Да ти кажа ли, че от 2 години някъде, откак бях останала без работа, исках на всяка цена да работя секретарка, а не ми се отваряше парашута, защото бях работила други неща, криза, безработица и прочее. Но аз просто знаех, че трябва да работя това - сега съм административен секрета и се занимавам с чисто секретарски функции плюс много други и много по-сложни от тях. По заместване. Но близо 2 години имах тоя мерак, не нещо друго, точно това. Може би ми е трябвало да служа.
Отказала съм се да си анализирам щенията на душата, накъдето ме води, натам вървя.
Та отскоро се зароди друго щение у мен.
Кабала разглежда човека като желание, едно израства и трябва да бъде напълнено, друго израства и трябва да бъде напълнено, и така с напълването на различни желания, които се отварят по различно време човек израства - стъпвайки върху тези желания.
Същото съм го чувала и от хуанджи, той е йога и е енциклопедия пък там, и той казва, че желанията не трябва да се унищожават, а трябва да се реализират. Същото съм чула и от един махариши ли беше, преди години идва в България, в шоуто на слави беше и разбрах, че има 2 безплатни лекции, на които присъствах.
Та в шоуто на слави оня го пита как се е отказал от богатството, мерцедесите и прочее - тоз е бил не милионер, а милиардер преди това.
И той рече, че не можеш да се откажеш от нещо, ако го нямаш. Трябва първо да го имаш и после да се откажеш от него и тогава отказът ти се зачита...