Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50564 Прегледи
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #180 -: Ноември 19, 2011, 06:36:10 pm »
имам, но ако питате за източника, не знам от къде съм го копнала ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Ноември 19, 2011, 06:42:47 pm »
В допълнение към горното бенефик или благотворна Луна в 8 дом също могат да бъдат фактор, който да благоприятства споделените финанси (придобивки чрез партньора).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #182 -: Ноември 19, 2011, 07:05:49 pm »
имам, но ако питате за източника, не знам от къде съм го копнала ;)

От Доби е.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #183 -: Ноември 19, 2011, 07:10:39 pm »
 ;) ;D благодаря Съни,старост нерадост :P

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #184 -: Ноември 19, 2011, 07:26:09 pm »
Стреличке,  :blink: хареса ми тази систематизация за 8 дом (само имам забележка за професиите на партньорите ни, мисля, че не е само по 8 дом, но за финансите е там, проверено по всичките ми приятелки със Слънце в този дом, партньорите им ги издържат  :P) имаш ли такава систематизация и за другите домове ?

А някоя от тези твои приятелки да има Слънце в Телец в 8-ми дом?

Телец е собствените пари, а Скорпион е чуждите пари.

Аз имам Слънце в Телец в 8-ми дом и не искам друг да ме издържа.

Слънца в Телец, Овен, Лъв, Близнаци, Водолей, Рак, (Рака и Телеца по два пъти). Не е до знака на Слънцето, а до разположението....
When One Door Closes Another Door Opens

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #185 -: Ноември 19, 2011, 07:31:43 pm »
Ако в хороскопа У8 е във 2 дом, особено при хармоничен аспект с У7 или с планета в 7 дом, също има голяма вероятност нативът да печели чрез партньора си, в съдружие с него (общ бизнес) или да бъде издържан от него.

Таман реших да си търся мъж милионер.  :rolleyes:

« Отговор #186 -: Ноември 19, 2011, 08:13:14 pm »
абе ако търсиш мъж- пенсионер  :mellow: У2 в 12 в харм.асп с У7 ли ще да е :rolleyes:

скоро и такъв не можеш да си намериш с пенсионната реформа

*

kaily

• 5145
« Отговор #187 -: Ноември 19, 2011, 08:32:43 pm »
За вас не знам, пенсионерите ще станат кът, ама милионерите за сметка на това ще се разроят.  :rolleyes:

« Отговор #188 -: Ноември 20, 2011, 08:56:30 am »
не вярвам , алчността им ще разори светът :'(

*

AH

• 2201
« Отговор #189 -: Ноември 20, 2011, 11:13:38 am »
За вас не знам, пенсионерите ще станат кът, ама милионерите за сметка на това ще се разроят.  :rolleyes:

и после?:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #190 -: Ноември 20, 2011, 12:25:04 pm »
Е какво после?
Аз ще си намеря милионер, пък ви еняма да си намерите пенционер, това после.  :P

*

AH

• 2201
« Отговор #191 -: Ноември 20, 2011, 12:50:53 pm »
Аз ще си намеря милионер,   :P

ти си звезда от първа величина и няма да стоиш в сянката на някой, вкл.милионер, но тва е друг въпрос ;D

дай да видим все пак за кво ти е - заради милионите - и сега не умираш от глад; за да се научиш ти да ги печелиш- надали, защото който иска да печели, много или малко- тръпката е същата; смяташ, че ще е много талантлив и умен - може, но тогава идва ред на компромисите - как си с тях?

