Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50515 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #200 -: Ноември 20, 2011, 03:28:25 pm »
Ами не е така, при мен като усетът ми иска нещо, съм се отучила да го анализирам, щото през годините съм разбрала, че усетът ми вижда по-далеч от ума и анализът, който ще направи днес умът, лежи на фактите, които умът знае днес. Утре ако се появят нови факти и анализът на ума увисва като прани гащи.
Докато усетът ме води верно, макар често умът да не е съгласен с него, минават понякога десетилетия и чак тогава умът ми разбира потайните за него лабиринти на усета.
Та - обади ли се усетът, спирам ума.

Очеизвадно е, че ти разчиташ на ума, може би още не си си развила усетът. Знам ли.
Ти непрекъснато мислиш, умът ти непрекъснато мели и мели и мели...аз просто се движа, ти просто философстваш.

*

AH

• 2201
« Отговор #201 -: Ноември 20, 2011, 04:05:44 pm »
Ами не е така, при мен като усетът ми иска нещо, съм се отучила да го анализирам, щото през годините съм разбрала, че усетът ми вижда по-далеч от ума и анализът, който ще направи днес умът, лежи на фактите, които умът знае днес. Утре ако се появят нови факти и анализът на ума увисва като прани гащи.
Докато усетът ме води верно, макар често умът да не е съгласен с него, минават понякога десетилетия и чак тогава умът ми разбира потайните за него лабиринти на усета.
Та - обади ли се усетът, спирам ума.

Очеизвадно е, че ти разчиташ на ума, може би още не си си развила усетът. Знам ли.
Ти непрекъснато мислиш, умът ти непрекъснато мели и мели и мели...аз просто се движа, ти просто философстваш.

желанията идват от ума.

усетът може да иска финансова стабилност или принц, а умът е тоя, който ги превръща в желание за милионер :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #202 -: Ноември 20, 2011, 05:31:24 pm »
е убу де, всякак може да е
всъщност аз от месеци, че и години си играя да измъкна точната думичка от подсъзнанието си, която да импонира на искането на душата

Пробвай го това, много е готино - хвърляш си пасианс на желание и трябва да го формулираш
И когато формулировката не съвпада с истинското ти желание, някак не те влече резултатът от пасианса, значи това не е правилната формулировка, друга е, преформулираш и пак опитваш
Аз от години си играя на тая игра и съм забелязала, че когато вътрешното щение получи правилната формулировка отвън, направо се получава прищракване

и така работя с формулирането и изучаването на себе си и желанията, докато не получа прищракване...е, некой може да прави същото с боб или кристална топка... :blink:

« Отговор #203 -: Ноември 20, 2011, 05:34:19 pm »
Кайлито, ма що ти наобратно първо изчете и прослуша де що има духовни учения и течения,натрупа активи духовни,сега ги имаш и се отказваш да се метнеш у материалното, груба материя,която никой след смърта си не ползва, пък той виж първо милиардер - видял какво видял във  фалшиво- илюзорната им материя  света на парите и се отказал,грабител да стане пастир, не,не , умът ми вика да-бе да тоя с какво си плаща сметките и пътува по света,нещо веригата не ми тече гладко за причина-избор-следствие
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #204 -: Ноември 20, 2011, 05:46:36 pm »
Човек, който владее времето, пространството и духовното, не може да не владее и парите.

Демек сред владетелите на парите не са малко ония, които са духовно невъобразимо по-напред от нас.

« Отговор #205 -: Ноември 20, 2011, 06:30:50 pm »
Човек, който владее времето, пространството и духовното, не може да не владее и парите.

каква е връзката време-пространство-духовно- пари
значи ако си богат духовно,не можеш да си беден материално
ами циганските барони как го докарват откъм последните две

*

kaily

• 5145
« Отговор #206 -: Ноември 20, 2011, 06:42:26 pm »
Ако си богат духовно, избираш дали да си беден или богат материално, според работата, която имаш да вършиш.
Никъде не съм казала, че ако си богат материално, си богат духовно, прави разлика!

Навремето играх 2 години във форекс - световна валутна търговия. Не спечелих нищо, но усетих парите от първа ръка, което не ми се беше удавало дотогава.
Парите са най-тънката вибрация от материалния свят, затова се казва, че който владее парите, владее света. Защото ако умееш да управляваш тази вибрация, по-ниските са ти детска игра...

Не отричай парите, нито бъди алчна към тях - и двете са форма на привързаност...

Който е наистина свободен от секса, може да кара със секс, може да кара и без секс - за него е все едно. А не оня, който седи и се самобичува денонощно във влажна килия заради сексуалните си напъни.

Та - аз съм свободна от секса, но не съм свободна от парите, за да се освободя от тях, трябва да ги имам, както съм ги нямала, трябва да изпитам всички техни обрати и функции.
Да седя и да викам, че не ми требват, щото...що всъщност да не ми требват, вие тук изхабихте един цял неделен следобед да се въртите около идеята колко не ни требват парите, прекаленото внимание към проблема показва, че и вашето отношение е нездраво.

Аз искам пари и вие се хвърляте като матросов на амбразурата да ми обяснявате колко нямам нужда от пари.
Ами ако бях казала, че искам работа, щяхте ли да отделите толкова време и енергия да ви доказвате, че нямам нужда от работа?

Защо да имам нужда от работа, а да нямам нужда от пари?

