Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21879 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #100 -: Декември 11, 2011, 08:31:18 pm »
Мъжка Лилит не знам дали е така мощна като дамската такава.
Ако Лилит беше твоя щеше да е друга ситуацията. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Декември 11, 2011, 08:49:35 pm »
Мъжка Лилит не знам дали е така мощна като дамската такава.
Ако Лилит беше твоя щеше да е друга ситуацията. ;)

Като каза Лилит/мъжка/ се сетих за ЗЪБОЛЕКАР....Къде си ЗЪБОЛЕКАР? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #102 -: Декември 11, 2011, 09:00:18 pm »
Усещам, че ме разтърсва силно, бях го овладяла до оняя вечер, а днес ме довърши.

« Отговор #103 -: Декември 11, 2011, 09:08:23 pm »
Уран на Асцендента и 8-модомният му стелуим в 1-вия ти дом (в аспект с Луната ти) ти вярвам, че разтърсват здраво. Добрата новина е, че Сатурнът му не изпраща аспекти към планетите ти - на теория имаш възможност да се измъкнеш (поне физическа). Колкото до емоционална, май е по-трудно - Луната ти получава доста аспекти от негови планети. Отбелязвам неговия мъжествен съвпад Марс/Плутон в Скорпион в тригон с Луната ти - определено тук има мощно сексуално привличане, което ти усещаш много силно. Но Нептунът му в опозиция с Луната ти може да те накара да изпиташ не едно или две разочарования от него. Нептун оставя Луната да мечтае, а след летеното в облаците падането боли.
« Последна редакция: Декември 11, 2011, 09:12:37 pm от Mirabella »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #104 -: Декември 11, 2011, 09:17:49 pm »
Мда, така е, боли.
Благодаря ти отново! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Декември 11, 2011, 09:25:03 pm »
Усещам, че ме разтърсва силно, бях го овладяла до оняя вечер, а днес ме довърши.

Две фиктивни точки не могат да се разтърсват взаимно. Това не са тела.
Лилит към Венера разтърсва, но възел към Лилит - не.
Нещо друго трябва да те разтърсва. ще погледна картата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Декември 11, 2011, 09:28:25 pm »
Стела, не знам отговора на въпроса ти и затова ти давам синастрията.

Иначе, така е, привличането за мен е много силно, за него не мога да кажа, уж има интерес, ама не такъв точно. немога много добре да го разбера. може просто да чешам егото му.

Много силна карта. Много елементи за съвместимост имате, както и за сексуална атракция. Марс в съвпад с Юпитер направо си е аспекта на сексуалните маратони.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #107 -: Декември 11, 2011, 09:32:53 pm »
да, аз по скоро говорех, че неговата Лилитка и моя възел не случайно са в съвпад - сякаш кармично е дошъл да ме разтърси.

*

Stella

• 7765
« Отговор #108 -: Декември 12, 2011, 06:06:47 am »
да, аз по скоро говорех, че неговата Лилитка и моя възел не случайно са в съвпад - сякаш кармично е дошъл да ме разтърси.

Аз пак да кажа, че две фиктивни точки не могат да се "разтърсят", ако няма физическо тяло. И в този ред на мисли - неговата Лилит е в опозиция на Слънцето ти, следователно опозиторната точка на Лилит прави съвпад с твойто Слънце. И това се наслагва на нодалната ти ос. Ти поначало си имаш съвпад на Слънце с ЮЛВ.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #109 -: Декември 12, 2011, 07:49:48 am »
Да, гадничко, нали?

*

Stella

• 7765
« Отговор #110 -: Декември 12, 2011, 08:18:21 am »
Да, гадничко, нали?

Не бих казала. Една Лилит нито гради, нито разрушава връзка, сама по себе си. Важното е, че тази синастрия е силна и би могла да устои на предизвикателствата на тежките транзити.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #111 -: Декември 12, 2011, 09:38:20 am »
Силна е, но...не знам какво въобще да очаквам. Първо трябва да си го избия от главата най-вече. После може да стане чудесно приятелство, особено, ако не постъпва като вчера.

« Отговор #112 -: Декември 15, 2011, 11:27:57 am »
Доста треперих какво ли ще ме чака, защото пълнолудията по принцип не са добри аспекти, а пък това ми се натресе баш на партньорската ос (до 1 градус). Случи се по оста Асцендент-десцендент, като слънцето е на асцендента, а луната на десцендента. Само, че при точната опозиция на светилата, мунданно изгряват Близнаците, а в моя натал - Стрелеца.