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #192 -: Ноември 20, 2011, 12:55:20 pm »
Ха-ха -ха ;D Мила Кайли нито пенсионерите ще станат кът-нито милионерите ще изчезнат.Доста има да почакаш.Но като знам търпението на един истински Козирог до какви стойности може да достигне?-Търпението Кайли -това е нашата Голгота .Който издържи-издържи. ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #193 -: Ноември 20, 2011, 01:03:34 pm »
Е какво после?
Аз ще си намеря милионер, пък ви еняма да си намерите пенционер, това после.  :P
E, нали ще се множат?! Ще ни уредиш и нас (той нали си има авери) с по някой милионер. ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #194 -: Ноември 20, 2011, 01:05:37 pm »

ти си звезда от първа величина и няма да стоиш в сянката на някой, вкл.милионер, но тва е друг въпрос ;D

дай да видим все пак за кво ти е - заради милионите - и сега не умираш от глад; за да се научиш ти да ги печелиш- надали, защото който иска да печели, много или малко- тръпката е същата; смяташ, че ще е много талантлив и умен - може, но тогава идва ред на компромисите - как си с тях?

Трябва ми, защото имам опитности да уча с него.
Имам вътрешен повик да го сторя, не е заради парите, просто знам, че трябва да мина през тая врата.  :P

*

AH

• 2201
« Отговор #195 -: Ноември 20, 2011, 01:13:31 pm »

Трябва ми, защото имам опитности да уча с него.
Имам вътрешен повик да го сторя, не е заради парите, просто знам, че трябва да мина през тая врата.  :P

да де, за това се питах какво да е това, което може да се научи точно от милионер:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #196 -: Ноември 20, 2011, 02:46:37 pm »
Да ти кажа ли, че от 2 години някъде, откак бях останала без работа, исках на всяка цена да работя секретарка, а не ми се отваряше парашута, защото бях работила други неща, криза, безработица и прочее. Но аз просто знаех, че трябва да работя това - сега съм административен секрета и се занимавам с чисто секретарски функции плюс много други и много по-сложни от тях. По заместване. Но близо 2 години имах тоя мерак, не нещо друго, точно това. Може би ми е трябвало да служа.
Отказала съм се да си анализирам щенията на душата, накъдето ме води, натам вървя.

Та отскоро се зароди друго щение у мен.
Кабала разглежда човека като желание, едно израства и трябва да бъде напълнено, друго израства и трябва да бъде напълнено, и така с напълването на различни желания, които се отварят по различно време човек израства - стъпвайки върху тези желания.
Същото съм го чувала и от хуанджи, той е йога и е енциклопедия пък там, и той казва, че желанията не трябва да се унищожават, а трябва да се реализират. Същото съм чула и от един махариши ли беше, преди години идва в България, в шоуто на слави беше и разбрах, че има 2 безплатни лекции, на които присъствах.
Та в шоуто на слави оня го пита как се е отказал от богатството, мерцедесите и прочее - тоз е бил не милионер, а милиардер преди това.
И той рече, че не можеш да се откажеш от нещо, ако го нямаш. Трябва първо да го имаш и после да се откажеш от него и тогава отказът ти се зачита...

*

kaily

• 5145
« Отговор #197 -: Ноември 20, 2011, 02:49:35 pm »
Цитат
да де, за това се питах какво да е това, което може да се научи точно от милионер:)

Ти какво, опитваш се да контролираш отговорите ли?
Аз отде да знам какво ме чака занапред и откъде какво мога да науча, нали тепърва ще го уча. Мога да кажа само което е назад и съм го минала, то е вече научено.

*

AH

• 2201
« Отговор #198 -: Ноември 20, 2011, 03:02:48 pm »
И той рече, че не можеш да се откажеш от нещо, ако го нямаш. Трябва първо да го имаш и после да се откажеш от него и тогава отказът ти се зачита...

оу, разбира се

желанията са ни съвсем присъщи и необходими - вярно, може да им се подчинява човек без изобщо да се замисля, стига да реши, че това е добре за него :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #199 -: Ноември 20, 2011, 03:04:43 pm »
Цитат

Ти какво, опитваш се да контролираш отговорите ли?
Аз отде да знам какво ме чака занапред и откъде какво мога да науча, нали тепърва ще го уча. Мога да кажа само което е назад и съм го минала, то е вече научено.

ами да - като си поставя въпрос, често възможните отговори поставят в друга светлина нещата и осъзнавам, че не е това, което всъщност желая :blink:- при теб не е ли така? :blink: