Здравей Гост

Женкарите!

• 108 Отговора
  • 14395 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Женкарите!
« Отговор #80 -: Ноември 12, 2011, 07:23:19 pm »
Вирго, преди теб имал ли е друг брак или този с теб му е първи?
Иначе по индийската има показатели за изразена сексуалност. Може да го е потискал известно време, но в един момент се увлича, след като се появява подходящ обект.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #81 -: Ноември 12, 2011, 07:31:29 pm »
virgo, кое в твоята карта импонира на съвпада Венера/Уран и то в 12ти дом
то, вярно че не съм представителна извадка, но като цяло девите, които познавам отблизо се отличават с две основни характеристики:
 - търсят силен партньор
 - никога току така не прекъсват връзка

и там е проблемът, може би, че не е женкар...
от кога датира паралелната връзка?

*

abroad

• 2187
« Отговор #82 -: Ноември 12, 2011, 07:34:38 pm »
Така е, жените трябва да се еманципираме  :P :P

и по-добре да се прикриваме в тази връзка ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #83 -: Ноември 12, 2011, 08:13:15 pm »
Като преживяла изневяра мога да ви кажа, че е като да ти мине влак през корема. Особено, когато има и чувства, а ти си отречена напълно. Само, че моя бивш не е женкар. Просто е заблуден човека.
Ето картата му, не че не съм я поствала вече.

под "заблуден", хлътнал ли имаш предвид?  На мен тази карта не ми наподобява на някой, който може да хлътне до ушите. Съвпадът на Венера с Уран говори за неангажираност във връзките. Може да има любов от пръв поглед, но и бързо охладняване след това.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #84 -: Ноември 12, 2011, 08:17:08 pm »
Вирго, бившия ти има аспект между Луна и Меркурий, Слънце в аспект със Сатурн и и кажи речи изгряваща Луна, меркуриев тип. Плюс това има изгряващ Скорпион, а при теб У7 е в аспект с Плутон.
Това във връзка с темата за У7.
« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 09:28:11 am от Asol »

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #85 -: Ноември 12, 2011, 08:54:44 pm »
Хлътна до уши, беше като 16 годишен хлапак, който ще обича до живот. Връзката им продължи близо 2 години, но след първите 6 месеца вяло. После приключи и сега иска да се връща при мен.
И не той и поиска прекъсване на нашата връзка, а аз.
Не е имал друг брак преди, а това със сексуалността го видях. то и това според мен обърна колата - неможех да му дам толкова секс, колкото искаше. Просто по замряха страстите при мен след ражданията.

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Ноември 12, 2011, 09:12:43 pm »
Хлътна до уши, беше като 16 годишен хлапак, който ще обича до живот. Връзката им продължи близо 2 години, но след първите 6 месеца вяло. После приключи и сега иска да се връща при мен.
Не е имал друг брак преди, а това със сексуалността го видях. то и това според мен обърна колата - неможех да му дам толкова секс, колкото искаше. Просто по замряха страстите при мен след ражданията.

Квадратът на Марс с Юпитер е единият от аспектите за хиперсексуалност - имам го в картата си и съм била винаги с хиперсексуални мъже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #87 -: Ноември 12, 2011, 09:21:56 pm »

ясно :blink:
а кога по време беше началото на залитането

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #88 -: Ноември 12, 2011, 09:22:48 pm »
Средата на септември 2008

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #89 -: Ноември 13, 2011, 10:16:59 am »
Така е, жените трябва да се еманципираме  :P :P

и по-добре да се прикриваме в тази връзка ;D
;D

още малко по темата от Източните съседи (и малко по на север), като се извинявам за спама  :P

МУЖСКИЕ И ЖЕНСКИЕ ДЕЛА

Мужское дело: совершить подвиг (например, убить дракона).

Женское дело : всякая ерунда - выгладить мужчине рубашку и брюки для подвига, начистить меч и доспехи, вычистить коня и надеть на него седло и сбрую, накормить мужчину перед подвигом, напомнить ему о месте и времени совершения подвига, проводить его к месту совершения подвига, организовать дракона, чтобы тот не прогулял подвиг мужчины.
После подвига привести поле боя в порядок, забрать рубашку в стирку, меч и доспехи в чистку, коня в конюшню, убрать тело дракона, написать отчет о том, как мужчина совершил подвиг, выгладить мужчине рубашку и брюки для следующего подвига.

