос (до 1 градус). Случи се по оста Асцендент-десцендент, като слънцето е на асцендента, а луната на десцендента. Само, че при точната опозиция на светилата, мунданно изгряват Близнаците, а в моя натал - Стрелеца.
Никога няма да забравя това пълнолуние - то доведе до бурно развитие отношенията ни в положителен смисъл. Рано е още да се хваля, но не мога да се сдържа. Странно, а уж новото начало е по новолуние.;D
изобщо не се учудвам на това, което пишеш, Стела  :blink: спомням си картата ти - затъмнение в 7-ми дом на Дсц. при това тригон към светилата. Какво друго да очакваш?! и никак не е странно - както сама казваш -" доведе до бурно развитие". точно това е значението на пълнолунието - кулминация, развитие, разрешаване.

Аз веднага се сетих за тебе и твоето предсказание, относно личната ми връзка. Даже стисках палци да се окажеш права. Повече информация ще ти дам на лични.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #81 -: Декември 11, 2011, 10:27:08 am »
Сега остава и на Аброуд да й се случи същото.  ;) :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Декември 11, 2011, 11:00:30 am »
Затъмненията може и да не изиграят роля, ако няма и още нещо. За Стела го предполагах, но то си има и други фактори.

Кои са другите фактори, Асол?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #83 -: Декември 11, 2011, 05:15:52 pm »
Дали с украсата на Коледната елха си отработих затъмнението по оста 5-11 дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Декември 11, 2011, 05:16:59 pm »
Падна ми се точно по оста 2/8 и си го отработих с гледане на драми и реване.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #85 -: Декември 11, 2011, 05:26:45 pm »
Хайде и аз. Падна ми се по оста 4/10 и си работих/учих вкъщи. Източният хоризон беше скрит от облаци и нищо не успях да видя от затъмнението.

*

Uran

• 6041
« Отговор #86 -: Декември 11, 2011, 05:29:47 pm »
Аз си падам по силно депресивни сюжети (всъщност не си падам, но така се получава на практика ;D). Ако някой психиатър ми види "колекцията" от филми ще реши, че съм пред самоубийство. Смятам малко насилствено да променя "вкуса" си- започвам да гледам повърхностни комедии. :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #87 -: Декември 11, 2011, 05:38:32 pm »
При мен е по 1-7, май не е много готино, а?

« Отговор #88 -: Декември 11, 2011, 05:43:21 pm »
Уран, можеш да започнеш с Friends with Benefits (разбира се, ако не си я гледала). Поне има много от една друга дейност по 8-ми дом - секс (на екс).

Не е задължително, Вирго. Мисля, че ако има точни аспекти с натални планети, тогава (за добро или за лошо) ще усетиш по-силно влиянието му. Без аспекти би могло да има отношение към партньоствата ти (заради оста 1/7 дом), но без някакви сериозни или трайни последици. Освен това виж и другите си транзити (също и прогресии и дирекции) към момента дали сочат нещо в тази сфера - транзитни планети в 7-ми дом, аспекти на транзитни планети към У7 или планети в 7-ми дом и т.н. Отношенията ти с някого може да са достигнали или да достигнат до връхната си точка - пълно щастие или напротив, срив до краен предел.

*

Stella

• 7765
« Отговор #89 -: Декември 11, 2011, 05:45:55 pm »
Аз си падам по силно депресивни сюжети (всъщност не си падам, но така се получава на практика ;D). Ако някой психиатър ми види "колекцията" от филми ще реши, че съм пред самоубийство. Смятам малко насилствено да променя "вкуса" си- започвам да гледам повърхностни комедии. :blink:

Аз си падам по комедии, ама то е защото имам слаби нерви и не издържам на депресивни сюжети.

*

abroad

• 2187
« Отговор #90 -: Декември 11, 2011, 06:01:45 pm »
Сега остава и на Аброуд да й се случи същото.  ;) :rolleyes:

но може и това да ми е АС ;D, освен точния съвпад с оста, е в градуса на Слънце/Меркурий и в аспект с У1 - вчера колабирах, днес все ме гони силно главоболие

Grace, аз съм от назадничавите, от къде ти напреднал, и то средно
нали не казваш, че ми трябва квалификация, за да мога да мисля :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #91 -: Декември 11, 2011, 06:05:13 pm »
Ето прогресия към вчера!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #92 -: Декември 11, 2011, 06:13:54 pm »
На мен ми е по 1-7 и се скъсах да поучавам и назидавам в един форум, ама се скъсах, ви казвам.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #93 -: Декември 11, 2011, 06:14:35 pm »
На мен ми е по 1-7 и се скъсах да поучавам и назидавам в един форум, ама се скъсах, ви казвам.  ;D

Сладурана. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #94 -: Декември 11, 2011, 06:27:35 pm »
Вирго, имаш сходяща квадратура на прог. Луна към У7.

