Ако си богат духовно, избираш дали да си беден или богат материално, според работата, която имаш да вършиш.
Никъде не съм казала, че ако си богат материално, си богат духовно, прави разлика!
Навремето играх 2 години във форекс - световна валутна търговия. Не спечелих нищо, но усетих парите от първа ръка, което не ми се беше удавало дотогава.
Парите са най-тънката вибрация от материалния свят, затова се казва, че който владее парите, владее света. Защото ако умееш да управляваш тази вибрация, по-ниските са ти детска игра...
Не отричай парите, нито бъди алчна към тях - и двете са форма на привързаност...
Който е наистина свободен от секса, може да кара със секс, може да кара и без секс - за него е все едно. А не оня, който седи и се самобичува денонощно във влажна килия заради сексуалните си напъни.
Та - аз съм свободна от секса, но не съм свободна от парите, за да се освободя от тях, трябва да ги имам, както съм ги нямала, трябва да изпитам всички техни обрати и функции.
Да седя и да викам, че не ми требват, щото...що всъщност да не ми требват, вие тук изхабихте един цял неделен следобед да се въртите около идеята колко не ни требват парите, прекаленото внимание към проблема показва, че и вашето отношение е нездраво.
Аз искам пари и вие се хвърляте като матросов на амбразурата да ми обяснявате колко нямам нужда от пари.
Ами ако бях казала, че искам работа, щяхте ли да отделите толкова време и енергия да ви доказвате, че нямам нужда от работа?
Защо да имам нужда от работа, а да нямам нужда от пари?