:rolf:

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #90 -: Ноември 14, 2011, 10:31:02 am »
Какво се гледа в предсказателната астрология по метода на слънчевата дъга за изневяра

*

elfidka

• 3129
« Отговор #91 -: Ноември 14, 2011, 10:50:06 am »
Погледнете го този красавец Коко - дали щеше да има толкова мацки,
ако беше безработен - някоя би ли го забелязала изобщо   :-\
( четох някъде, че давал хилядарка само за джобни на изгората си )

Каква лИбоФ к'ви 5 лева  :mellow:

http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE+%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B2+%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8&hl=bg&rlz=1R2ADFA_enBG357&biw=1024&bih=418&prmd=imvnsuo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NbO-TpO_C-KE4gTh99CuBA&sqi=2&ved=0CCMQsAQ

Муци, един мъж за да има успех сред жените, трябва да е щедър, а не друго......нали знаеш вица за "100 долара са си 100 долара..."
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Ноември 14, 2011, 12:01:26 pm »
Погледнете го този красавец Коко - дали щеше да има толкова мацки,
ако беше безработен - някоя би ли го забелязала изобщо   :-\
( четох някъде, че давал хилядарка само за джобни на изгората си )

Каква лИбоФ к'ви 5 лева  :mellow:

http://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE+%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B2+%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8&hl=bg&rlz=1R2ADFA_enBG357&biw=1024&bih=418&prmd=imvnsuo&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NbO-TpO_C-KE4gTh99CuBA&sqi=2&ved=0CCMQsAQ

Муци, един мъж за да има успех сред жените, трябва да е щедър, а не друго......нали знаеш вица за "100 долара са си 100 долара..."

При него не става дума само за пари...Поне от това , което познавам... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #93 -: Ноември 17, 2011, 08:23:38 am »
Да взема да направя проучване, като поразпитам из някой чат-канал за рождени данни. Но там са един по-"прикрит" вид женкари :unsure:

Иначе: Скорпи Венера с въздушен Марс, квадрат Луна-Венера ми паспат идеално на заглавието на темата  ;D

« Отговор #94 -: Ноември 17, 2011, 08:54:30 am »
скорпи Венерата е фикс,търси подвижна , наранена от малефик и асп. с уран,нептун
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #95 -: Декември 02, 2011, 09:51:36 pm »
Аз си мисля, че "най-игривите" са тия, с акцентиран 5ти дом. На тия дето много им шари погледа - акцентиран 9 дом. Приказливите, тия дето могат да омайват лесно - акцентиран 3 дом. Това като за начало. За мен лично най-неморалните са с Юпитер (силно наранен) в 5ти дом.

я, материал за моята скорошна тема (нищо че изначалният и смисъл беше друг)
една Венера в Телец и Сатурн съвпад Марс и каруцата обръща посоката, ахах... и Юпитер в падение :P

Е..., това не го очаквах от теб!  ;D И как по-точно ще обърне каруцата? :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #96 -: Декември 03, 2011, 11:03:55 am »
Аз си мисля, че "най-игривите" са тия, с акцентиран 5ти дом. На тия дето много им шари погледа - акцентиран 9 дом. Приказливите, тия дето могат да омайват лесно - акцентиран 3 дом. Това като за начало. За мен лично най-неморалните са с Юпитер (силно наранен) в 5ти дом.

я, материал за моята скорошна тема (нищо че изначалният и смисъл беше друг)
една Венера в Телец и Сатурн съвпад Марс и каруцата обръща посоката, ахах... и Юпитер в падение :P

Е..., това не го очаквах от теб!  ;D И как по-точно ще обърне каруцата? :rolleyes:
Дивна, класирам се "разбивачка" на мъжки сърца по повечето показатели, както и за най-рафинирана мръсница особено като добавим, че по тази ос имам опозе Венера/Плутон. Пфу, как не можах да "капитализирам" тези ми дадености свише.
Пазете си мъжете дами! ;D

;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #97 -: Декември 03, 2011, 11:29:33 am »
Е, с тези мои аспекти, къде ме издават, че съм мръсница...Какво да кажа?! Така си е. ;D  Поне не от евтините.... Все пак Венера в Телец... ;) ;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #98 -: Декември 03, 2011, 08:25:57 pm »
Е, с тези мои аспекти, къде ме издават, че съм мръсница...Какво да кажа?! Така си е. ;D  Поне не от евтините.... Все пак Венера в Телец... ;) ;D

А на моята телешка осмодомна венера й се иска да е като куртизанката от любимия ми филм, който Lillie препоръча - "Dangerous Beauty" (1998).
Чудя се, обаче, по темата за женкарите - дали ако се съберем с мъж с луна в последните градуси, която да не сключва аспект с друга планетка до излизането си от знака, както посочват някои автори - това дали наистина означава, че човекът има шанс само за една истинска връзка  ;D Много подличко бих се радвала да съм с такъв мъж, ако е истина  ;D   
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Декември 03, 2011, 08:38:31 pm »
А на моята телешка осмодомна венера й се иска да е като куртизанката от любимия ми филм, който Lillie препоръча - "Dangerous Beauty" (1998).

И аз не бих отказала, ако всички мъже са млади, красиви и снажни.  ;D

Цитат
...дали ако се съберем с мъж с луна в последните градуси, която да не сключва аспект с друга планетка до излизането си от знака, както посочват някои автори - това дали наистина означава, че човекът има шанс само за една истинска връзка

Според мен не е много работеща тази система или поне не толкова буквално. Но всеки сам решава на какво да се довери.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.