Никога няма да забравя това пълнолуние - то доведе до бурно развитие отношенията ни в положителен смисъл. Рано е още да се хваля, но не мога да се сдържа. Странно, а уж новото начало е по новолуние.;D

Супер Стела, радвам се за теб  :blink:. При нас осите са обърнати, нали така, значи на мен Луната ми е на асцедента, а Слънцето на Десцедента - какво отчитам по това пълнолуние - точно по времето му чатих с Парчето, но връзката беше лоша и бавна и го усещах нещо унил....много плах. Пък аз раздразнена....Но вътрешно спокойна.....Иначе на пълнолунията ми върви на моабети :49: ха наздраве, на всички !

При мен има релоад - старата песен на нов глас.....мойто парче, нарекла съм го "отвъд обичта", направи пак U - завой...   :confuse3:

*

Grace

• 2257
« Отговор #113 -: Декември 15, 2011, 11:32:55 am »
daisy, дай малко повече инфо...
какво друго е активно в картата ти в момента?

« Отговор #114 -: Декември 15, 2011, 11:46:13 am »
   Ами затъмнението ми активира остта-АСЦ-ДСЦ, иначе значимите мигове за мен се случиха - пак при съвпад на асц.десц на транзитната карта с моя, говоря за неща, които съм чакала с години да чуя, дългоочакваното признание при съвпад на тр.Слънце, с моя ДСЦ....иначе има много активирани точки в момента...

« Отговор #115 -: Декември 15, 2011, 11:52:23 am »
  Ма и мен ме е страх, как ще се развият нещата, щото вече престанах да очаквам и да се надявам....Квото това, малко закъсняла обич - амаааа не смея да се радвам.
Аааа и картата ми към момента.

*

Grace

• 2257
« Отговор #116 -: Декември 15, 2011, 12:09:43 pm »
daisy, извинявай, но съм свикнала на моята програма. ако искаш пусни ми на лични данните си, после ще ти пиша във форума. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #117 -: Декември 15, 2011, 01:16:18 pm »
Дейзи, според мен ще се получат нещата както ги искаш.  :blink:

« Отговор #118 -: Декември 15, 2011, 03:15:12 pm »
Дейзи, според мен ще се получат нещата както ги искаш.  :blink:
  Заради съвпада по симв.дир. на Юпитер /упр на десцедента/ със Слънцето, и съвп на прогр Слънце с Луна ? Всъщност вече не знам колко значение има - преди 10 години - точно по това време - беше началото на нашата дружба, любов....вече и аз не знам кво е - и беше много романтично, мястото по-точно....Но след толкова наранявания, не знам вече какво искам, а искам да ме обичат и ми стига...

*

Grace

• 2257
« Отговор #119 -: Декември 15, 2011, 04:26:35 pm »
daisy, ще започна с това, че определено на фокус при теб са и ще бъдат връзките и взаимоотношенията. поради ред причини - най-очевидната - Плутон транзитира през 7-я ти дом. знаеш предоплагам, че това няма как да не доведе до значима промяна в съществуващите връзки или да промени съществено теб чрез тези или някоя конкретна връзка. често такъв период е съпроводен от интензивни емоции, стари и дълбоко заровени чувства и напрежения излизат на повърхността и могат да доведат до криза. но това си има и положителната страна, така Плутон пречиства. Плутон отдавна е в 7-и дом, вероятно вече си преживяла голяма част от тези неща. няма да навлизам в детайли. важното сега е предстоящия съвпад с наталното ти Слънце. според мен деня на рождения ти ден +/- 3 дни, тази година ще бъде особено значим. Тр.Сл и Плутон ще бъдат в съвпад почти върху Сл. ти. Тр.Меркурий съвпад Дсц. -просто няма начин, сигурно ще проведеш разговор с партнъора, който ще провокира силни емоции. Внимавай с борбите за надмощие, засегнато его и пр. Освен това, прогр ти Луна е в Лъв - какво да кажа, ясно е, че си на вълна любов, страсти, развлечения и мн срещи. Мисля си обаче, че може наскоро да си преживяла някой удар по егото или да си била изправена пред избор. / опзиция на пр. към натална Луна / например да направиш компромис или да сложиш край... или да се окажеш с грешна преценка по отн. на връзката. При теб Лунните възли са минали неотдавна през оста Асц/Десц.Още един показател за фокус върху връзките. При това, говорим за кармична връзка, може би някой, който познаваш от миналото или с който вече си имала връзка. Отделно като прибавим и Лунното затъмнение....; тъй като е съвпад с Асц ти, мисля, че е време инициативата и решенията да дойдат от теб и вероятно така ще стане.
има още какво да се каже, но трябва да ставам. дай все пак обратна връзка. аз не знам нищо за теб, а така на сляпо е доста трудно.  :blink: в смисъл не бих могла да бъда точна без да има някакви насоки  :blink:, нали това е целта..