« Отговор #95 -: Декември 11, 2011, 06:35:06 pm »
Ето прогресия към вчера!

Широка опозиция на затъмнението с прогресивната ти Луна. Тази нова тръпка, за която говориш, да не ти донесе някоя емоционална криза (прогресивна Луна в квадрат с натален Плутон), вътрешни противоречия или емоционална неудовлетвореност (прог. Луна в квадрат с Меркурий). Добре, че транзитният Плутон е вече в разходяща опозиция с наталната ти Луна. Според мен, темите около теб в момента се въртят около силни емоции, силни желания, с които ти е трудно да се справиш. Ти по принцип май си падаш по връзки, изпълнени със силни, крайни, драматични емоции (натален У7 в съвпад с Плутон). Обаче в картата ти има и някои компенсиращи фактори. Първо, прог. Луна е в Стрелец - това е време на оптимизъм, всеки проблем се посреща с усещането, че решение има и ще бъде намерено. Второ и не по-маловажно, транзитен Юпитер (в 5-ти дом) е в тригон с наталното ти Слънце. Имаш възможност да срещнеш любов, която ще те направи щастлива (и физически, и духовно). Ако не това, то поне можеш да откриеш нова реализация за любимите си занимания.

Съвпадът на У7 с Плутон може да привлича в живота ни силни, властни и/или доминиращи партньори, но също така може да ни кара да търсим контрол над партньорите си (макар да предполагам, че това се отняса повече до Плутон в 7-ми дом). Хора с напрегнат аспект Венера/Уран са сякаш неуловими в любовта - днес са с теб, утре може да си им омръзнал. Може би поради тази причина те привличат мъже с този аспект - поради желанието за контрол, което те провокират у теб. Новата ти тръпка, по-специално, има съвпад на Уран с АС-то ти и Венера в 1-вия ти дом. И това ако не е отправено към теб предизвикателство - обуздай ме, хвани ми здраво юздите, защото аз съм див жребец, който препуска на воля (да, помня, че е женен, имам предвид образно)... Обаче и твой Уран е в напрегнат аспект с неговата най-нежна планета - рачешка Луна. Определено не му даваш усещане за стабилност и скука - и ти го предизвикваш здравата, всяко твое действие (Уран ти е У3) може да го усеща като непредсказуемо.
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 06:47:36 pm от Mirabella »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #96 -: Декември 11, 2011, 07:17:42 pm »
Мирабела, какво да кажа освен, че си най-добрата! Наистина ми донесе доста неприятни изживявания моя младеж.
Дано да срешна любов, която да ме направи щастлива, защото в това отношение не съм такава.
По повод на контрола - той е от мен, не над мен.
А какво ще кажеш за аспекта Черна Луна - Възел?

« Отговор #97 -: Декември 11, 2011, 07:26:38 pm »
Оф, ако бях добра, щях да знам какво да ти кажа за Лилит/Лунни възли. Нямам никакъв опит с този аспект. Но аспект на Лилит на партньора към лична планета (съвпад) съм изпитвала на собствен гръб, че дава силно привличане, като магия, магнит, който те дърпа към себе си и няма отърваване дълго време. Дори и да искаш да оставиш човека, отново и отново се връщаш към него (колкото и да те е наранявал). Представям си, че с възлите (особено Южния) би могъл да има подобен ефект - усещане за нещо силно, съдбовно, сякаш сте свързани, орисани да сте заедно.

Мисля, че на транзита на Плутон в опозоция с наталната ти Луна се дължат неприятните терзания, за които говориш. Аспектът е вече разходящ и отслабва.

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Декември 11, 2011, 07:59:38 pm »
Мирабела, какво да кажа освен, че си най-добрата! Наистина ми донесе доста неприятни изживявания моя младеж.
Дано да срешна любов, която да ме направи щастлива, защото в това отношение не съм такава.
По повод на контрола - той е от мен, не над мен.
А какво ще кажеш за аспекта Черна Луна - Възел?

За коя черна луна става въпрос - за астероида, за фиктивната точка или...?
За истинската или за средната позиция на възлите? за истинската или за средната позиция на черната луна?
И за каква орбиса става въпрос?

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #99 -: Декември 11, 2011, 08:20:11 pm »
Стела, не знам отговора на въпроса ти и затова ти давам синастрията.

Иначе, така е, привличането за мен е много силно, за него не мога да кажа, уж има интерес, ама не такъв точно. немога много добре да го разбера. може просто да чешам егото му.