daisy, ще започна с това, че определено на фокус при теб са и ще бъдат връзките и взаимоотношенията. поради ред причини - най-очевидната - Плутон транзитира през 7-я ти дом. знаеш предоплагам, че това няма как да не доведе до значима промяна в съществуващите връзки или да промени съществено теб чрез тези или някоя конкретна връзка. често такъв период е съпроводен от интензивни емоции, стари и дълбоко заровени чувства и напрежения излизат на повърхността и могат да доведат до криза. но това си има и положителната страна, така Плутон пречиства. Плутон отдавна е в 7-и дом, вероятно вече си преживяла голяма част от тези неща. няма да навлизам в детайли. важното сега е предстоящия съвпад с наталното ти Слънце. според мен деня на рождения ти ден +/- 3 дни, тази година ще бъде особено значим. Тр.Сл и Плутон ще бъдат в съвпад почти върху Сл. ти. Тр.Меркурий съвпад Дсц. -просто няма начин, сигурно ще проведеш разговор с партнъора, който ще провокира силни емоции. Внимавай с борбите за надмощие, засегнато его и пр. Освен това, прогр ти Луна е в Лъв - какво да кажа, ясно е, че си на вълна любов, страсти, развлечения и мн срещи. Мисля си обаче, че може наскоро да си преживяла някой удар по егото или да си била изправена пред избор. / опзиция на пр. към натална Луна / например да направиш компромис или да сложиш край... или да се окажеш с грешна преценка по отн. на връзката. При теб Лунните възли са минали неотдавна през оста Асц/Десц.Още един показател за фокус върху връзките. При това, говорим за кармична връзка, може би някой, който познаваш от миналото или с който вече си имала връзка. Отделно като прибавим и Лунното затъмнение....; тъй като е съвпад с Асц ти, мисля, че е време инициативата и решенията да дойдат от теб и вероятно така ще стане.
има още какво да се каже, но трябва да ставам. дай все пак обратна връзка. аз не знам нищо за теб, а така на сляпо е доста трудно. :blink: в смисъл не бих могла да бъда точна без да има някакви насоки :blink:, нали това е целта..