*

abroad

• 2187
« Отговор #207 -: Ноември 20, 2011, 07:11:33 pm »
каква е връзката време-пространство-духовно- пари

време   -  пространство  -  духовно  - пари
Сатурн -      Юпитер       -  Юпитер  -  Юпитер/Венера

Венера и Сатурн си се харесват
Юпитер с тия двамата не до там, но като са ти съвпад по рождение...трябва да ги интегрираш :blink:

« Отговор #208 -: Ноември 20, 2011, 07:37:06 pm »
Ако си богат духовно, избираш дали да си беден или богат материално, според работата, която имаш да вършиш.
Никъде не съм казала, че ако си богат материално, си богат духовно, прави разлика!

това казах,- значи ако си богат духовно,не можеш да си беден материално
а ти го извъртя
не ми отговори ако си беден духовно,защо пак си богат материално,много богат

« Отговор #209 -: Ноември 20, 2011, 07:38:06 pm »
а ти как мислиш да привлечеш парите,без работа ли ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #210 -: Ноември 20, 2011, 07:49:49 pm »
Цитат
не ми отговори ако си беден духовно,защо пак си богат материално,много богат
Не ме интересува, сигурно мога да го обясня, просто не ме интересува.

Интересува ме мъж, който е овладял времето, пространството и парите, т.е. земното и небесното, на степен доста по-висока от моята. Защото ми трябва партньор, за да завърша този цикъл, а партньорът ми трябва да е постигнал повече от мен. Така че духовно бедният просто не ме интересува, както не ме интересува пасящата на поляната на комшията на мъжа, който съм блъснала без да искам в метрото, овца.

Цитат
а ти как мислиш да привлечеш парите,без работа ли ;D
Какво точно изразяваш с това хилене? Изрази го с думи.

« Отговор #211 -: Ноември 20, 2011, 08:39:40 pm »
не ме интересува са 50% възможност да привлечеш точно такъв с много пари ,но  духовна дупка
ти имаш нещо,което той няма,а на теб ти липсва нещо ,което той има,прилича ми на покупка
стока- пари

« Отговор #212 -: Ноември 20, 2011, 08:42:26 pm »
в България богат непростак не съм видяла за 20 години преход,завиждат на тези пред тях и мачкат тези под тях
остава чужбина

*

abroad

• 2187
« Отговор #213 -: Ноември 20, 2011, 09:07:17 pm »
в България богат непростак не съм видяла за 20 години преход,завиждат на тези пред тях и мачкат тези под тях
остава чужбина

:o
то пак зависи кой какво определя като богат, но аз съм видяла..
друг е въпросът, че крупният бизнес се притежава от невидимите
затова споменавам за средния дето е по-явен
вярно малка част е, но в се пак

*тук никак не включвам администрация

*

kaily

• 5145
« Отговор #214 -: Ноември 20, 2011, 09:14:18 pm »
остава чужбина

се пак...аз понеже тук откак съм, се дудна, че ми се омъжва за чужденец, та реших, че сички го знаят априори  ;D
Просто тия дни установих, че чужденецът требе да е милионер.  :25:

*

AH

• 2201
« Отговор #215 -: Ноември 21, 2011, 05:51:40 am »
и така работя с формулирането и изучаването на себе си и желанията, докато не получа прищракване...е, некой може да прави същото с боб или кристална топка... :blink:

Да се изправи човек пред желанието си не е усет и прищракване, не е философстване, нито пък мелене на ума.
Това е лична сила – интегриране  на принципите на Слънце и Луна.
Личната сила не ни поднася като коледен подарък милионера, нито пък ни прави щастливи задължително.
Тя позволява да не вървим като замаяни след  някое желание.
Личната сила или унищожава желанието,  или го реализира.

но пък ако усетът и прищракването вършат работа, естествено, че ще ги ползва човек :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #216 -: Ноември 21, 2011, 01:14:42 pm »

Личната сила не ни поднася като коледен подарък милионера, нито пък ни прави щастливи задължително.
Тя позволява да не вървим като замаяни след  някое желание.
Личната сила или унищожава желанието,  или го реализира.

Тя, ако имаше лична сила, щеше сама да стане милионер, вместо да търси някой милионер будала, който да се ожени за нея.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #217 -: Ноември 21, 2011, 01:38:42 pm »

Тя, ако имаше лична сила, щеше сама да стане милионер, вместо да търси някой милионер будала, който да се ожени за нея.

Явно не схващаш еротизма, който много жени, чисто по женски, изживяват при идеята да се омъжат за МЪЖ-МИЛИОНЕР  ;D

А той е аналогичен само на еротизма, който други едни жени изживяват при идеята да правят луд секс с най-прекрасния атлет на земята, някой огромен, превъзходен мъж, пращящ от младост и живот с великолепни тяло и прегръдка  :haha:
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 01:45:33 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #218 -: Ноември 21, 2011, 01:41:58 pm »
Целта на Кайли може да не са точно парите.  Преуспелите мъже правели по-добър секс.  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #219 -: Ноември 21, 2011, 01:48:05 pm »
Целта на Кайли може да не са точно парите.  Преуспелите мъже правели по-добър секс.  ;)

Тук навлизаме в едни прекалени генерализации, ми се струва :)

Исках да кажа само, че парите и успеха са силен афродизиак за много жени, и това си е съвсем сексуално и психологически в рамките на нормата.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!